Zo fijn om cadeau te doen

Heb al een paar keer iemand die moest herstellen van een ziekte of operatie blij kunnen maken met fruit om aan te sterken. Volgens de ontvangers alle fruit eetrijp, erg smakelijk en een welkom "opstekertje". Zo kan ik op afstand een lieve naaste blij maken.

Geweldig!

De ontvangende partij , in dit geval mijn neef en zijn vrouw , allebei heel erg tevreden over de kwaliteit.

Fijn

Netjes opgelost

Klacht is netjes opgelost en zeer snel een nieuwe fruitmand gekregen met vers mooi fruit.

Klasse doen wat ze beloven

Vandaag besteld volgende dag op tijd bezorgd Top!!!!!!!!

Goed hersteld!

We waren na een eerste zending ontevreden over het geheel, maar Topfruit heeft zich dit aangetrokken. Zij hebben binnen 2 dagen hun 'fout' hersteld door een nieuwe fruitbox te sturen. Heel sportief van ze. Dank jullie wel!

Een fijne website en de bestelling is goed verlopen

Erg enthousiast over topfruit.nl

Mijn neefje had een ongeluk gehad. Gelukkig gaat het de goede kant op. Ik wil hem toch een hart onder de riem geven en omdat ik niet gelijk op bezoek kon gaan was topfruit.nl een uitkomst. Leuk fruitmandje bestelt. Enorm bedankt

Prima geregeld

Alleen jammer dat als je er geen kaart bij koopt de ontvanger niet weet van wie hij het heeft gekregen. Verder prima geregeld!!

De levering was een dag te laat

Volgens de ontvangster zag het er goed uit

Wat hebben jullie mij een prachtige mand gestuurd.

Ik heb iemand een mand gestuurd via Topfruit. nl. Hij is mooi op tijd bezorgd en ik kreeg een appje van de ontvanger met daarin: “Wat een prachtige mand, vol lekkere dingen hebben jullie mij gestuurd”. Ik had zelf ook al een keer een fruitmand via topfruit ontvangen en kan het iedereen aanraden. Te ontvangen is fijn, maar te geven is helemaal top!! Ik bestel er de volgende keer zeker weer.

een blije zus

fruitmand met ballon laten bezorgen bij mijn zus in het ziekenhuis. Ze was blij verrast met het eersteklas kwaliteit fruit en een goed opgeblazen ballon. Het geheel zag er mooi verzorg uit en op de afgesproken tijd bezorgd.

Ontvanger was blij verrast

Mooie mand.

De ontvanger was er heel tevreden mee

Keurig verzorgd, de ontvanger was er heel blij en tevreden mee

positief, cadeau enthousiast ontvangen

ook positief, bestellen gaat eenvoudig en snel

waardeloos

Fruitmand zag er niet uit!! het bedrag van € 31,50 absoluut niet waard.

Goed verzorgd, en bezorgd!

Heb hier een familie lid enorm mee verrast, zeer geslaagd!

Was voor collega beviel goed

Hele gebruiksvriendelijke site!!

Fijn een site die lekker makkelijk is in gebruik! Snelle levering ook, en mooie prijs!

Patient voelde zich meteen beter

Snel geregeld

Mooie fruitmand, op tijd geleverd

Mooie fruitmand, op tijd geleverd

Prima ervaren

Toppy

Goed en op tijd bezorgd

prima bezorgd

klein zoon die corona heeft vond de chocola en fruit lekker. Zijn moeder heeft ook corona, dus die ik weer bij jullie fruit.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep