Mooie bos bloemen, niets mis mee.

Ik was er zelf bij toen de bloemen bezorgd werden en vond het heel raar dat de bloemen voor de deur neer gezet werden en er niet werd gewacht dat er werd opengedaan. Ze konden dus zo door iedereen mee genomen worden. Minpuntje.

Alles op tijd

Leuk dat alles op tijd en volgens afspraak wordt bezorgd, daar kan de PostNL nog wat van leren....

Geen tekst op kaart

Boeket met kaart + tekst besteld. Bestelling verliep vlot en probleemloos. Netjes bevestiging ontvangen. Ook keurig op tijd bezorgd: boeket met kaart, maar zónder tekst! Het was voor de geadresseerde dus niet duidelijk van wie het was. Gelukkig had die persoon wel een vermoeden en was het snel opgelost, maar ik had er juist een kaart bij besteld om dit te voorkomen. Jammer. Ik vraag me wel af of dit vaker misgaat, zeker wanneer je geen berichtje van een geadresseerde hebt teruggekregen...

Tevreden

Gemakkelijk te bestellen via de website. Snelle levering, boeket zelf niet gezien.

Prima geregeld. Ruime keuze. Mooie boeketten.

Goed en vertrouwd. Mooie boeketten. Alles geleverd zoals besteld.

Super snel geregeld

Ik had de volgende dag bloemen nodig. Gelukkig kon ik dit bij Topbloemen regelen. Ontvanger was zeer tevreden over het boeketje.

Slecht

Ik heb een bos bloemen besteld met bezorgdag vrijdag 23 augustus. Ik krijg een mail dat ze die dag niet kunnen bezorgen, de straat is dicht ivm de havendagen. Het lijkt mij een kleine moeite om even 10 meter te lopen naar het adres. Vervolgens hoor ik niets, ik bel eind van de middag naar de klantenservice van topbloemen en leg de situatie uit. Medewerker geeft aan de bloemist te bellen en mij daarna op de hoogte te brengen. Ik heb nooit meer wat terug gehoord !! Vandaag, maandag, zijn de bloemen eindelijk bezorgd. Ik mag hopen dat het verse bloemen zijn. Ik ben niet tevreden en zal niets meer bestellen bij topbloemen, erg jammer hoor ! Groet, Yvonne Verwoert Veenendaal

Fijn om te vernemen, dat men het mooi vond.

Ze vonden het mooi!

Mooi verzorgd boeket.

Gemakkelijk bestellen en de communicatie is goed.

Jullie doen je naam eer aan.

Toegankelijk, Betrouwbaar, en Mooi!

Top gedaan!

De ontvanger heeft mij laten heel blij te zijn met het bezorgde boeket en geniet ervan.

Netjes bezorgd op afgesproken tijd en dag

Fantastische service

Vlotte manier van bestellen en zeer snel uitgeleverd aan degene voor wie het de volgende dag bestemd was. Zoals gezegd: Fantastische service.

Goeie service

Hellemaal top Mooie bloemen Netjes zie je wanneer het bezorgd wordt Top top

GEWELDIG

Mijn ervaring met TOP BLOEMEN is geweldig. Altijd goed bezorgd en de personen die het ontvangen zijn ook heel erg blij met het prachtige boeket, dus heel tevreden. Ik kan een ieder aanraden om het bij TOP BLOEMEN te bestellen niet alleen de bloemen maar ook de kadootjes! Succes TOPBLOEMEN

goed verzorgt

goed op tijd en blij met bevestiging

Erg weinig bloemen

Erg ontevreden over de levering, 22 euro voor 3 korte rozen en 3 germini en 3 grysantes is dat echt veel te summier, ik had van de foto's toch een andere indruk. Ik dacht een leuk boeketje maar dit is niet meer dan een AlbertHijn veiling boeketje

Ruim voldoende

Bloemen besteld voor een vriendin die er beetje door heen zit heb ze om 10:15 besteld en begin Van de middag al bezorgd de bloemen waren van goede kwaliteit foto op de site kwam ook overeen met in het echt goede service en het belangrijkste vriendin was blij en zelfs tranen over de wangen en het kaartje wat ik wauw en de tekst kwamen ook goed overeen dus van ons uit ruime voldoende bloemen zijn bezorgd in de plaats Buren

Slechte levering

Gewoon bij de voordeur gezet en weggegaan zonder persoonlijk afgeleverd te hebben , iedereen kon t zo meenemen echt slecht en niet goedkoop !!!!!

Boeket oké

Ben altijd te vrede met Topbloemen

Matig

Jullie konden het adres niet vinden dus zijn de bloemen eendag telaat bezorgd! En ik heb geen bevestiging ontvangen dat het is bezorgd!

Snelle bezorging

Prima aankoopproces, adequate afwikkeling, tevreden ontvanger. De bezorgkosten zijn wel hoog. Dat is een minpuntje.

Volgens de geadresseerde zijn het prachtige bloemen.

Ik dus ook tevreden.

Ik stel liever zelf samen

Ik had een boeket besteld vanaf een plaatje.. je kent het wel zo’n lekker wild fleurig boeket van 50 euro. Ik kreeg een foto toegestuurd van de ontvangers… het leek er niet eens op, nu snap ik dat het nooit exact hetzelfde kan zijn maar alleen maar gerbera was echt niet wat het moest zijn!!!!! Dus nee, ik bestel zo’n dure bos nooit meer hier

Alles ging goed.

Fijn bedrijf! Zowel ontvanger als betaler / verzender zijn dik tevreden! Leuke bos bloemen gebonden! Onze dank daarvoor

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL