Ik was er zelf bij toen de bloemen bezorgd werden en vond het heel raar dat de bloemen voor de deur neer gezet werden en er niet werd gewacht dat er werd opengedaan. Ze konden dus zo door iedereen mee genomen worden. Minpuntje.
Leuk dat alles op tijd en volgens afspraak wordt bezorgd, daar kan de PostNL nog wat van leren....
Boeket met kaart + tekst besteld. Bestelling verliep vlot en probleemloos. Netjes bevestiging ontvangen. Ook keurig op tijd bezorgd: boeket met kaart, maar zónder tekst! Het was voor de geadresseerde dus niet duidelijk van wie het was. Gelukkig had die persoon wel een vermoeden en was het snel opgelost, maar ik had er juist een kaart bij besteld om dit te voorkomen. Jammer. Ik vraag me wel af of dit vaker misgaat, zeker wanneer je geen berichtje van een geadresseerde hebt teruggekregen...
Beste Anoniem, Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat het kaartje is geleverd zonder tekst. Wij zullen nakijken wat er mis is gegaan en hier via Topbloemen.nl contact met je overnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Gemakkelijk te bestellen via de website. Snelle levering, boeket zelf niet gezien.
Goed en vertrouwd. Mooie boeketten. Alles geleverd zoals besteld.
Ik had de volgende dag bloemen nodig. Gelukkig kon ik dit bij Topbloemen regelen. Ontvanger was zeer tevreden over het boeketje.
Ik heb een bos bloemen besteld met bezorgdag vrijdag 23 augustus. Ik krijg een mail dat ze die dag niet kunnen bezorgen, de straat is dicht ivm de havendagen. Het lijkt mij een kleine moeite om even 10 meter te lopen naar het adres. Vervolgens hoor ik niets, ik bel eind van de middag naar de klantenservice van topbloemen en leg de situatie uit. Medewerker geeft aan de bloemist te bellen en mij daarna op de hoogte te brengen. Ik heb nooit meer wat terug gehoord !! Vandaag, maandag, zijn de bloemen eindelijk bezorgd. Ik mag hopen dat het verse bloemen zijn. Ik ben niet tevreden en zal niets meer bestellen bij topbloemen, erg jammer hoor ! Groet, Yvonne Verwoert Veenendaal
Beste Yvonne, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat je hier tot op heden nog niets over gehoord hebt. Wij zullen hier naar kijken en z.s.m. contact met je opnemen! Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Ze vonden het mooi!
Gemakkelijk bestellen en de communicatie is goed.
Toegankelijk, Betrouwbaar, en Mooi!
De ontvanger heeft mij laten heel blij te zijn met het bezorgde boeket en geniet ervan.
Netjes bezorgd op afgesproken tijd en dag
Vlotte manier van bestellen en zeer snel uitgeleverd aan degene voor wie het de volgende dag bestemd was. Zoals gezegd: Fantastische service.
Hellemaal top Mooie bloemen Netjes zie je wanneer het bezorgd wordt Top top
Mijn ervaring met TOP BLOEMEN is geweldig. Altijd goed bezorgd en de personen die het ontvangen zijn ook heel erg blij met het prachtige boeket, dus heel tevreden. Ik kan een ieder aanraden om het bij TOP BLOEMEN te bestellen niet alleen de bloemen maar ook de kadootjes! Succes TOPBLOEMEN
goed op tijd en blij met bevestiging
Erg ontevreden over de levering, 22 euro voor 3 korte rozen en 3 germini en 3 grysantes is dat echt veel te summier, ik had van de foto's toch een andere indruk. Ik dacht een leuk boeketje maar dit is niet meer dan een AlbertHijn veiling boeketje
Beste Jeanet van Maanen, Bedankt voor jouw review en boordeling. Wat vervelend om te vernemen dat jouw boeket niet het juiste formaat heeft gehad, dat was uiteraard niet de bedoeling! Onze oprechte excuses hiervoor. Wij nemen contact met je op om samen naar een passende oplossing te zoeken. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Bloemen besteld voor een vriendin die er beetje door heen zit heb ze om 10:15 besteld en begin Van de middag al bezorgd de bloemen waren van goede kwaliteit foto op de site kwam ook overeen met in het echt goede service en het belangrijkste vriendin was blij en zelfs tranen over de wangen en het kaartje wat ik wauw en de tekst kwamen ook goed overeen dus van ons uit ruime voldoende bloemen zijn bezorgd in de plaats Buren
Beste Michel, Bedankt voor jouw review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat de bloemen snel en in goede kwaliteit zijn bezorgd! We zijn blij dat alles naar wens was en dat het boeket met kaartje de ontvanger zoveel goeds heeft gedaan. Wij zien dat je ons 2 sterren als review hebt gegeven, mochten wij verder nog iets kunnen betekenen om onze service te verbeteren dan horen wij dit uiteraard graag! We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Gewoon bij de voordeur gezet en weggegaan zonder persoonlijk afgeleverd te hebben , iedereen kon t zo meenemen echt slecht en niet goedkoop !!!!!
Beste, Bedankt voor je beoordeling en review. We vinden het erg vervelend om te horen dat de bezorging van je bestelling niet naar wens is verlopen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de bloemen zomaar bij de voordeur worden achtergelaten zonder persoonlijk te worden afgeleverd. Dit voldoet absoluut niet aan onze standaarden. Onze oprechte excuses hiervoor! We nemen spoedig contact met je op om een passende oplossing met je te bespreken. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Ben altijd te vrede met Topbloemen
Jullie konden het adres niet vinden dus zijn de bloemen eendag telaat bezorgd! En ik heb geen bevestiging ontvangen dat het is bezorgd!
Beste Andra, Bedankt voor je bericht. We vinden het erg vervelend dat de bloemen een dag te laat zijn bezorgd door problemen met het vinden van het adres. Dit is niet de service die je van ons mag verwachten. Daarnaast hadden we je natuurlijk moeten informeren over de status van de bezorging die alsnog daarna heeft plaatsgevonden. Onze oprechte excuses hiervoor! Onze klantenservice neemt contact met je op om je hiervoor een passenden oplossing aan te bieden. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Prima aankoopproces, adequate afwikkeling, tevreden ontvanger. De bezorgkosten zijn wel hoog. Dat is een minpuntje.
Ik dus ook tevreden.
Ik had een boeket besteld vanaf een plaatje.. je kent het wel zo’n lekker wild fleurig boeket van 50 euro. Ik kreeg een foto toegestuurd van de ontvangers… het leek er niet eens op, nu snap ik dat het nooit exact hetzelfde kan zijn maar alleen maar gerbera was echt niet wat het moest zijn!!!!! Dus nee, ik bestel zo’n dure bos nooit meer hier
Beste Nicole, Bedankt voor je bericht en het delen van je ervaring. We vinden het erg jammer om te horen dat het boeket dat je hebt besteld niet voldeed aan je verwachtingen. We begrijpen dat dit teleurstellend is, zeker als het boeket afwijkt van wat je voor ogen had. Hoewel het waar is dat elk boeket uniek is, zou het natuurlijk wel moeten passen bij wat er op de afbeelding is weergegeven. We nemen je feedback zeer serieus en willen dit graag verder onderzoeken om te zien wat er precies is misgegaan. Onze oprechte excuses voor het ongemak, wij nemen spoedig contact met je op voor een passende oplossing. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Fijn bedrijf! Zowel ontvanger als betaler / verzender zijn dik tevreden! Leuke bos bloemen gebonden! Onze dank daarvoor
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL