Filter

Het zijn echt topbloemen

Mooi op tijd, leuk kaartje. Dankjewel.

Probleemloos

Al jaren bestel ik als het nodig is de bloemen via Topbloemen.

Tegenvaller

Het bestellen en leveren ging allemaal prima. Helaas viel je de bos bloemen echt tegen. Je kiest er bewust voor om wat meer geld uit te geven door te kiezen voor de optie 'groot'. Vervolgens wordt er gewoon een klein bosje geleverd. Kan me echt niet voorstellen dat dit bedoeld was als een grote bos bloemen. Als dit oprecht een 'grote' bos was, dan is dat schandalig. Laatste keer bij Topbloemen.

Mooie bloemen en eenvoudig te bestellen

Ik heb een aantal keren bloemen laten bezorgen. Het is jammer dat je geen tijdslot (tegen betaling) kunt aangeven. Bij een verjaardag of trouwdag is het leuker als de bloemen aan het begin van de dag worden bezorgd ipv helemaal aan het einde als de dag dus al om is. Dit is wellicht minder 'erg' wanneer het om een bedankje of iets dergelijks gaat. Verder zijn het altijd prachtige boeketten.

Mooie bos bloemen top service super en de vriendin was er zeer blij mee

Netjes, zoals verwacht.

De titel geeft het reeds aan. De bestelling is zoals verwacht verwerkt en bezorgd. De foto welke ik gezien heb voldoet aan hetgeen ik verwachte.

Topbloemen is in 1 woord Top

Makkelijk Uitgebreid Besteld En snel geleverd Dus Top

Snelle bezorging en attente reactie, indien ontvanger niet thuis is.

Zie mijn tekst hierboven.

Boeket zag er mooi en fris uit . Prima

Top gedaan!

Betrouwbaar en zeer goed.

Verschillende keren bloemen en boeketten besteld. Iedere keer was het uitstekend verzorgd en volgens afspraak geleverd. Ook is het fijn om te horen dat de bloemen afgeleverd zijn.

boeket niet gezien maar op tijd bezorgd. ontvangster omschreven als mooi boeket

te klein boeket

Het ontvangen boeket gezien , voor dat geld vind ik het boeket erg klein ik had het dubbel zo groot verwacht.

Nooit meer!

De grootste bos rode rozen besteld, met verzendkosten ruim 60 euro. Wilde mijn vriendin verrassen met een mooie grote bos, echter toen het bloemetje aankwam was ik zeer verbaasd over de grootte en versheid van de bis rozen. De bos was, in vergelijking met de bos op de site, simpelweg teleurstellend klein en allerminst vers. Hier bestel ik nóóit geen bloemen of andere artikelen meer! 1 Ster is nog teveel!

Bij lange na niet wat ik besteld had

Geen mooi boeket, maar dat is door jullie goed gemaakt met een voucher, ik had liever een boeket, lijkende op wat ik besteld had, maar oké daar kunnen jullie niets aan doen. Groetjes

Rond 12.00 uur besteld rond 14.00 uur afgeleverd geweldig. Voor herhaling vatbaar. Top Top Top

Netjes

Alles is goed verlopen

Zeer slechte ervaring.

Ik heb maandag 26-8 bloemen besteld deze zijn Dinsdag 27-8 bezorgd adres aan Mevr.v.d.Oetelaar Bijsterstede Energieplein 54 5041NH Tilb. Toen wij op Dinsdag bij Mevr aan kwamen hingen de bloemen helemaal verdord in de vaas, Ik vind dit een hele slechte zaak van Topbloemen en van mijn geld. Echt teleurgesteld in Topbloemen. J.de Ridder.

Mooi boeket geleverd

Zielig bosjes, snelle levering

We hadden voor een groot boeket bloemen gekozen voor het huwelijks jubileum van onze ouders. Deze werden keurig volgens planning bezorgd. Toen wij 's avonds langs gingen en de bos zagen vonden wij hem wel erg tegenvallen in maar voor een groot boeket. Het leek of de bloemen al een tijdje zonder water stonden en voor een boeket met drie maten vroegen wij ons af hoe klein dan de andere maten zouden zijn.

Erg tevreden

Mooie bloemen en goede communicatie.

Top !!!!!!!

Ondanks de snelle wisseling van bezorg adres alles dezelfde dag nog geregeld, dat noem ik nu eens TOP!!!!

Top Service

Zaterdag bestelt en maandag afgeleverd. Top service, houden zo. Mvg

Prachtig boeket verse bloemen mooi verpakt met extra een extra kado erbij. Fantastisch mijn complimenten.

Topbloemig!

Heb via de website een mooi boeket besteld dat via de lokale bloemist werd gemaakt en bezorgd. Dit boeket heb ik inclusief vaas laten bezorgen bij mijn zus, zij kampt met gezondheidsproblemen en ik wilde haar eens leuk verrassen. Ik was zelf een weekje weg en kon niet op haar verjaardag zijn. Op zaterdag, 1 dag voor haar verjaardag is het prachtige boeket inclusief vaas bij haar bezorgd. Ze is er erg van onder de indruk! De bloemen zijn supervers en prachtig van kleur. Ze blijft al dagen enthousiast en geniet volop van de kleurrijke bloemen. Helemaal Top gedaan.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL