Super snelle service

Makkelijk bestellen , super snel geleverd

Zeer tevreden en super vers

Vers fruit en supersnel beleverd. Dik tevreden

Top Geregeld!

Volgens afspraak. Goede kwaliteit

makkelijk te bestellen

ziet er heel verzorgd uit!

Eerst zending was waardeloos!

De eerste zending was waardeloos. Oud fruit, maar nadat ik gebeld had met de klantenservice is er een nieuwe zending verstuurd. Deze was gelukkig beter. Jammer dat er eerst geklaagd moet worden voordat er kwaliteit geleverd wordt!

Geweldig!

Top kwaliteit en keurig op tijd bezorgd.

Top! Top Fruit!

Helemaal top!

Niet waar voor je geld

Vond het fruit niet vers en voor het geld wat je betaalt is het week een hele kleine fruitschaal.

De ontvanger was er heel blij mee

Het zag er erg goed uit en is goed ontvangen

slechte levering

Ik snap dat het een drukke periode was. Het zou woensdag geleverd worden i.p.v. dinsdag maar de ontvanger kreeg het pas donderdag. De doos was nat, en bepaalde fruit was al overrijp.

De zieke collega's naar wie wij de fruitmanden hebben gestuurd, waren aangenaam verrast.

Makkelijk te bestellen en als zakelijke klant fijne ervaring met het aanmaken van een account en de snelheid waarmee de sales afdeling het op factuur bestellen heeft geregeld.

goede ervaring ik werd netjes op de hoogte gehouden dat het bezorgd was prima.

De bestelling zag er prima uit!

De collega die het in ontvangst heeft genomen vond het er prima uit zien en het was heerlijk fruit. Bezorging netjes op tijd en de facturatie ook helemaal prima.

De ontvanger was reuze blij!

Het plaatsen van de bestelling ging gewoon goed en degene voor wie het Topfruit-pakket bestemd was, reageerde heel blij. Veel dank!

Snel en goede service

Was goed service

Prima gedaan.

Klanr was zeer tevreden.

top!!

Alles volgens afspraak goede communicatie en heerlijke verse producten, en alles prima netjes en mooi verpakt!

Goed gevulde doos

Vlotte bezorging en een goed gevulde doos met fruit en 1 fles. Waar hij bezorgd werd waren ze er erg blij mee.

Goed fruit snel geleverd

Heel blij met deze dienst

Heerlijk om iemand te kunnen verwennen met een fruitmand die ziek is zonder te gaan vooral in deze Corona tijd.

Niet zoals het zou moeten zijn

De geleverde fruitmand lijkt in z’n totaliteit niet op het voorbeeld op de site. Voel me in de maling genomen. Dit was mijn eerste en tevens laatste bestelling.

Hartstikke goed

Prima. Tijdige levering.

Goede levering, kwaliteit minder

De bestelling en levering zijn eenvoudig en goed. Keuze zijn uitstekend voor het afleveren van een fruitmand. Helaas waren er best wat sinaasappels niet meer vers/verrot. Dat was erg jammer.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep