Mooie fruitselectie, op tijd geleverd

Ik had voor mijn grieperige vader de kleine fruitmand besteld, die is uitstekend bevallen. Ook fijn dat er walnoten bij zaten, heerlijk.

Mooie mand

Een hele mooie mand met fruit is naar mijn lieve collega gegaan. Was makkelijk te bestellen. Zeer tevreden en ik ga zeker vaker bestellen

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Makkelijk te bestellen en wordt snel geleverd

Gewoon goed, niets op aan te merken.

. Inrichting van fruit in het mandje mag meer lijken op de foto, voor de rest is alles prima

Prima ervaring

Vriendelijke bezorging en product zag er exact zo uit als op de foto. Niet goedkoop, wel leuk om als cadeau te versturen bijvoorbeeld.

Positief

In goede orde ontvangen.

Het bestellen ging heel gemakkelijk. En de bestelling is op de aangegeven datum bezorgd en zag er precies zo uit dan op de foto.

mooi pakket

had dit pakket naar m'n vriendin gestuurd, en die was erg enthousiast, zeker over de mandarijnen goed van smaak, bedankt topfruit voor het verzorgen van de verse producten

Gewoon TOP

Wat kan ik nog meer zeggen, Gewoon TOP

Mooie fruitmand.

Keurig op tijd bezorgd.

Snelle bezorging, goed fruit!

Ik kreeg een foto van de doos fruit, zag er fantastisch uit!

Ik ben zeer tevreden over alles.

De bestelling is correct uitgevoerd en bezorgd.

Fruitmand zeer gewaardeerd

Leuke fruitmand, met wat chocola erin, voor elk wat wils

Zeer tevreden over topfruit.nl

Mooie fruitmand

goede en snelle levering ondanks de feestdagen.... TOP

Toptlevering

De levering was top, Ook al was de adres niet helemaal correct aangezein de toevoeging weg gevallen was. Is het geleverd waar het moest. Hartelijk dank voor de snelle levering.

Netjes en op tijd bezorgf

Netjes , snel en op tijd bezorgd

Alleen 1 dingetje, kan u er de volgende keer op letten dat het kaartje goed zichtbaar is wat erbij gestopt is? Bedankt!

Volgens ontvanger Prima gevulde mand

Snel en kwalitatief goed product

mooi product keurig en snel geleverd

ik geef het een tien.

Heel makkelijk om iemand te verrassen

Fijn dat je zo iets naar keuze kan bestellen zo makkelijk. Ons kleinzoontje vond de ballon zo leuk die ik erbij besteld had.

Mooie fruitmand

Vernomen dat de fruitmand uitstekend was.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep