Filter

Bloemen zijn mooi en vers, maar…..

Als je voor een kaartje kiest en je gebruikt vreemde tekens in je zin (bv ö,ş,ğ) dan worden die niet weergegeven. Dus bij een lange tekst is het net een raadsel. Wel jammer.

De ontvangster was blij

Het boeket voldeed aan de bedoeling, grote kleurige bloemen. En bevestigings mail van de bezorging kwam op tijd. Bloemen zijn helaas wel prijzig.

volgens verwachting

bloemen moesten langs een slagboom. Werd keurig via mij telefonisch geregeld

Service is echt in een woord TOP!

Prachtige bos

Voldoet aan mijn gevraagde wensen mooi boeket

Hartstikke goed en betrouwbaar

Ben nieuwe klant alles zoals afgesproken een top bedrijf.

Top, zoals altijd !

Ik had per ongeluk het verkeerde huisnummer ingevoerd, dit werd direct opgepakt. Super levering! Goede service. Dus tevreden :)

Mooie bos bloemen bezorgd in het buitenland

De bloemen zijn volgens afspraak bezorgd.

Vooral erg handig! Boeket

Boeket besteld voor 50e jarig huwelijk om in de sfeer te blijven koos ik voor een geel/oranje kleuren. 50 jaar, gouden paar! Heb een foto van de ontvanger ontvangen en het was een donker rood boeket geworden!

Service is goed, alleen jammer dat de levering niet op de dag zelf afgeleverd kon worden.

Het bestellen ging zeer eenvoudig, ruime keuze. Was alleen jammer dat de bestelling niet op de verjaardag zelf afgeleverd kon worden. Werd wel weer goedgemaakt met een tegoedbon. Dus prima voor elkaar.

Allemachtig prachtig

Zeer mooi boeket in de vaas geleverd en mooi op tijd ivm verjaardag, bedankt :)

mooi boeket, geleverd zoals gepland

mooi boeket, en op tijd geleverd, makkelijk besteld.

Bestelling bos bloemen correct uitgevoerd.

Voor een huwelijksjubileum een fraai bos bloemen besteld. Alles uitgevoerd volgens afspraak en het gouden bruidspaar werd aangenaam verrast.

Mijn ervaring met Flopbloemen

Tijdig bloemen besteld voor levering op een specifieke datum. Bezorger geeft aan de bel niet te kunnen vinden en als alternatief lang getoeterd heeft. Klantenservice biedt levering de volgende dag aan (nutteloos) of een voucher (ook nutteloos gezien ervaring #1). Topbloemen handelt in strijd met de wet en het laatste is hier ook nog niet over gezegd.

Echt Topbloemen!

Ik had de bloemen besteld en laten bezorgen bij een ernstig zieke collega. Het werd diezelfde dag nog bij haar bezorgd. Echt supersnel ! Twee weken later stonden ze nog in haar woonkamer. Dus echt Topbloemen !! Groetjes van M. Langenberg

Voor mij geen topbloemen meer

Je had de keus klein,middel, en een groot boeket Ik koos voor groot ik vraag mijn eigen af wat dat een klein boeket is voor dit bedrag een groot boeket schandalig

Netjes en op tijd

Op tijd geleverd

Redelijk

Altijd prima verzorging tot nu toe geen klachten alleen jammer dat ondanks de vraag GEEN LELIES VERWERKEN toch lelies verwerkt waren. Als het niet voor een overledene was geweest die niet van lelies hield was het niet erg geweest.

Prachtige bloemen

Bedankt voor levering van mijn bestelde bos bloemen de bezorging was top en de bloemen waren prachtig mijn vrouw was enorm verrast ook het kaartje heel mooi getypt

Buitengewoon tevreden

Terwijl ik de bestelling nog moest wijzigen vanwege andere ziekenhuiskamer ging alles prima.

top bloemen, idd TOP

De bloemen werden keurig volgens afspraak bezorgd en wat ik van de ontvanger begreep was het een prachtige bos

volgens afspraak iemnd kunnen verrassen met een mooi boeket!

Ik heb op zondagavond bloemnen besteld voor een vriendin, die aan de andere kant van het land woont. De site was duidelijk, bestellen en betaling kostten geen moeite en al op maandagmorgen werd er een mooi boeket bezorgd!

voor veel geld 45,00 euro een zeer kleine bos

De bos zag er niet uit, voor 45,00 euro