Mijn zieke vriend was zeer enthousiast over de mand

De fruitmand is op de gevraagde dag bezorgd. De inhoud werd kennelijk geapprecieerd door de zieke. We kregen een whatsapp met een foto van de mooie fruitmand.

Mijn zieke vriend was zeer enthousiast over de mand

Fijne fruitmand alleen bezorging tijd klopte niet

De mand voldeed aan alle verwachtingen maar de levering zou tussen 09:00 en 15:00 zijn en komt vervolgens pas om 15:30. Je zou denken toch half uur later maar mn schoonvader moest dus de hele dag wachten en kon de deur niet uit. Mn schoonmoeder ligt in een ziekte bed daar was de mand voor bedoeld namelijk. Dus zou fijn zijn een betere tracking te hebben.

Goed ontvangen

M’n zuster vond het een prachtig idee

Goed ontvangen

M’n zuster vond het een prachtig idee

fantastisch

Diegene die ik hiermee verrast heb, was er erg blij mee.

Op tijd geleverd, mooie producten

Op tijd geleverd, mooie producten

Top ervaring

Fijne webshop om te bestellen duidelijke producten om te bestellen. Netjes geleverd volgens afspraak.

Eerste keer besteld top bedrijf

Fijne webshop duidelijkheid en keuzes Ben zeer tevreden over Topfruit. Bestelling netjes en op tijd geleverd.

Goed verzorgd

Kleindochter blij gemaakt voor Sinterklaas, blij met vitamientjes!!

Uitstekende service

Goede en snelle levering

Uitstekende service

Goede en snelle levering

Goed!

Er was iets misgegaan met de bezorging helaas. Goed opgelost! Mijn vriendin kreeg direct bosje bloemen met chocola en paar dagen later de fruitmand.

Goed!

Goed Vers en op tijd bezorgd

Makkelijk goed geregeld

Met weinig handelingen het gewenste resultaat

Makkelijk goed geregeld

Met weinig handelingen het gewenste resultaat

Ontvangster was erg blij. mand zag er leuk uit en inhoud van prima kwaliteit.

leuke site en makkelijk te bestellen

Ontvangster was erg blij. mand zag er leuk uit en inhoud van prima kwaliteit.

leuke site en makkelijk te bestellen

Noorderdreef 60