Prima!!!

Heb een foto toegestuurd gekregen van de ontvanger, ik was hier blij mee ... maar de ontvanger was ook heel blij ... en daar gaat het tenslotte om ..... Top gedaan, Topbloemen!

Mooi op tijd en leuk boeket

Makkelijke bestel route en leuke bos

Gewoon TOP

Een prachtig boeket en uitstekend verzorgd met ook nog kortingsbonnen voor geschenken. Door de ontvangster zeer gewaardeerd!

Uitstekend verzorgd

Alles prima geregeld ook over de bezorgtijd

Niet zo best.

De courier kan niet bij het adres komen doordat hij geen ontheffing heeft om centrum in te rijden. Wat overigens helemaal niet nodig is om met de auto voor de deur te komen. Nog geen minuut afstand kan de koerier net als alle anderen diensten en bezorgers kan koerier gewoon een straat doorlopen. Door dat deze persoon waarschijnlijk of de weg niet wist of te lui was om uit zijn auto te komen kwam het bloempakket een dag te laat. Voor de ontvanger een belangrijke dag. Voor het bedrag wat wordt betaald is dit onacceptabel.

Prachtig!

De reactie van onze kleinzoon, aan wie het boeket was bezorgd, was: ‘Wat een mooi boeket. Dank je wel.’

Beter kan niet!

Just in time, fantastische product kwaliteit, betrouwbare aflevering, goede verkoopprijs.

slecht!!

leuk om bloemen te sturen die vervolgens via DHL in hun opslagcentra dagen lang blijven liggen. verlepte uitgedroogde bloemen komen 4 dagen later aan dan aangegeven op de leverdatum. 50 euro voor betaald ook nog. rond uit slecht!! ik had ze beter zelf kunnen brengen!!

Goede verzorging

Heel verzorgd boeket

Bloemen waren mooi maar……

Helaas zat het beloofde kaartje er niet bij. Daardoor had de ontvanger geen idee van wie het was. Ben dus teleurgesteld

Uitmuntende service

Bloemen zijn op een simpele manier te bestellen. Goed op de hoogte gehouden in de voortgang van de bestelling. Bestelling is op tijd geleverd. Bedankje ( telefonisch ) ontvangen van de jarige. Prachtige bos bloemen.

Erg goed

Het is een prima verzorging Ik vind het alleen erg jammer dat er geen zicht is op de bezorg tijden dat zou nog verbeterd kunnen worden

Gewoon goed

Conform afspraak bezorgd. Prima boeket !

Teleurstellend

Het bloemstuk was heel veel kleiner dan verwacht waardoor de 3 linten er nogal grotesk uitzagen.

Prima gegaan!!

Helaas was de bezorging niet gelukt op de dag zelf. ( niet de schuld van Topbloemen!!) keurig de volgende dag nog een keer geprobeerd en dat lukte wel. Mooie bos bloemen! Ook de klantenservice werkte snel. Kreeg snel antwoord op vragen. Bedankt!

In orde

Goede ervaring

Jammer dat ik geen bericht kreeg dat het bezorgd was.

Buitengewoon

Het boeket was boven verwachting. Bedankt!

Op tijd en goed geleverd, maar belachelijk kleine bos voor de prijs, Best schandalig.

Op tijd en goed geleverd, dat was fijn. Maar echt een belachelijk kleine bos voor de prijs, Best schandalig!

Goede ervaring

Keurig volgens afspraak geleverd en goed verpakt en verzorgd kortom heel tevreden.

Super service

De bos bloemen die bezorgd werd was niet juist. Na een belletje werd er meteen een nieuwe juiste bos bloemen bezorgd.

Keurig verzorgd en op tijd bezorgd!

Link geeft geen duidelijkheid

de link die ik ontving om te kijken wanneer de bos bloemen bezorgd werd, werkte niet. Alleen het adres was zichtbaar geen info over de aflevering. Dat was enige jammere.

***

Ik vond het een armzalig bosje.Ik betaal 28 euro en ik vind het echt niet goed.Dan kan het een aanbieding zijn maar dan nog.....Schaam dood

De bloemen zagen er niet uit

Ik heb een bos bloemen besteld, af laten leveren voor een bedrag van 38,40. Dan denk je dat je wel een bos bloemen er voor krijgt, ook te zien op de afbeelding. Nu een bedankje gekregen van wie de bloemen hebben gekregen met een foto erbij. Sorry, ik schrijf eigenlijk nooit een review, maar wat ik zag op de foto schrok ik echt van. Zag er niet uit en voor dat bedrag was het echt schandalig. Ik zou in de winkel er nog geen 10 euro voor geven. Dus bij deze, dit maal slechte ervaring. Sorry.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL