Op woensdag besteld ,zou donderdag bezorgt worden.De hele tijd na werktijd buiten zitten wachten.Tot bericht u was niet thuis NIET THUIS????Vrijdag 2de poging.Toen kwam er helemaal niks.Gewoon niet bezorgt.Bedrijf gebeld konden weer niks voor me doen.1ste dag lag het aan ptt of dhl dat waren hun koeriers.Zonder koeling een fruitmand 2 dagen laten staan??De 2de keer zei de mevr dat het in speciale koelauto lag.Zelf weten ze niet hoe bezorgt word.Geld terug konden ze maandag pas doen omdat het via andere afdeling ging.Heb het met dat bedrijf wel gehad.Firma smoesjes.NOOIT MEER
Beste Margareth, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat de bezorging van je bestelling zo gelopen is, onze oprechte excuses hiervoor! Wij zullen via Topfruit.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topfruit.nl
perfect geregeld makkelijk bestellen en een goed betaalsysteem
Mandje zag er goed uit en snelle en goede service
Bezorging ging niet zo goed. Klantenservice was super netjes en heeft het zo lief opgelost. Er is een nieuwe fruit box bezorgd met allemaal mooie lekkernijen. Goede service van top fruit.
Mand voldeed volledig aan de verwachting en geleverd op tijd zoals beloofd
Zoals alle andere keren weer een mooie fruitmand en prima op de afgesproken dag geleverd.
De geadresseerde was blij met de fruitbox.
Beste Paul, Wat fijn om te horen dat de fruitbox in de smaak viel bij de geadresseerde. Bedankt voor je positieve feedback! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Slechte bezorging naar mijn mening. Voor de deur neergezet.
Beste jg mellendijk, Vervelend om te horen dat de bezorging zo is verlopen en dat de fruitmand pas laat is ontdekt. Dit is inderdaad niet zoals het hoort. Wij nemen contact met je op om dit verder te bespreken. Tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Originele beoordeling
Slechte bezorging naar mijn mening. Voor de deur neergezet.
Ontvanger heeft foto's gestuurd via Whatsapp
Beste Nanta, Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat de ontvanger tevreden was ! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Te laat bezorgd. Het is mooi dat we een tegoedbon kregen. Maar heel teleurstellend dat het niet op tijd bezorgd is. 2 dagen te laat. De verrassing was weg.
Beste Willemien, Dank je wel voor je feedback en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat de bezorging later was dan verwacht en dat je daardoor niet volledig tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om onze bestellingen op tijd en naar volle tevredenheid te leveren, we gaan verder onderzoeken waarom er een vertraging is ontstaan zodat we dit kunnen verbeteren en voorkomen dat dit in de toekomst weer gebeurt. Nogmaals bedankt voor je feedback. We waarderen je input en hopen dat we de kans krijgen om je ervaring met ons te verbeteren. De klantenservice neemt nog even contact met je op. Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Te laat bezorgd.
nette fruitmand en keurig op tijd bezorgt
Beste Jos, Bedankt voor je positieve reactie! Fijn om te horen dat de fruitmand naar wens was en op tijd is bezorgd. Tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Goede service fruitmand besteld andere dag afgeleverd zag er top uit echt een aanrader.
Beste Gerard, Bedankt voor je positieve review! Geweldig om te horen dat de fruitmand er top uitzag en dat je tevreden bent met onze service. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Ziet er keurig uit. Voor herhaling vatbaar.
Beste Diana, Dank je wel voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat alles er keurig uitzag en dat je onze service wilt herhalen. Tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Het kaartje netjes ingestoken, kortingcoupons voor alle zaken (bloemen, taarten, cadeaus) heldere uitleg, niks over de 'TOP' :) Een prachtige fruitbak, goede kwaliteit.
Beste Suzanne, Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de verpakking, de fruitbak en de kwaliteit. Tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Al vaker wat laten bezorgen door Topfruit! Dien hun naam gewoon eer aan en wordt doir de ontvanger altijd gewaardeerd.
Beste Ferdi, Bedankt voor je trouwe klandizie en je mooie woorden! Geweldig om te horen dat onze service telkens gewaardeerd wordt. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Beste Sara, Bedankt voor je korte en krachtige feedback! Fijn om te horen dat alles perfect was. Tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Maar de bezorging is bagger zondag een fruitmand besteld ,donderdag pas afgeleverd
Beste Danny, Het spijt me te horen dat de bezorging zo lang heeft geduurd. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Fijn dat je tevreden was met de fruitmand zelf, maar we zullen zeker naar de bezorging kijken om dit te verbeteren. Hopelijk kunnen we je in de toekomst beter van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
De patiënt die de fruitmand had ontvangen was er heel blij mee en daar gaat het mij om hem met deze mooie fruitmand blij te maken. Mijn dank voor de goede en snelle service
Beste Laurens, Wat fijn om te horen dat de fruitmand de patiënt blij heeft gemaakt! Bedankt voor je lovende woorden over onze service. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Ik had telefonisch iets afgesproken maar dat zijn ze niet nagekomen. Op een briefje in de brievenbus zetten waar het bezorgt is maar daar was het helemaal niet. De 2de bestelling ging beter maar zal niet snel hier nog wat bestellen.
Beste Ingrid, Bedankt voor je beoordeling! Vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent. Graag wil ik jou vragen om contact met ons op te nemen per email op: [email protected]. Wij zullen het nodige doen om jouw klacht het beste mogelijk te gaan oplossen! Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
De verpakking vond ik erg niet uitzien zoals op de site en de aflevering was niet duidelijk waar die afgeleverd zou worden.
Goed verpakt, vers fruit super.
Beste Willeke, Dank je wel voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat het fruit goed verpakt en vers was. Tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
De foto van de fruitmand kwam absoluut niet overeen met wat mijn collega heeft ontvangen!
Beste Judith, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat de fruitmand niet wens is. Mijn excuses hiervoor. Wij zullen via Topfruit.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topfruit.nl
Voor veel geld een heel klein fruitmandje. Om je rot te schamen! Wat zat er in 3 appels 1 peer 3 mandarijnen 1 kiwi 1 pruim een piepklein flesje sap en 3 walnoten voor de prijs van€26. En dan word het ook nog bezorgd in de avond tossen half 8 en half 10.
Beste Monique, Dank je wel voor je review. Het spijt ons te horen dat de fruitmand niet aan je verwachtingen voldeed en dat de bezorging later op de avond plaatsvond. Onze intentie is altijd om een goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden. We willen dit graag rechtzetten en ervoor zorgen dat je tevreden bent met onze service. De klantenservice neemt nog even contact met je op. Onze excuses voor het ongemak en we waarderen je feedback, zodat we onze diensten kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Mooi fruit optijd binnen
Beste Wouters, Bedankt voor je positieve reactie! Fijn om te horen dat het fruit mooi en op tijd geleverd is. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Je bestelt voor bezorging op de dag van thuiskomst uit het ziekenhuis na een belangrijke ingreep. En dan is de fruitmand er niet, die word een dag later pas bezorgd! Fruit was matig ook, begreep ik van de patiënt. Na telefonisch contact is het netjes opgelost.
Beste N., Bedankt voor je beoordeling. Vervelend om te vernemen dat de fruitmand pas een dag later bezorgd is en het fruit matig was. Mijn excuses hiervoor. Wij zullen via Topfruit.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topfruit.nl
Originele beoordeling
Je bestelt voor bezorging op de dag van thuiskomst uit het ziekenhuis na een belangrijke ingreep. En dan is de fruitmand er niet, die word een dag later pas bezorgd! Fruit was matig ook, begreep ik van de patiënt. Was de laatste keer.
Noorderdreef 60
2153 LL Nieuw-Vennep
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.