2 dezelfde boeketten besteld in andere kleuren. Vond de ene er beter uitzien dan de andere.

mooi product en op tijd geleverd door een vriendelijke medewerker.

Mooi product rn op tijd geleverd door een vriendelijke medewerker

Lullig boeketje

Een te klein boeket voor de prijs.

Top en mooi

Zeer netjes en netjes verzorgt

Van bestelling tot levering, gewoon perfect!

We wonen in Duitsland en mijn moeder heeft haar mijlpaalverjaardag in Nederland doorgebracht. In een vakantiehuisje. We plaatsten de bestelling een paar dagen voor haar verjaardag en dat pakte geweldig uit. De bloemen kwamen op tijd en het boeket is een droom! Hartelijk dank!

Voor mij de laatste keer!

Inmiddels heb ik meerdere keren bij dit bedrijf bloemen besteld en laten bezorgen. Ze geven aan dat de bezorging doorgaans tussen 09.00 en 18.00 uur is en dat dit door drukte kan uitlopen tot na 18.00 uur. Ik kan dit begrijpen en natuurlijk kan het een keer uitlopen. Maar dat het meerdere malen gaat uitlopen dat is toch geen toeval? Ik probeer te chatten met een medewerker en ik krijg de volgende antwoorden: "Hij staat erin voor bezorging voor vandaag" "Logistieke route" "er wordt door heel Nederland geleverd" Dit is onzin want welke bezorger gaat van amsterdam naar maastricht van maastricht naar groningen en van groningen naar eindhoven? De medewerkers kunnen je niet eens een duidelijk antwoord geven laat staan informatie over de bezorging.

Het bestelde kaartje is niet meegeleverd

Jammer dat het kaartje niet meegeleverd werd, zodat de ontvanger niet wist van wie het boeket afkomstig was. Door na te bellen is dit toch duidelijk geworden. De ontvanger van het boeket heeft ter compensatie chocola ontvangen.

Jammer

Bestellen was eenvoudig. Bezorging bij bedrijf na 17u dus bij buren. Helaas.

zoals altijd, was een prachtig boeket geleverd op de dag en tijdstip die ik heb aangegeven.

Vrolijk duurzaam boeket!

Het door mij bestelde vrolijke (en ook duurzame boeket is conform de opdracht bij de jarige bezorgd. Zij was er blij mee en ik dus ook. Alweer een goede ervaring met Topbloemen.

Helemaal tevreden

matig boeket

een aantal bloemen in het boeket waren geknakt en dus niet mooi meer om te geven, erg jammer

Netjes en snel

Was gemakkelijk te bestellen en snel geleverd

Waardeloos om een pakket bloemen bij de voordeur neer te zetten.

Dit is de eerste en de laatste keer dat mij dit overkomt. Heb vele boeketten laten bezorgen maar ik stap over op een andere levererancier.

Het boeket zag er heel mooi uit, identiek aan het voorbeeld. Prima service. Een tip: keuze uit lettertypes of - groottes voor het kaartje wanneer je bestelt vanaf een tablet.

Top die bloemen

Snel en gemakkelijk besteld, dezelfde dag nog netjes geleverd. Helemaal top!

De ontvangers waren blij

Het bestellen was geen probleem, het bezorgen ging prima en de ontvangers waren blij

Mooie bos naar zonder afzender

Helaas waren het kaartje + tekst niet toegevoegd. Daardoor wist de ontvanger niet van wie ze de bloemen kreeg. Ze durfde het uiteindelijk voorzichtig te vragen en had het gelukkig goed geraden. Maar wel een beetje vervelend. Vandaar deze keer geen hoog cijfer.

Topservice!

Bloemen laten bezorgen voor de trouwdag van mijn ouders. Helaas kon het bij de eerste poging niet bezorgd worden, er lag een briefje in de bus dat ze de volgende dag terug zouden komen. Mijn moeder heeft gebeld en aangegeven dat ze het heel jammer zou vinden als de bloemen pas de volgende dag zouden komen. Nog dezelfde middag stond Topbloemen Nuenen aan de deur met de bloemen. Heel fijn!!

Niets bezorgd en niets gehoord

Bloemen besteld maar is nooit afgeleverd, ook geen melding dat het vertraagd is of excuses. Alleen een review melding. Betaald: ja hoor! Maar niets krijgen. Zeer slecht!

Slecht

Een groot boeket met heel weinig bloemen en heel veel groen , meer naam als daad

vlotte bestelling en nette bezorging

Makkelijk bestellen en goede bezorging van een mooi bouqet

Snel leveren

Mooi website snel leveren

Snel, mooi gebaar

Veel keuze, snelle levering maar wel aan de prijs

Emergency fast flower service

When I needed emergency service to send flowers. Even, I was able to send same day with Topbloemen. But I advise you to combine the same fast service with Topgeschenken Toptaarten and Topfruit also. If you do some combinations then service delays some days. Plus, Include all special day occasions with written cards and flower and combi themes. For example, 8 March was missing on the occasions list.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep