Keurige afhandeling van mijn bestelling.

Vakkundig bedrijf, voor herhaling vatbaar.

Te vreden

Snelle reactie op mailtjes

Teleurstelling

Op de site zag het er helemaal gevuld uit. Totdat we het doosje openmaakte. Viel heel erg tegen. Voor zoveel geld heel weinig.

Slechte service!

Ik had een fruitmand besteld en een bezorgdatum opgegeven. Op de dag van levering werd de bestelling pas om 18.00 uur aan de vervoerder overhandigd en dus niet op de juiste leveringsdatum geleverd. De klantenservice gaf aan dat de vervoerder het druk had en daardoor mijn bestelling niet optijd kon leveren. Ik zei dat dit onzin was omdat zij zelf te laat waren (op de dag van levering) met het aanleveren van het pakket. Ze kon er verder niets aan doen. Sorry bedankt!!

Prima. Ontvanger vond het een leuke verrassing. Wat ik zelf jammer vind is dat topbloemen schijnbaar opgesplitst is in o.a. topfruit. Vind het zo lastiger zoeken. Het is dat ik in november via topbloemen een zelfde doos besteld had, anders zou ik niet van deze mogelijkheid weten.

Rotte ananas, maar goed opgelost

Helaas zat er een rotte ananas in het fruitpakket, kan gebeuren. Onze klant kreeg gratis een geheel nieuw pakket, mooi opgelost!

Super snel besteld en bezorgd.

De bestelling was makkelijk te plaatsen, alleen ging ik van een fruitmand uit maar het was een kartonnen schaaltje. Viel tegen het was goedkoop fruit. In verhouding te duur. Snelle correcte levering. Maar ik voelde me erg lullig over de inhoud maak de volgende keer zelf wel een echte fruitmand!

prima!

OOk PRIMA

Keurig en op tijd bezorgd. Dit kan ik vaker doen.

Was lastig te bestellen maar is gelukt. Kreeg steeds de boodschap dat de straat niet bekend was.

Een leuke verrassing voor de persoon aan die het pakket van Topfruit ontvangt. De ontvangster was blij verrast en enorm blij met het goed gevulde en verzorgde pakket, ze hing gelijk na ontvangst aan de telefoon. Prima dus en voor herhaling vatbaar wanneer nodig! Een Topjaar toegewenst in goede gezondheid en met vriendelijke groet. AdR

ik had er meer van verwacht

ik vind het voor het geld ontzettend weinig! en een dag later dan aangegeven bezorgd. voor het geld wat ik betaald heb had ik op de markt voor een maand aan fruit kunnen kopen. de foto suggereren een mooier pakket.

Slecht

Niet afgeleverd op de bezorfdatum geen contact per mail en telefoon regio express dag later bezorgd geen bevesting van aflevering gehad diverse telefoontjes met topfruit gehad kunnen ook niks doen bestel ik nooit meer wat bij jullie

Slechte communicatie

Dat ik zelf achter mijn bestelling moet zitten en daarna is de lijn dood.Er wordt niks terug gekoppeld door jullie wat wel steeds wordt gezegd. De fruitmand kon niet geleverd worden omdat de fruitmand te laat bezorgd is. Zie eerdere mail berichten van mij Ik zou jullie niet gauw privé en zakelijk adviseren.

Perfect op tijd en goede kwaliteit

Top klasse

Geweldig!

Fijn dat de bezorger de waarschuwing heeft gekregen om alleen aan te bellen bij bezorging!

Ontvanger was blij!

Volgens verwachting op site!

Goede keuze en correcte afhandeling

Goede en leuke keuze in fruit e.d. Correcte afhandeling en snelle bezorging

Prima geregeld. Uitstekende kwaliteit

Mooi kado om te geven

Kwalitatief prima pakket waar ontvanger erg van heeft genoten.

Top geregeld

Top geregeld. Optijd bezorgd.

Ik en degene die het heeft ontvangen zeer tevreden

Dag later bezorgd maar geen probleem mee goede service via klantenservice gehad

Helaas zaten er wel rotte appels onderin die me dochter gelijk kon weggooien Eerder besteld en verder tevreden

Keurig verzorgd

Keurig verzorgd.