Bestelling online aangemaakt. Volgende dag keurig op tijd afgeleverd , mijn zusje was zeer verast hoe leuk het was verpakt!!! Top!

Gewoon TOP

Makelijk, altijd goede en mooie boeketten

Perfect geregeld

We hebben al meer via jullie verstuurd

Prachtig boeket en op tijd bezorgd.

Maar de helft geleverd, verrassing weg, wel een extra presentje

Op de besteldag werd enkel een bosje bloemen geleverd zonder grote beterschapsbeer. Na veel heen en weer mailen en bellen kwam ik daar de volgende morgen toch achter, terwijl topbloemen zei dat alles geleverd was. Om half elf mailtje gestuurd met verzoek het diezelfde dag alsnog te bestellen. Geen antwoord. Toen ik om half drie in de middag er weer achteraan belde kreeg ik te horen dat in te laat was om het met de bestelling van die dag mee te laten gaan en moest ik nog extra dag wachten terwijl ik van de vorige avond af er al vragen over stelde. Topbloemen maakte het toch nog goed met een verontschuldigingsbriefje en een extra presentje voor de ontvanger de volgende dag.

Mooi boeket op tijd bezorgd

Zoals hierboven

Zoals altijd hele snelle bezorging, de ontvanger was zeer blij met de mooie bos zonnebloemen en de bezorgwijze.

Mooie website, duidelijk Goede communicatie Op tijd bezorgd Wel behoorlijk prijzig

Mooie boeket bloemen en op tijd bezorgd

Mooie boeket bloemen en netjes ‘s morgens bezorgd.

Top levering

Bloemen mooi op tijd op de afgesproken plek bezorgd!

Alles is goed verzorgd en op tijd geleverd.

Mooie bos , snel geleverd ,goede prijs , goede website

Mooie bos , snel geleverd ,goede prijs , goede website, concurrerende prijs , I'm happy

Zoals gezegd. Voor 13.00 uur bestellen dezelfde dag geleverd!

Goede service en netjes

mooie bos bloemen snel geleverd

Makkelijk te bestellen, mooie bos , snelle levering. Ontvangers waren er erg blij mee!

Snelle verzorgde boeket bezorgd eerst volgende ochtend :)

Verzorgde mooie boeket verzonden door de bloemist online kiezen

Prima website, snelle levering en ontvangers waren zeer te spreken over het boeket.

Fijn, makkelijk, goede service en ervaring

Voor herhaling vatbaar.

Top shop, goede service, goede spullen.

Ik bestel al jaren zakelijk bij topbloemen, sinds een aantal keren ook privé, je wordt prima op de hoogte gehouden wanneer je bestelling geleverd wordt en ook wanneer deze bezorgd is. De bloemen zijn prima. Dus ja ik ben heel tevreden.

Super snelle levering van een mooi boeket

Heel goede ervaring

Prachtig boeket.

Het was weer als vanouds, mooi boeket en op tijd geleverd. De prijs is een ander verhaal...maar ja de werking van de inflatie zie je overal terug.

Prachtige bos bloemen

Ontving een prachtige bos bloemen in rose tinten Fijne verse bloemen.

Bloemen besteld. Keurig op tijd bezorgd en een mailtje er achteraan aan. Een top service

Mooie boeketten

Topzaak. Mooie boeketten die lang staan. Ze doen wat ze beloven. Ik ben zeer tevreden. Echt een aanrader

Boeket als bedankje

Boeket dat ik uitgezocht had leek bij de foto’s op de website veel voller dan het daadwerkelijke boeket. Was toch ruim € 40,00 incl. Bezorgkosten en een kaartje van ca. €1,50. De bloemen waren dus ca. €32,50. Dat vind ik best een groot bedrag.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep