Niet wat ik in mijn hoofd had!

Ik had gekozen voor een groot boeket,nou als ik nu groot heb gehad wil ik niet weten wat klein dan is. Het was een mooi boeket maar vond het niet echt me geld waar en vond hem niet groot! Helaas!

Heel goed verzorgd!

Ik heb mezelf verwend met dit boeket op moederdag.. Smaakvol samengesteld maar véél kleiner dan verwacht. Ik had 'groot' besteld, maar dat was het echt niet. Dat vond ik jammer. Maar goed om te weten voor een volgende keer

Letterlijk "Topbloemen"

Makkelijk besteld en de levering ging ook heel goed. De bloemen waren ook echt super mooi..

Goede service na foutje

Het boeket wat ik had besteld, bleek heel anders uit te vallen, minder mooi ook. Gelijk een mail gestuurd en de volgende ochtend gelijk teruggebeld. De fout werd toegegeven, excuses gemaakt en ik heb de keuze gemaakt dat het juiste boeket alsnog volgende week wordt bezorgd. Een foutje kan gebeuren en het is zeer snel en goed rechtgezet. Daarom toch een 8.

Mooi boeketje voor relatief weinig geld!

Mooi boeketje bloemen voor relatief weinig geld en makkelijk uit te zoeken, te bestellen en te betalen.

Top moederdagcadeau

Door drukte helemaal vergeten een bos bloemen voor moederdag te kopen. De dag van te voren best wel laat bloemen besteld, wat tegen mijn verwachting toch op tijd werd verstuurd/ontvangen! Superblij met deze service!

Opzich een mooie bos bloemen

Alleen jammer dat je ziet dat het geen verse bloemen zijn. Denk met verwachting van grote drukte dat ze die van te voren gemaakt hebben en dat is te zien

2 bestellingen waarvan 1 slecht

Ik heb 2 bestellingen geplaatst, om te bezorgen op moederdag 12 mei. 1 boeket is een dag eerder bezorgd met een briefje ivm de warmte. Deze bos staat nog prachtig. Echter de andere bestelling is wel gewoon op 12 mei bezorgd maar hing 13 mei al slap en lelijk. Het zal door de warmte komen, maar erg zonde van de bloemen en 35€. Is dus een tip om rekening mee te houden, de bloemen konden eigenlijk de volgende dag al weg terwijl ze continu in water hebben gestaan.

Mijn moeder compleet verrast met een mega vers en heerlijk ruikend boeket voor moederdag. Fleurop kon hun reclame niet waarmaken maar Topbloemen daarintegen is super!

Prima op tijd in een vaas met water op moederdag bezorgd. Top.

afspraak nakomen

Precies op zondag Moederdag werd het boeket keurig overhandigd. exact zoals afgesproken mooie bloemen combinatie !!!!! De romantiek straalde van het boeket af. Hartelijk bedankt !!!

Op tijd en mooie bos

Besteld voor moederdag, dus op tijd leveren erg belangrijk. Compleet voldaan een de verwachten en moeders blij met een mooie bos

Tegenvaller

Ik heb een groot boeket besteld maar ik vond het er als een normale maat eruit zien. Ook het kaartje was maar een dun klein stukje papier waar de boodschap opstond die overigens wel goed was overgenomen. Al met al ga ik niet meer bij u bedrijf nogmaals iets bestellen want daarvoor vind ik het te duur voor wat je ervoor krijgt.

Hele mooie bos bloemen

We ontvingen een hele mooie bos met bloemen, echter hangen de rozen nu al slap en ziet het bosje er helaas niet mooi meer uit. Heb altijd positieve ervaringen gehad en mooie bossen bloemen maar deze is niet zo mooi meer helaas. Verder niets op aan te merken al met al wel zeer tevreden m

Supermooi bloemen

Ik heb het besteld voor de moederdag om mijn schoonmoeder te verassen Ze vond het echt mooi

Mooi verpakt boeket, prachtige bloemen

Helaas waren ontvangers bij bezorging niet thuis, maar de ochtend erna stonden ze alweer aan de deur om het opnieuw aan te bieden. Topservice! Het was een mooi verpakt boeket prachtige verse bloemen.

Mooi boeket

Boeket zag er erg mooi uit en alles was snel geleverd. Top!

Jammer

Ik had voor Moederdag een prachtig boeket besteld! Hij zag er mooi uit op de site en was meteen enthousiast. Naar mate dat ik de bestelling deed wilde ik op de hoogte gehouden worden over de tijd wanneer die geleverd zou worden die heb ik niet gekregen. Omdat we andere plannen hadden voor die dag heb ik me moeder niet kunnen verassen en hebben ze het boeket voor de deur neer gezet na 18:00 terwijl mij werd verteld dat ze tot 18:00 zouden leveren. Toen we thuis aankwamen rond 21:00 waren de bloemen al best uitgedroogd omdat ze er al een tijdje stonden. Echt jammer want ze waren prachtig en voor het geld wat ik heb betaald vind ik het al helemaal zonde. Misschien handig om klanten op de hoogte te houden wanneer hun bestelling word geleverd ivb met andere plannen. Alsnog zou ik top bloemen wel aanbevelen aan andere fijne selectie aan boeketten!

Uitstekend!

Bloemen altijd prachtig, vers en geleverd op gewenste dag! Plus alle alternatieven die mee verstuurd kunnen worden vind ik echt top! Ik raad jullie meer dan zeker aan! Veel dank!

Goede bezorgservice

Mooie verse bloemen goed verpakt en een aardige bezorger

Geweldig !

Prachtige bloemen en mooi op Moederdag bezorgd !

Goed en snel geregeld

De bos zag er hetzelfde uit als op de foto en ook netjes op zondag moederdag afgeleverd.

Mijn mama was er helemaal blij mee. En als zij blij is ben ik dat ook. Top Top service Super bedankt Topbloemen

Veel keuze uit boeketten, bezorging op tijd, mooie verse bloemen.

Goede bezorging, klein bloemetje

Bezorging verliep top. Toen ik het bloemetje zag, was ik toch wel een beetje teleurgesteld. Voor 35 euro had ik wel een wat groter boeketje verwacht eerlijk gezegd.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire