Snel en makkelijk geregeld

Mooie website, prima keuze, soms wil je iets anders sturen dan een bloemetje. Nogmaals was snel en makkelijk te regelen. En was prima op tijd afgeleverd.

In plaats van bloemen

Een gezond cadeau in plaats van bloemen. Eerlijk gezegd wel aan de prijs.

de klanten waren verheugd een fruitmand te ontvangen.

Personelijk vond ik de keuze niet groot en weinig verfijnd. Het was van dik hout zaagt men planken,vooral veel groot fruit maar finesse , dat was er niet. Ik zou zelf bananen en grote appels vermijden,want die eet je dagelijks. Hieronder de fruit schaal van mijn keuze. de mand hoeft niet enorm te zijn maar veel gezelliger. Ik zou zeker de zwarte bessen , aardbeien en druiven een paar pruimen, wat gemengde noten en goede kwaliteit chocolade.Wellicht wat exotisch fruit als een paar rambutans. een blikje apikozen op sap of perzikken op sap en een paar mandarijntjes. U ziet het al,een grotere varieteit in kleinere porties. Dit zou een nieuwe schaal kunnen zijn in uw assortiment en niet veel duurder. Het moet tenslotte een verrassing zijn.vandaar dus slechts mijn cijfer 6 a 7. Andere fruit bezorgers kregen de zelfde kritiek. Mijn personelijke gegevens mogen niet openbaar gemaakt worden.

Wat een snelle service met verse producten

Topfruit

Verschillende fruitsoorten in een doos..

TOP!

Super snelle levering en mooie box!

Niet voor herhaling vatbaar…

Eerste instantie kwam het pakketje 2 dagen later, kapot binnen. Gat in de doos en dichtgeplakt door GLS. Fruitmand was slecht ingepakt… kartonnetje over de schaal en klaar… fruit aan alle kanten beurs. Chocolaatjes verpakking zag eruit alsof ze eerst in de wasmachine gewassen zijn geweest. Blij dat de fles sap het wel overleefd had, Voor het geld een slecht pakket, kon er niks meer van maken. Heb de schaal en fles gebruikt en nieuw fruit/chocolade gekocht om bij zieke vriend te brengen.

Goede service!

Ik had voor mijn collega een pakket besteld, die lag in het ziekenhuis. Alleen in het weekend mocht hij naar huis en het pakket kon niet meer geannuleerd worden. Kosteloos en met één belletje werd er een nieuw pakket naar zijn privé adres gestuurd. Echt top service!

Correcte, snelle levering

Correct en snel geleverd op 300 km afstand.

trage bezorging

Pakket is 2 dagen later bezorgd dan beloofd.

teleurgesteld

we hadden er meer van verwacht voor dat geld. Heel jammer.

Mand niet als.op de foto en oude appels in de mamd

Deze ronde niet oké. De foto zag er totaal anders uit qua volle mand en qua fris uitziende fruit. De appels waren oud van spaak, heel jammer en vooral als je dit kado doet. Maar jullie hebben het keurig aan gepakt en wij hebben een totale vergoeding gehad voor een nieuwe grote fruitmand. Door dit zal ik toch jullie aanbevelen!! Nogmaals bedankt voor de oplossing!! Mvg, Carla

Snel geleverd en prima kwaliteit

Donderdag avond besteld en zaterdag morgen afgeleverd. Ontvanger was erg tevreden.

De ontvangers van de fruitbox waren zeer tevreden.

Prachtig rijp fruit in een leuke mand

Goede verzorging van de fruitmand, prachtig gaaf fruit dat rijp was om meteen te eten. Alles was zoals beloofd, de levering was ook geheel naar wens.

Fruitmand

Tevreden met de levering. Afzender was erg verrast.

Zag er prima uit

De levering en producten waren prima alleen het bewerken van tekst op het kaartje was echt een drama. Heel lastig om dat op een iPhone of iPad te doen. Verder een tevreden klant hier.

Op tijd geleverd

Op tijd geleverd en goed fruit. Niet helemaal conform het plaatje maar is natuurlijk seizoen afhankelijk

Heel tevreden

mijn broer had de verkeerde fruitmand ontvangen die was voor iemand uit Nijmegen maar het is netjes opgelost de volgende dag kreeg mijn broer de goede fruitmand dank hiervoor

Late levering

De dag dat het bezorgd zou worden zat ik voor Jan Doedel te wachten, na contact met klantenservice bleek het nog in het sorteerproces te zitten. Daar ging me vrije dag en de dag erop kon ik niet. Dat was duidelijk mijn probleem want het leveren ging via packs. Ik heb alles om moeten gooien. De volgende dag werd er aangebeld maar kreeg geen gehoor. Hadden ze het gewoon beneden in de portiek gepleurd. Mango was wat slap maar de rest van het fruit was perfect.

Gewoon makkelijk goed en verzorgd en duidelijk

Makkelijk met bestellen en genoeg info en snelle mail binnen en gewoon goed.

Dat was prima

De fruitmand werd op tijd geleverd bij mijn zoon, en ook op het juiste adres! Is weleens anders geweest voor Almere

Netjes bezorgt

Alleen jammer een dag later dat ikzelf gekozen had

Besteld, en ondanks feestdagen snel geleverd bij de afzender. Fruit was vers en smaakte goed

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep