Makkelijk bestellen Netjes afgeleverd

Keurig op tijd bezorgd en zag er mooi uit!!

De avond van te voren besteld en de volgende dag keurig bezorgd! Mooi boeket!!

Geweldige service!

Heb prima ervaring met bestellen en bezorgen! Ook de boeketten zijn prachtig!

Had bloemen bij Topbloemen besteld voor een openingsreceptie, op het moment dat ik arriveerde op de receptie werden de bloemen bezorgd. Wat een timing☺! Dan wens je de concurrentie toch alleen maar sterkte....

Slecht

Al jaren bestel ik bij topbloemrn masr het zielige bosje bloemen dat nu voor de som van 40,— bij onze dochter is afgeleverd in Eemnes is echt te erg. Op maandag bezorgd , woensdag al verdroogde takjes groen en bijna uitvallende rozen. Ik heb foto’s gemaakt. Ben er echt niet blij mee.

Mijn nicht was erg in haar nopjes met de bloemen

Super tevreden

De website werk zeer makkelijk en snel. De communicatie is zeer goed en elke stap wordt doorgegeven. Het boeket was iets afwijkend dan de foto van Topbloemen. De desbetreffende bloemist heeft dit laten weten. Het boeket was echt heeeeel mooi. Topbloemen doet wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Ik ben super tevreden.

Op tijd bezorgd

Prachtig boeket

Behulpzaam en klantvriendelijk.

Hulde. Top geregeld zo

Gewoon top, super vers en mooi..

top top top

Top! Keurig op tijd bezorgd, alleen maar positief!

Was niet geweldig

Over de bloemen waren de ontvangers niet zo tevreden. Heb zelf zondag het boeket gezien en daar hadden ze al na twee dagen 3 bloemen weg moeten doen en het blad van de stelen zagen er verschrompeld uit.

TOP

Snel geleverd en volgens ontvangers prachtig boeket!

Niet zoals ik gewend was

Eerste melding de bestelling kon niet afgeleverd worden reden niet bekend, later geen melding meer gekregen toen het wel was bezorgd!

Mooie bloemen

Mooi bos bloemen, op tijd geleverd.

uitstekend

alles uitstekend verlopen, melding dat een boeket bij een ander is afgeleverd. top!!

Ik heb het boeket gezien en zag er geweldig uit. Vandaar 5 sterren

Zie boven

kwaliteit maar geen kwantiteit

Voor de de prijs van 42 euro incl. bezorging had ik zeker een groter boeket mogen verwachten.

Alles goed verzorgd keurig bezorgd. Mijn zusje blij dus ik ook blij.

Zie boven

Verse bloemen

Netjes en goed op tijd afgeleverd. Verse bloemen. Precies als op de foto!

Prima verzorgd en geleverd volgens afspraak

Mooi bos bloemen in een vaas geleverd door Bloemisterij uit Joure. Ziet er prachtig mooi uit!

Mijn ervaring!!

Volgens de jarige hadden wij er goed aan gedaan om het te laten creëeren en bezorgen via top bloemen.Ze was er zeer blij mee. Dus bij deze onze dank!!

jammer

Spijt van dat ik het via deze weg heb gedaan.Ik heb het boeket (tje) gezien ik ben er van geschrokken voor dat geld wel wat beters verwacht .

Keurig op tijd geleverd

En het boeket was heel mooi, kreeg een foto opgestuurd.

Supersnelle en goede levering

Supersnelle en goede levering