vlot bezorgd

de ontvanger als ook de buren waren niet thuis..duidelijk briefje in de bus hoe te handelen.....

Verkeerd kaartje

Fruitschaal zou zaterdag bezorgd worden maar werd maandag afgeleverd. Ik weet niet of hij eerder ook al is aangeboden, hier heb ik geen terugkoppeling van ontvangen. Na bezorging bleek er een compleet verkeerd kaartje bij te zitten. Ontvanger heeft contact gehad met Topfruit en het is uiteindelijk netjes opgelost. Mooie fruitmand.

Zeer goed, heel tevreden.

Topfruit

Het fruit is top. Precies goed om te eten. Alleen de bezorger was minder. Schijnbaar geen tijd. Belde aan, gelijk opengemaakt en weg was hij. De doos stond op de grond. Heb een camera-bel, dus kon het terugkijken. Je zal niet thuis zijn. Of doos weg...of een hond die er tegen aan p..... Maar nogmaals het fruit is klasse

Geweldige service.

niet tevreden

bij het doen van de bestelling had ik aangegeven dat het zaterdag 9 april bezorgd moest worden. Maandag 11 april kregen wij een mail dat het pakket worden verzonden. wij hopen dat het dan ook bezorgd is maar daarvan hebben wij geen bevestiging ontvangen

super top!

Ontvanger was erg verast en fruit was super vers.

Gemakkelijk en Goed

Wij hebben een fruitmand laten bezorgen bij iemand in het ziekenhuis (andere kant van Nederland). De website is overzichtelijk, dus de keus is snel gemaakt. Betaling snel afgewikkeld. Levering op tijd. Patiënt blij met de verrassing.

Top geregeld allemaal.

Duidelijke site. Veel keuzes. Snel afgehandeld.

Goede service en kwaliteit

De website is klantvriendelijk om een bestelling te plaatsen, supermakkelijk. Het aanbod van de fruitmanden met eventueel extra is van goede kwaliteit. Diegene die de fruitmand heetf ontvangen was verrast en vond het fruit en extra zeer goed. Dus ben ik zeer tevreden over TOPFRUIT.

Mooie fruitmand top service

Fijne service!

Besteld en volgende dag vroeg meteen afgeleverd.

mensen waren zeer tevreden

de ontvanger was zeer verrast in een woord geweldig

Niet een vertrouwd gevoel

Bestelling is afgelopen woensdag verkeerd bezorgd. Aangeboden om de bestelling opnieuw te bezorgen op zaterdag 9 april. Wel met verkeerde kaart inclusief verkeerde telt en verkeerde afzender… Heel vervelend en niet prettig!

Snel besteld, en mooi afgeleverd!

In het westen laten bezorgen, vers en met aandacht bereid! Ook verpakking was erg leuk!

Met de klantenservice gesproken en nette afhandeling, prima service

Een mooie fruitmand netjes en op tijd bezorgt. Echt super!!

Mooi fruit

Mooie doos met fruit

Er zat wat fruit in de box dat niet goed meer was en er werd direct een hele nieuwe box opgestuurd.

Top klantenservice

Complimenten voor de klantenservice.

mooie fruitbak.Prima

mooi bakkie met fruit veel verschillende soorten fruit. mooi

Lekker snel iets bestellen

Meerdere keren iets laten bezorgen en ziet er altijd goed uit.

Een voltreffer

Ik heb geen terugkoppeling gehad of het is bezorgd!

Prima, werkt goed op zich.

Gewoon top

Ik zoek de juiste bestelling de juiste datum en betaal...Gewoon top

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep