Veel te klein boeket voor vertegenwoordigde waarde!

Los van het feit dat het boeket na 18.00u werd bezorgd, was het beschamend klein voor een besteld middelgroot boeket!! In reactie kreeg ik het antwoord,'alle bloemen die er in horen zitten erin.' Als Topbloemen.nl dit als uitgangspunt hanteert, dan krijg je sowieso nooit wat je denkt te bestellen. Dus voor mij geen Topbloemen.nl meer!

Snel besteld, snel bezorgd!

Het was gemakkelijk om op de website 'n mooi boeket te kiezen en vervolgens te bestellen. Het is mogelijk om 'n persoonlijk kaartje te schrijven en evt. nog iets extra's toe te voegen. Het was nog mogelijk om het de dag erop nog te laten bezorgen, dus dat was top!

Geen waar voor je geld

Heel veel blad en welgeteld 8 bloemen, zeker de bijna 30,- niet waard. Ook zaten er geen gedroogde pluimen in zoals op de omschrijving vermeld.

Bloemen geleverd op tijd

Bloemen zijn keurig op tijd geleverd en de kwaliteit was eveneens goed

Keurig netjes bezorgd

Alles werkte perfect, en mooie bloemen!

Goede communicatie, levering zoals gepland en bloemen zoals in webwinkel gekozen. Top.

Prima webshop

De bloemen werden keurig op tijd bezorgd en de ontvanger was er heel blij mee!

Prima geregeld

Het was prima geregeld en een mooie bos

Keurig bezorgd

Mijn bestelling is keurig op tijd bezorgd. Mijn complimenten en ga zo door

Een prachtig vers boeket!

Zoals eigenlijk altijd mijn ervaring met topbloemen: gewoon heel goed! Je wordt nooit teleurgesteld!

Geweldig mooie bos bloemen.

Keurig en vriendelijk bezorgd. In een nette verpakking. Straalt momenteel in een passende vaas. Tot de volgende keer. Groeten, Harry

Kan beter

Bloemen geleverd horizontaal doos nat en water eruit, dus de bloemen na 3 dagen al de kopjes laten hangen, dat ligt aan de bezorger, niet aan top bloemen

prachtig boeket precies op tijd geleverd.

ga zo door

slecht

Mijn bloemen waren bezorgd bij de buren en op de mail kreeg ik dat het op het adres was bezorgd. Ik had een telefoon nummer toegevoegd hadden jullie contact kunnen opnemen. Niet fijn.

Super service

Zondag besteld en maandag geleverd. TOP

Geweldig dat je uit zoveel kan kiezen, als je iets nodig hebt en geen kans hebt om zelfs iets te bre

Omdat ik zoveel werk, heb ik eigenlijk geen kans of tijd om iets te brengen bij iemand. En bij deze vrouw mocht geen persoonlijk bezoek meer, dus was dit een goede optie! Inmiddels is helaas deze vrouw overleden, op dezelfde dag :(

We werden keurig op de hoogte gehouden wanneer het boeket bij het crematorium bezorgd zou worden, even later dat het bezorgd was. Naar ons verzoek om het boeket ruim voor Bloemen zagen er goed uit. Was heel fijn geregeld. Ga zo door!

Ik ben tevreden!

Mooie bos bloemen op het goede moment bezorgd. De jarige was er heel blij mee dus ik kan alleen maar tevreden zijn!

Service prima boeket niet.

Ligt er maar net aan naar welke bloemist het word gestuurd, nu deze keer kwam het boeket dat er echt niet uit zag van wat ik had besteld heel slordig zeker voor wat het kost. Echter de ontvanger was er super blij mee ( die wist niet beter) top bloemen een oké, ligt echt aan bloemist

Leuke bos bloemen

Vriendelijke bezorger,bloemen inclusief vaas goed verpakt. Leuke bos hoor,staat mooi in de bijgeleverde vaas,super handig.

Bestellen ging makkelijk en de bos was erg mooi

Komen niet op afspraak

Komen zonder verklaarbare reden een dag te laat en krijg een boeket met een lelie waar de bladeren al vanaf zijn en rot. Gemaild en geen reactie

Goede afhandeling van negatieve beoordeling

Nadat ik een negatieve beoordeling had achtergelaten op de site (er werd mij een review verzoek gestuurd) werd er telefonisch contact met mij opgenomen en besproken wat er aan scheelde. Er is contact opgenomen met de bloemist die het boeket heeft gemaakt om eea door te spreken en mij een tegoedbon gestuurd. Prima oplossing! Fijn dat het zo serieus opgepakt werd.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep