De ontvanger was zeer tevreden en heel blij met zjn fruitmand
Beste Jo, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topfruit.nl Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Het zoeken van een fruitmand voor ziek familielid bracht ons bij TopFruit. Site was toegankelijk en alternatief van een fruitbox heel goed. Voorkomt weer weggooien van een mandje. Mooi op tijd geleverd en fruit was goed vers. Voor herhaling vatbaar, dus.
Beste Thea, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topfruit.nl Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Ze leveren keurig op tijd en ik heb begrepen dat alles goed vers was
Beste Martine, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topfruit.nl Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Bestelling werd zeer snel verzonden, prima verzorgd. Alleen de vervoerder liet steken vallen (zogenaamd aangebeld en niet thuis, dus ook niet bij buren geweest, geen briefje in de bus etc.). Mijn klacht hierover werd snel en zeer adequaat opgepakt en opgelost door team van Topfruit.nl. Absolute aanrader wat kwaliteit en klantenservice betreft
Beste JW, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topfruit.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Had een fruitmand besteld met Tony's chocolade. Bij aflevering zat er geen chocolade bij. Klantenservice gebeld en ze hebben het meteen opgelost.
Beste Noud, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topfruit.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Makkelijke dienstverlening, duidelijke website, komt afspraken goed na, maar helaas: 2 pakketten laten versturen en bij beiden was de versheid van het fruit matig en incidenteel slecht. Dag erna mailtje van de klantenservice gehad dat ze dit heel vervelend vonden en hebben die 2 pakketten opnieuw verstuurd tot volle tevredenheid van de ontvangers. Wat mij betreft een topbedrijf die ik iedereen kan aanraden. 9 van de 10 bedrijven reageert niet eens, maar topfruit meteen en adequaat. Helemaal goed!!
Beste Jan Bedankt voor je beoordeling! Vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent. Graag wil ik jou vragen om contact met ons op te nemen per email op: klantenservice@ topfruit.nl. Graag een korte beschrijving van de klacht samen met jouw ordernummer + postcode en huisnummer van het afleveradres erbij vermelden. Wij zullen het nodige doen om jouw klacht het beste mogelijk te gaan oplossen ! Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Originele beoordeling
Fruitmandl verse fruit zonder poespas!
Beste Sieda, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topfruit.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
is letterlijk en figuurlijk goed ontvangen
Beste Klaas, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topfruit.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Mooie fruitmand onze dochter vond het fruit heerlijk
Beste Truus, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topfruit.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Beste Jannie , Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topfruit.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
snel geleverd goed er uit zienklasse
Beste oma woef Freeke, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topfruit.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Twee keer besteld bij topfruit. En allebei de keren waren de ontvangers erg verrast door de inhoud van kistje/schaal. Mooi fruit, lekkere sapjes en thee.
Beste Mickey, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topfruit.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Op tijd geleverd en heel erg gewaardeerd door de ontvanger.
Beste Desiree, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topfruit.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Heel leuk concept maar de stuks fruit waren niet meer goed. Ook waren het natuurlijke producten maar dat kon ik er niet aan af zien. Leek alsof ik het zelf zo bij de supermarkt had kunnen halen of ik heb niet goed begrepen wat ik besteld had.
Beste Isa, Bedankt voor jouw beoordeling. Ik betreur het enorm dat het geleverde fruit helaas niet naar wens is geleverd. Mijn welgemeende excuses hiervoor. Ik wil dit graag met je oplossen, daarom neem ik contact met je op voor een oplossing. Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
graag in vervolg een terug koppeling
Beste Gerard, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topfruit.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topfruit.nl
Mijn ontvanger was aangenaam verrast door de doos/mand vol lekkers. Echter zat er fruit in wat er niet helemaal lekker uitzag. Ik al jaren klant bij topfruit een net en vriendelijk mailtje gestuurd en de slot mededeling dat foutjes altijd voor kunnen komen. Lois van de klantenservice had mijn voicemail ingesproken en een e-mail gestuurd dat ze mij toch echt even wilde spreken. Toen ik belde nam een net zo vriendelijke en professionele Veerle het gesprek aan. En als oplossing wordt er een nieuwe fruitmand opgestuurd naar mijn ontvanger ?!?! Topfruit en Topteam
Beste lotta, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topfruit.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Ik had een fruitmand voor mijn zieke moeder besteld. De uiteindelijke mand is mijn tegengevallen. Had er iets meer en aantrekkelijkheid van verwacht. N.a.v. recensie heeft Topfruit contact met mij opgenomen. Mijn mening is serieus is behandeling genomen en netjes opgelost.
Beste Sandra, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topfruit.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topfruit.nl
Originele beoordeling
Netjes afgeleverd volgens afspraak
Beste Adriaan Jan, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topfruit.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Het was makkelijk bestelling. Keus genoeg tegen een redelijk prijs. Ik heb van de ontvanger begrepen dat het prima naar wens was. Alleen de bezorgtijd was eerst tussen 10 en 14.00 uur maar was in werkelijkheid pas om 18.00 uur.
Beste Hans , Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topfruit.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Beschrijving klopte met wat er werd bezorgd. Op afgesproken plaats en tijd. Prima dus.
Beste AVE , Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topfruit.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
De fruitbox is zeer goed terecht gekomen bij mijn vriendin Ze heeft er van genoten!
Beste Sheelah , Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topfruit.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Beste Rudsel , Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topfruit.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Beste G, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topfruit.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Snelle levering, goed ontvangen
Beste Mike, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topfruit.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Leuk om cadeau te geven.
Beste A, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topfruit.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Noorderdreef 60
2153 LL Nieuw-Vennep
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.