Filter

Prachtig boeket en keurig verzorgd aangeboden.

Bloemisterij 't Kroontje in Dordrecht heeft aan de verzorging en bezorging goede aandacht besteed.

Easy order process and beautiful bouquet.

Always a challenge doing an online order, without seeing the final bouquet. The webshop is userfriendly and I've been informed by the receiver that it was a beautiful bouquet.

Top geregeld

Makkelijk bestellen...vlot bezorgd....hele mooie bloemen

bestelling bij en informatie door Topbloemen is altijd goed

als opdrachtgever zie ik het bestelproces en informatie van Topbloemen goed verlopen. Altijd correct en levering altijd op tijd. Alles prima in orde.

Heel goed geregeld, dank daarvoor!

Supersnel bezorgd, echt een prachtige bos!!

In 1 woord geweldig

Je werd per mail op de hoogte gehouden in welke fase je bestelling was en bij aflevering en het was een prachtig boeket.

De ontvanger was zeer tevreden.

TOP!!!

Makkelijk bestellen, op tijd geleverd.

Super mooi boeket en keurig op afgesproken dag geleverd. En fijn om updates te krijgen! Een aanrader dus!

Heel goed.

Stond netjes bij de deur. Prachtig boeket in vaas met kaartje. Ze was er erg blij. Goede service

Het was weer top geleverd.

Dank jullie wel voor de goede zorgen om het mooie boeket te bezorgen. Supet

Slecht! Aantal bloemen waren afgebroken!

Ik had bloemen besteld voor mijn vrouw, mooi bos voor een prima bedrag. Echter bij levering bleken aantal grote bloemen te zijn afgebroken of gebroken. Deze was er zo opgelegd dat het niet direct opvalt. Gewoon erg jammer! Gelukkig gaat het om het gebaar en vind ze nog steeds leuk om bloemen te mogen ontvangen. Maat ik voelde me er zelf wel flink lullig over.

Prima service.

Kon niet beter.

De levering was snel en correct.

Het boeket bloemen wat ik gekregen heb, vind ik totaal niet overeenkomen met de prijs. Er zaten amper bloemen in. Om er enig volume aan te geven, waren er wel 8 groene takken van dezelfde soort bij geduwd. Al met al, zonde van de 10 euro die ik zelf nog bijgelegd heb, daar kan ik in een bloemenzaak een dubbel zo grote bos voor krijgen.

Uitstekende snelle service, en mooie bloemen !

Uitstekende snelle service en mooie bloemen!

Foto van boeket viel erg tegen

Omdat ik niet bij de verjaardag van mijn schoondochter kon zijn maakte ik gebruik van Topbloemen. De getoonde boeketten zagen er prachtig uit. De foto die mijn schoondochter stuurde vind ik erg tegenvallen. Het was een duur boeket en op de foto zag het er uit als een bos chrysanten.

Een erg kleine bos voor het bedrag dat ik betaald heb.

Had de xl bos besteld naderhand kwam Ik via de gene die hem kreeg erachter dat het een erg kleine bos was. Ik ben erg teleurgesteld.

Altijd topbloemen met een correcte bezorging

Ik vind het erg prettig dat ik een terugkoppeling krijg wanneer en hoe de bloemen zijn bezorgd.

Niet bezorgd

Na contact opnemen werd afgesproken volgende dag, hele dag gewacht niets ontvangen.

Geweldig!

Mooi boeket.

Goed werk

De ontvangers van het boeket waren zeer tevreden.

Veel geld voor weinig bloemen

Er zit veel groen bij weinig bloem

Constante levering

Leuk en voor de ontvanger verrassend het bloemenhart.

Prima afgeleverd

Genoeg keuze, prima communicatie en snelle aflevering bij de geadresseerde. Aandachtspunt: betaling was correct maar kostte wel wat moeite(gedaan met cadeaubon en bankbetaling). Uiteindelijk alles naar wens verlopen.

Ik bestel altijd bij Topbloemen en is altijd heel goed gegaan. De bestelling is op tijd en er wordt meegedacht. Niks anders dan lof.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL