Zeer slecht

De bloemen zagen er mooi uit, maar na 2 dagen nog maar 2 goede bloemen van het dure bos van bijna 50 euro, incl. vaas. Het waren dus zeker geen topbloemen. Als jullie dan toch vragen naar mijn tevredenheid, dan ook het eerlijke verhaal.

Top, boeket, bezorging en klantenservice ook top!

Prima service, bezorgadres kort van tevoren gewijzigd, en bezorging was perfect, en de bloemen erg mooi. Dikke prima dus!

Er is eenntweede afleverpoging gedaan op een ander adres. Erg netjes!

Mooi boeket en op tijd geleverd

Erg tevreden

Avond van te voren besteld en volgende dag geleverd !! Wat jammer is alleen dat er weinig keus is qua cadeau’s als je bloemen besteld. Anders had ik nog iets leuks erbijgevoegd.

zoals altijd waren de bloemen prachtig. had niet anders verwacht van jullie!

Topbloemen is voor mij blindelingsvertrouwen

Hoewel Topbloemen mij als klant altijd van A tot Z op de hoogte houd van het bezorgtraject hoef ik met de ervaringen die ik met ze de afgelopen dik 20 jaar heb opgedaan daar niet eens meer naar te kijken Een 100 % score tov mijn gedane vele bestellingen is imo uniek en bevestigd voor mij dat de dienstverlening kwalitatief net zo hoog is als dat de bestelde bloemen mooi zijn Bedankt voor de uitmuntende service! Cees Raven

Bloemen kwamen op tijd op de plek waar het bezorgd moest worden. Is een mooie bos geworden. Best zoals op de foto op de site. Eerdere ervaring is dat de bloemen vrij lang blijven staan. Degene aan wie de bloemen gericht is was en is blij met de bloemen.

Makkelijke en leuke manier om iemand te verrassen

Alles duidelijk vindbaar op de website, wegens de datum gelijk bij de moederdag boeketten terecht gekomen dat maakt kiezen makkelijk. Wel prijzig, maar vergeleken met andere bloemenservices ook weer niet extreem.

Altijd mooie boeketten

Bestel hier vaak en altijd enthousiaste reacties van de ontvangers.

Was een mooie bos bloemen

Ik ben zeer tevreden was goed bezorgd.

Ik kan rekenen op jullie als ik een bestelling plaats. De mensen die mijn bloemen hebben ontvangen vinden het geweldig en mooi

Prachtig

Bloemen zijn optijd geleverd. Het was een mooie bos. Dit kan ik vakker doen.

Redelijk

2 bossen besteld voor moederdag. Een bos werd op zaterdag al bezorgd, de andere wel op zondag. Bij beide bossen waren na 1 dag de roosjes al verlept. En bij 1 bleek geen voeding te zitten.

Heel leuk

Snel bestellingen geplaatst, zonder enig probleem. En werd precies op de dag bezorgd.

Makkelijk goed en snel

Duidelijkheid op de site Mooie bos bloemen Volgens afspraak geleverd

Top bedrijf

Mooi bloemen en op tijd bezorgd bestel hier je bloemen

Mooie boeketten

Super goede bezorging en erg mooi boeket.

mooie bos bloemen

mooie bos bloemen en op moederdag netjes afgeleverd

Nog steeds niks bezorgd

Met Moederdag zou het bezorgd worden , me moeder is gewoon thuis maar word aangegeven van niet. Nu zou het vandaag bezorgd worden en weer niks wat een ellende

Karig boeket voor de prijs

Plaatje op de site komt niet overeen met het boeket paar bloemen en veel te veel groen. Voor de prijs wat ik betaald heb geen waar voor het geld!

Verwelkte zonnebloemen

Alle bloemen waren beetje uitgedroogd en de zonnebloemen waren compleet verwelkt

Hmm

Niet helemaal zo als ik het dacht. Ik vond het nogal klein.

Supper

Mijn Zus was er heel blij mee De bezorging was weer Supper zo als altijd.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL