Perfecte dienstverlening

Mijn bestelling kom de 1e keer niet bezorg worden. Daarna hebben ze keurig contact opgenomen of het juiste adres was opgegeven. De 2e keer is alles zoals gepland afgeleverd.

Vlotte levering

Woensdagavond besteld,donderdagochtend bezorgd. Prima service en kwaliteit

Zeer tevreden over de bestelde fruitbox!

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling en bezorging van de fruitbox! Mijn zus was er heel blij mee.

Perfect geregeld toppie!!

Het was een hele verrassing voor mijn zieke collega! Jammer dat het niet zomaar een griepje is voor hem en kon ik maar meer betekenen om de kanker weg te halen. Ik weet als geen ander hoe verrast je kunt zijn met een blijk van medeleven( ik heb mijn man kort geleden verloren) Hart. Dank topfruit

Maandag besteld dinsdag bezorgd

Zoals de tekst al vermeld netjes snel en met mooi fruit geleverd. Waar voor fruitmoney

Mooie verrassing voor de ontvanger.

Snelle levering, mooi assortiment.

Perfect verzorgd en geleverd.

Topfruit deed wat het beloofde. Mooi pakket, goed te volgen en op de aangegeven tijd geleverd.

Fast delivery, very satisfied.

Ik heb geen beste ervaringen

Mijn bestelling is nog niet aangekomen bij mijn kennis terwijl ik wel bericht heb ontvangen dat het geleverd is. Ik ben heel erg teleur gesteld. Ik heb ook al klachten ingediend bij klantenservice maar dat verloopt niet snel en er is nog geen oplossing in zicht. Daarnaast wilde ik een pakket bestellen en krijg pas op het moment van betalen de melding dat het niet meer geleverd kan worden. Kon ik weer opnieuw beginnen. groetjes poonam

bezorging volgens afspraak.

bezorging zoals beloofd, dat vind ik heel fijn. wat ik persoonlijk niet zo top vind, is dat ik gelijk een account moest aanmaken. Dat vind ik volkomen onnodig. Ook hier, voor feedback moet ik mijn gegevens invullen. Alweer bij grote twijfel heb ik dat maar gedaan, anders komt dit niet bij jullie.

Leuke verrassing om voor iemand cadeau te doen in plaats van bloemen. Leuke variatie boxen en ook nog de mogelijkheid om er nog iets bij te doen.

geweldig

prima fruitmand en keurige bezorging.

Goed geregeld

Fruitmandje laten bezorgen bij zieke collega. Netjes volgende dag bezorgd.

Op tijd bezorgd! En geleverd wat ik besteld had. Iedereen blij !

Snelle service, vers fruit, mooi cadeau

Ik heb s avonds pas de fruitmand besteld en de volgende ochtend werd er al een geweldig pakket bezorgd vol vers fruit en als een prachtig cadeau verpakt.

Tegenvaller

De eerste levering was ronduit niet wat ik besteld had, sommige dingen zaten er zelfs niet in. Gebeld en ze hebben een nieuwe gestuurd maar ook vond ik deze totaal niet overeen komen met het plaatje. Kortom je staat voor aap bij diegene die je het geeft.

Mijn collega kreeg het op gestuurd, was er erg blij. Stuurde mij een foto en het zag er keurig uit. Hartelijk dank

Het is echt top

We hebben al een paar keer bij jullie besteld . En alle Keren super goed af gehandeld . de manden met fruit zijn goed gevuld en zien er top uit alles netjes verzorgt en verpakt en op tijd zelfs in de corona tijd waren jullie top zo fijn dat jullie er toen ook waren en zeker in de zware tijd voor mijn ouders die op leeftijd waren en zo in het zonnetje werden gezet met een fruitmand . En nu in deze tijd zijn jullie mandjes goed gevuld en voor elke portomonee is er wel iets . het enigste wat wij missen is een leuk speeltje voor een hond dat zou leuk zijn als je dat als extra er bij kunt bestellen en ook de poes niet vergeten maar verder zijn wij hellemaal blij met jullie hou dit vast en ga zo door groetjes Bosch

Snelle goede levering

Snel besteld. Zat wel weekendctussen maar op maandag was het netjes bezorgd en de ontvangercwas er blij mee

Top! Fruit! Kwaliteit en levering zeer goed.

Zeer goed!

bestelgemak, goed klantcontact

Nu ik Topfruit.nl ken ga ik hier zeker vaker iets bestellen! Er was keuze uit verschillende mooie fruitmanden en het was erg handig om op deze manier iets te laten bezorgen! Top!

Dag later bezorgd, en 1 rotte appel in de mand

Op donderdag heb ik een fruitmand besteld voor een zieke relatie, deze zou op vrijdag worden bezorgd. De fruitmand werd echter een dag later verzonden en kwam op zaterdag aan. Op zich geen probleem. Wat wel erg jammer was, is dat onderin de fruitmand een appel zat die voor de helft rot was. Voor een totaalbedrag van ruim 35 euro inclusief kaartje en verzendkosten, zou dat niet moeten mogen. Ik heb al eens eerder bestellingen gedaan bij Topfruit, en bij die bestellingen ging wel alles goed.

goed product

Goed product, netjes geleverd. Helaas niet op de dag dat ik had gewild, weet niet precies wat er mis is gegaan. Maar ik heb het bedrijf gebeld en ben goed geholpen.

is geleverd op de aan gegeven tijd toppie .

goed geregeld

Helaas niet op tijd bezorgd

Het werd niet op de beloofde tijd bezorgd,maar 3 uur later

Noorderdreef 60