prima verzorgd

prima verzorgd

Prima bloemen

Mooie bos bloemen. Verschil in formaat is op afbeeldingen niet helemaal duidelijk te zien. Hoge bezorgkosten die nog bovenop bestelling komen.

!!!!!

Gooie service!!goed geholpen door een medewerker!!!!!

Verwachting volledig waargemaakt

Mooi boeket tulpen met verse bloemen, geadresseerde was er erg blij mee.

Verse bloemen Op tijd geleverd

Prima service en mooie bloemen

Je kunt het heel makkelijk bestellen online en er van alles bijvoegen. Topbloemen zijn TOP

Troostboeket

De bloemen die ik had besteld zijn bij een nuurvrouw afgegeven. Blijkt dat degene voor wie de bloemen waren in het buitenland zit. Jammer dus voor niets bloemen besteld.

Topbloemen met een top service

Eind vd middag bestelling geplaatst, volgende ochtend keurig bezorgd .

jullie zijn een toppert

Het is zo fijn dat je van alle hoeken waar je dan ook woont in NL kan je lekker makkelijk prachtige boektje laat bezorgen?! dankjewel voor de goede zorg

Bloemen zoals op plaatje. Keurig optijd bezorgd

Mooi en op tijd geleverd

Boeket zag eruit als ik had uitgezocht

Fijn dat je op deze mannier iemand blij kan maken . Maar voor de verzender graag een berichtje als het afgeleverd is . Kreeg nu allen het bericht dat het boeketje verzonden werd …. Toch fijner om te horen dat het bezorgd is . Verder zeer tevreden

sneller services

helemaal tevreden.

Mooi stukje heel feestelijk!!!!

Op tijd geleverd en keurig verzorgd.

Mooie bloemen

Een prachtige bos bloemen. Ook hele fijne klantenservice. De bezorger die gaf aan dat hij niet had kunnen bezorgen omdat hij het adres niet kon vinden. Maar zij hebben niet eens telefonisch contact opgenomen. Na het bellen met de klantenservice hebben zij het in de avond alsnog bezorgd.

Bezorging was prima maar kwaliteit niet

Bezorging was nog op dezelfde dag. Er zitten takken rozen bij die nu al verwelken. Voor de prijs die jullie vragen verwacht ik Top-kwaliteit. Volgende keer maar eens ergens anders proberen. Nu geen waar voor het geld…

Altijd tevreden.

Mooie bossen en netjes bezorgd.

Op zich goed

Miste bevestigingen van bezorgingen. Kwamen gelukkig wel van de ontvangers.

Viel tegen

Omdat ik een kadobon had ditmaal voor mijzelf klein formaat boeket besteld. Toevallig in de afgelopen maanden veel kadoboeketten via Topbloemen ontvangen. Wat maakt het een verschil van welke bloemist het komt! Het door mij bestelde boeket van een mindere bloemist. Eerlijk gezegd was het geen boeket: iel, paar bloemen en veel te korte takjes groen ter opvulling. Ik heb er zelf groen bij gedaan. Maar van deze bloemist hoef ik geen boeket meer. Voor de Hoeksche Waard zou ik zeggen bestel de bloemen daar en laat ze niet uit Vlaardingen komen. Het was echt onvoldoende.

Jammer van een aantal kapotte bloemen, voor de rest prima!

We bestellen vaker en dan krijgen we vaak of een dooie bloem of kapotte bloem(en) in het boeket. Verder ben ik wel erg blij met de snelle service!

Mooie bos

Mooie bos bloemen gemengd maar maar te kleine vaas, helaas ..

Helemaal geweldig en Zeer tevreden

Beautiful Flowers without Borders

I ordered a beautiful bouquet for a friend of mine in the Netherlands for the second anniversary of his Mothers passing and it was delivered perfectly, gorgeous, fresh and on time with the Card and Text i picked. I don't speak Dutch, but the checkout process was easy to understand and I absolutely love that I can order Flowers for my Friends abroad directly from my home in Germany. Thank you for your Service!

Te snel

Matige bos voor 30 euro

Mooi, maar prijzig

De bestelling verliep goed. Track en trace. Boeket was ok, niet zo vol. Derhalve vond ik de prijs aan de hoge kant

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire