Geweldige service

Diegene die ik de bloemen gaf was erg blij verrast en heel blij met de kwaliteit van de mooie bloemen !

ik kreeg hem van mijn zoon prijs was bespottelijk wat hij betaald heb hij heeft een beperking en wis

heeft een beperking en hij wist niet dat het zo zou uitvallen dus nooit meer bestellen wat kosten de bloemen en het beertje en de vaas toch niet in de 70 euro bespottelijk ik ga hier niks meer bestellen vr gr ze moeder dit heb ik geschreven namens mijn zoon wand zelf komt hij er niet uit gr

Goede levering, maar had meer verwacht

Als je meer dan €36 euro kwijt bent aan een bos bloemen,bezorgd door een bedrijf uit de buurt dan hoop je natuurlijk wel dat de bos net zo mooi groot is als op de foto. Daadwerkelijk niet veel luxe bloemen maar meer goedkope opvulling. Jammer, het had zeker een tientje minder mogen kosten. Vorig jaar ook hier besteld, wel een andere bos maar die leek echt mooier en groter.

Snel en goed!

Ik kende het bedrijf niet maar kreeg een cadeaubon. Een fysieke winkel vinden is lastig. Een bestelling plaatsen via de website werkt perfect. De ontvangers waren heel blij met het boeket. I

Kapotte bloemen

Bij ontvangst Zat er er diverse geknakte bloemen bij. Hoorde dat van mijn vriendin aan wie ik ze stuurde.

Top boeket!

De bloemen zijn op tijd geleverd en het boeket zag er zeer goed uit! De bloemist moest best een eind rijden daar zeker de complimenten voor!!De Swanneblom Joure top gedaan! Bedankt!

Bos bloemen besteld voor moederdag. Mijn schoonmoeder was er heel erg blij mee. Een prachtige bos zei ze.

Klein boeket terwijl middelgroot was besteld

Na een e-mail over bovenstaande werd snel en adequaat gereageerd. Er wordt een nieuwe bos bloemen geleverd.

Mooie bos Goede kwaliteit bloemen

Op afstand besteld , zonder verdere aansturing werd e.e.a. uitstekend uitgevoerd en geleverd

In voorkomende geval(len) zal ik mij zeker weer wenden tot Topbloemen.nl. Het geen dat namelijk werd aangeboden - en door de ontvanger bevestigd werd met betrekking tot ontvangen bloemen -, en dus gepresteerd en geleverd is/was van Top Kwaliteit.

De meeste bloemen uitgebloeid

De rozen waren uitgebloeid en zagen er niet meer mooi uit. 1 roos was geknakt. Bos bloemen zag er klein uit tegenover het bedrag ervoor betaald dient te worden. Ben gebeld door een hele aardige medewerker die mij super te woord heeft gestaan en een nieuwe bos bloemen heeft aangeboden. Bedankt Alister voor de service!

Topbloemen heeft Topbloemen

Hele mooie bloemen,vers en ruiken prima

Super service, snel en betrouwbaar!

Zeer goede ervaringen met topbloemen, door een typefout van ons kwamen de bloemen niet aan. Kosteloos werd dit rechtgezet, wat een top service!!

Mooi boeket samengesteld

Het boeket wt ws besteld voldeed geheel aan de verwachtingen. Ze werd ook keurig in de voormiddag op het juiste adres afgeleverd. Bij een volgend mogelijkheid zullen we eer waarschijnlijk wederom vn uw service gebruik maken.

TOPBLOEMEN.nl ,,altijd op de afgesproken dag, geweldig mooie bloemen, echt TOPBLOEMEN

De bloemen zijn op de goede dag (zoals afgesproken)bezorgd en het waren echt topbloemen,, geweldig mooi en de bloemen waren het geld absoluut waard......TOPBLOEMEN.NL helemaal top

Geweldige service!! Het boeket was zo mooi !!

Had een foto gekregen van de ontvanger precies hetzelfde boeket als op de site !!!

Bestelling niet geleverd

Bestelling gedaan op 30-04 om op moederdag 12-05 te laten leveren. Mail gekregen dat de bestelling geleverd is en na controle bij de schoonmoeder is deze niet geleverd. Klantenservice wil geen contact opnemen met koerier/bloemist om te controleren/bevestigen dat deze nog wel geleverd worden die dag. Elk uur contact opgenomen maar na 20:00 niet meer bereikbaar.

Mooie bloemen, moeders waren er blij mee.

Twee gelijke moederdagboeketten besteld op vrijdag, extra betaald voor zelfde dag leveren. Naar Leiden perfect op tijd en mooi zoals aangegeven op de site. Naar Lelystad een dag te laat en kleiner dan aangegeven. Top: gebeld vrijdag na 18 uur, toch nog opgelost, geleverd op zaterdag voor Moederdag. Jammer: extra moeite, bellen, stress, later dan besteld, niet gelijke bossen geleverd op verschillende dagen, hier wel voor betaald. Terinfo: 7 mails van de goede levering, 2 van de niet zo goede levering.

Zijn mooie bloemen

Netjes op tijd afgeleverd en zijn mooie bloemen

Eenvoudig en duidelijke bestelprocedure. (Zelfs ik snapte het ;-) ) Locale bloemist zou leveren in Bennekom. Arme man/vrouw moest helemaal uit Bemmel komen! Hulde voor de service! En trouwens het "plukboeket" is prachtig!

prima verzorgd moot stukje

staat erg mooi stukje op onze tafel in huis kamer

Mooie keuze, betaalbaar en snel geleverd, mooi boeket

Netjes

Doe ook

Toppie

Heb mooie moederdagboeket besteld. Naar volle tevredenheid op tijd bezorgd. Toppie Mooie website., veel keuzes, goede prijzen.

Lastig

Om in te loggen hebben we een paar keer geprobeerd, maar lukte niet. Uiteindelijk als “gast” bestelling gedaan. Ook de kortingsbon pakte hij niet, haalde alleen de bezorgkosten eraf en niet mijn tegoed wat ik nog op de kaart had staan

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire