De ontvanger was zeer tevreden en heel blij met zjn fruitmand

goed verzorgd pakket

Het zoeken van een fruitmand voor ziek familielid bracht ons bij TopFruit. Site was toegankelijk en alternatief van een fruitbox heel goed. Voorkomt weer weggooien van een mandje. Mooi op tijd geleverd en fruit was goed vers. Voor herhaling vatbaar, dus.

Ze leveren keurig op tijd en ik heb begrepen dat alles goed vers was

Prima service, nu nog een andere vervoerder

Bestelling werd zeer snel verzonden, prima verzorgd. Alleen de vervoerder liet steken vallen (zogenaamd aangebeld en niet thuis, dus ook niet bij buren geweest, geen briefje in de bus etc.). Mijn klacht hierover werd snel en zeer adequaat opgepakt en opgelost door team van Topfruit.nl. Absolute aanrader wat kwaliteit en klantenservice betreft

TOCH NOG OPGELOST

Had een fruitmand besteld met Tony's chocolade. Bij aflevering zat er geen chocolade bij. Klantenservice gebeld en ze hebben het meteen opgelost.

makkelijk te bestellen maar reactie ontvangers pakketten: fruit was zeer matig

Makkelijke dienstverlening, duidelijke website, komt afspraken goed na, maar helaas: 2 pakketten laten versturen en bij beiden was de versheid van het fruit matig en incidenteel slecht. Dag erna mailtje van de klantenservice gehad dat ze dit heel vervelend vonden en hebben die 2 pakketten opnieuw verstuurd tot volle tevredenheid van de ontvangers. Wat mij betreft een topbedrijf die ik iedereen kan aanraden. 9 van de 10 bedrijven reageert niet eens, maar topfruit meteen en adequaat. Helemaal goed!!

fruitmand met vers fruit

Fruitmandl verse fruit zonder poespas!

is letterlijk en figuurlijk goed ontvangen

is letterlijk en figuurlijk goed ontvangen

Mooie fruitmand onze dochter vond het fruit heerlijk

Keurig vérzorgd en op tijd bézorgd…

voor herhaling vatbaar

snel geleverd goed er uit zienklasse

Voor de tweede keer besteld bij Top fruit. Naar volle tevredenheid. Ontvangers waren blij verrast

Twee keer besteld bij topfruit. En allebei de keren waren de ontvangers erg verrast door de inhoud van kistje/schaal. Mooi fruit, lekkere sapjes en thee.

Op tijd geleverd en heel erg gewaardeerd door de ontvanger.

Leuk concept maar geen goede kwaliteit

Heel leuk concept maar de stuks fruit waren niet meer goed. Ook waren het natuurlijke producten maar dat kon ik er niet aan af zien. Leek alsof ik het zelf zo bij de supermarkt had kunnen halen of ik heb niet goed begrepen wat ik besteld had.

heb gehoord van de ontvanger dat hij bar slecht was en geen vers fruit

graag in vervolg een terug koppeling

van niet zo top naar helemaal top

Mijn ontvanger was aangenaam verrast door de doos/mand vol lekkers. Echter zat er fruit in wat er niet helemaal lekker uitzag. Ik al jaren klant bij topfruit een net en vriendelijk mailtje gestuurd en de slot mededeling dat foutjes altijd voor kunnen komen. Lois van de klantenservice had mijn voicemail ingesproken en een e-mail gestuurd dat ze mij toch echt even wilde spreken. Toen ik belde nam een net zo vriendelijke en professionele Veerle het gesprek aan. En als oplossing wordt er een nieuwe fruitmand opgestuurd naar mijn ontvanger ?!?! Topfruit en Topteam

Fruitmand

Ik had een fruitmand voor mijn zieke moeder besteld. De uiteindelijke mand is mijn tegengevallen. Had er iets meer en aantrekkelijkheid van verwacht. N.a.v. recensie heeft Topfruit contact met mij opgenomen. Mijn mening is serieus is behandeling genomen en netjes opgelost.

Topdrukte is TOP

Netjes afgeleverd volgens afspraak

Topfruit een goede leverancier

Het was makkelijk bestelling. Keus genoeg tegen een redelijk prijs. Ik heb van de ontvanger begrepen dat het prima naar wens was. Alleen de bezorgtijd was eerst tussen 10 en 14.00 uur maar was in werkelijkheid pas om 18.00 uur.

Zoals je het wilt

Beschrijving klopte met wat er werd bezorgd. Op afgesproken plaats en tijd. Prima dus.

Heel tevreden

De fruitbox is zeer goed terecht gekomen bij mijn vriendin Ze heeft er van genoten!

Snel en goed

Snelle levering, goed ontvangen

Leuk om cadeau te geven.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep