Goede bezorging, klein bloemetje

Bezorging verliep top. Toen ik het bloemetje zag, was ik toch wel een beetje teleurgesteld. Voor 35 euro had ik wel een wat groter boeketje verwacht eerlijk gezegd.

Goede Service.

Na klacht voor late bezorging , gelijk een tegoedbon gekregen. Top service.

GEWELDIG

Bestel al jaren bij jullie, altijd perfect en op tijd!

geweldige service

Een bestelling gedaan en het werd keurig bezorgd en ik werd op de hoogte ervan gesteld.

Was prima

Was prima

Betrouwbare zaak met mooie boeketten

Had bloemen boeket besteld voor moederdag. Dit was op een mooi tijdstip tussen 12-13u bezorgd in een papieren vaas. Moeder blij en ik blij :)

top service

snelle service! super aardige man!

Teleurstellend!!!

Zie mijn klacht op ordernummer 13985506-0001

Antoinette

Ik bestel altijd bloemen bij jullie Ze zijn altijd super

Onduidelijkheid

Het bestelformulier was heel er makkelijk, helaas kreeg ik op de bezorgdatum een mail dat ze niet konden bezorgen. Het is daarna geheel onduidelijk of de bloemen uiteindelijk nog wel bezorgd zijn. Geen nieuw afleverbericht gehad. Er is geen actuele bezorgstatus te vinden. Heel vervelend om aan de ontvanger dit te moeten vragen.

Bloemen besteld voor moederdag. Keurig op tijd geleverd en precies zoals op de foto van de website.

Altijd top service

Snel en geweldig

Altijd prima geweest

Keurig door de zelfde bloemist uit Avenhoorn geleverd.

Ongelooflijk hoe snel geleverd. Was een prachtig boeket. Ook een fijne website om te bestellen.

Goed geregeld.

Verkeerde boeketten en chocolade

Helaas zijn er twee totaal andere boeketten bij beide moeders bezorgt. Ook was er goedkopere chocolade bij geleverd. Ik heb vaker besteld maar nu nooit meer! Het kost genoeg!

de bos bloemen overtrof mijn verwachting

heel mooi boeket, zelfs beter als verwacht, zeer goed verpakt, en betaalbaar, prima,, het zou nog fijner zijn als er een indicatie over de bezorgtijd zou zijn in een bestek van bv 2uur, nu moet je nog vanaf 9uur afwachten wanneer de bezorging is, dit kan erg lastig zijn, maar waar het om gaat [het boeket] was prima in orde,,

Geweldig elke keer weer.

Ik had een bos bloemen besteld voor mijn moeder voor afgelopen zaterdag. Maat omdat ik geen voorkeur tijd op kon geven en mijn moeder elke middag naar mijn vader in het verzorgingshuis gaat even contact gehad met de klantenservice. En Jaimie heeft het met de desbetreffende bloemist geregeld dat de bloemen voor 12.00 of na 17.00 geleverd konden worden. En ze werden afgelopen zaterdag om 11.20 bezorgd . Wat een topservice dankjewel topbloemen.

Bestel altijd bij Topbloemen.nl. Nooit problemen. Goeie service,wordt altijd op de hoogte gehouden wanneer er bezorgd wordt en als de bloemen afgeleverd zijn. Mooie boeketten. Zeer tevreden.

Altijd mooie boeketten en prima afhandeling

X

Heel blij met jullie

Heel blij en tevreden met jullie bezorging.Top hoor

Prima en makkelijk geregeld

Makkelijk geregeld en duidelijke site. Alleen jammer dat je van te voren niet weet hoe laat ze komen brengen. Kans is groot dat je de hele dag er voor thuis moet blijven…

Mooi buket op afgesproken tijdstip bezorg.

Teleurstellend

Service daar ben ik tevreden over Maar de bos bloemen vond ik treurig en zielig ik vond dat wat ik ervoor betaald heb niet waard prijs/kwaliteit is beneden peil

Snel en goed

Eind van de ochtend besteld, 14:30 uur geleverd. Een snelle service. Het boeket volledig in overeenstemming met de website. Keurig.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep