Teleurstellend

Het geleverde fruit is ver onder de maat. Muffe appels, ingedroogde druiven, verschrompelde sinaasappel en grapefruit. Alleen de mandarijn en de paar meegeleverde walnoten waren te eten. Er is door Topfruit snel en fijn gereageerd op mijn klacht. Vandaag werd een nieuw box geleverd met kwalitatief goed fruit. Top!

Slechte kwaliteit fruit

De noten waren zwart vanbinnen Sinaasappel na twee dagen al verrot en de appels smaken muf. Al met al slechte kwaliteit van het fruit. Prima opgelost door nieuw fruit te sturen hartelijk dank!

Kwaliteit zeer slecht. Week te laat geleverd. Fruit niet meer te eten.

Kwaliteit zeer slecht. Week te laat geleverd. Fruit niet meer te eten.

fruitmand viel tegen

Er zaten te veel appels in die ook nog eens niet erg smakelijk waren. De mand is naar een zieke collega gestuurd en dit was zijn reactie. De opmaak was wel leuk maar de variatie van het fruit en de smaak van de appels helaas niet.

Zover ik het kan beoordelen omdat ik het zelf niet heb gezien mar wel gehoord heb van de ontvanger, was het allemaal prima verzorgd. Was makkelijk te bestellen en werd op de aangegeven datum keurig afgeleverd bij de ontvanger. Vandaar 5 sterren. Echt handig als je een zieke collega op een andere manier beterschap wilt wensen.

De ontvanger was er erg blij mee. Nou dan is het goed!

Ontvanger was zeer verrast van het aanbod wat er in de fruitbox zat. Zolang ontvanger tevreden is ben ik als gever ook zeer tevreden.

Heel veel fruit was slecht

Kreeg van de betreffende waar het pakket bezorgd werd dat er al veel fruit in zak dat slecht was en aan het schimmelen.

Bestel zakelijk en gaat prima!

Werk al lange tijd samen met Topgeschenken en gaat super goed!

Geweldig, een bedrijf waarvan je op aan kunt!

Geweldig, een bedrijf waarvan je op aan kunt!

Fijne gemakkelijke manier om iemand blij te maken. Dankjewel!!

Bezorgd bij buren die op vakantie waren

De fruitmand is nl niet persoonlijk bezorgd maar bij de buren voor de deur neergezet. Deze mensen waren dus op vakantie en een andere oplettende buurman zag dit dus en zodoende heeft mijn collega dus een aantal dagen later pas dit gekregen. Ik snap niet waarom dan niet op het bezorgadres de fruitmand is achter gelaten de kans dat mijn collega hem dan zou vinden was vele malen groter. Ik zou dit zelf nooit op deze manier hebben gedaan.

Top en snelle bezorgt en zag er mooi en verzorgd uit, ga zeker weer bestellen en laten bezorgen

Echt top

Vers en lekker

De persoon die de fruitmand heeft ontvangen was zeer tevreden. Dus mocht het ooit nog eens nodig zijn is dit voor herhaling vatbaar.

Prima verzorgd

Correct

Uitstekende service

Fruitmand besteld maar helaas verkeerd bezorgd! Geen probleem …. opnieuw een mand verstuurd maar dan naar het goede. Uitstekend opgepakt door topfruit.NL De mand ziet er zeer verzorgd uit en prima van kwaliteit.

Snelle levering en perfecte service

Alleen de appels waren rot en konden meteen worden opgeruimd helaas de rest zag er prima uit

Jammer

Het pakket ziet er mooi uit maar de sinaasappel was 2 dagen na bezorging al beschimmeld. Jammer!

Prima Service

Besteld en volgende dag bij de geadresseerde afgeleverd, prima service!

Top geregeld!!!

Alles perfect in orde en top geregeld. Diverse keren al geregeld en iedere keer helemaal tevreden. Ik blijf ook bij deze organisatie bestellen!!!

Heel tevreden

De ontvanger was heel tevreden, fruit zag er vers uit al met al goede fruitmand.

Het was top

Mijn ervaring was heel goed. En het was een cadeau. De persoon voor wie het was, was heel tevreden

1 dag te laat

Jammer dat dpd 1 dag later heeft bezorgd