gewoon goed

Besteld en alles volgens plan gegaan. Heerlijk fruit.

Gezond en lekker

Zag er goed uit. Ontvangers waren er blij mee!

Top geregeld weer TopFruit

Op tijd bezorgd en bij wie het is afgeleverd is Zeeeeeeer tevreden. bedankt TopFruit

goede service

In mijn fruitmand zat een niet meer eetbare mango. Na contact met de klantenservice kreeg een hele nieuwe fruitmand! super.

Super netjes en mooi ingepakt.

Niet blij

Ik heb de fruitmand op woensdag besteld en hij is op zondag aan het eind van de middag geleverd. Nu moest ik ook aan de ontvanger vragen hoe het fruit er uit zag en dat vond ik niet leuk. De ontvangers zijn ziek en dan wil je ze even verwennen maar dat komt dan dagen te laat. Wel wil ik doorgeven dat het fruit er nog goed uit ziet en daar ben ik dan wel weer blij mee.

Slechte bezorging

Wel een heel leuk fruitdoosje gekregen maar de bezorging ging super slecht. Zonder aan te bellen geleverd bij de voordeur. De fruit heeft daar een halve dag buiten voor de deur gestaan! Vind dat niet netjes. Jammer.

Was van alles wat van fruit,precies als op de side staat.

Een geweldige fruitbox

Mijn moeder wilde een fruitmand naar iemand sturen, maar wij hebben in Schiedam helaas geen echte groenten-fruit winkel, ze belde mij voor een oplossing, ik zei ik bestel wel eens bloemen bij Topbloemen en vertelde dat dit ook met fruit kon, dus heb ik bij Topfruit een box voor haar besteld, de ontvanger belde haar gelijk op, ze vonden het een mooie box een super idee en een enorme verrassing, Namens mijn moeder bedankt

Dank voor snelle levering ontvanger heeft er van genoten

Goede kwaliteit fruit, écht vers!

Het was voor een collega, die was er ook zeer blij mee. Het was netjes verpakt en het snoepgoed zat in een apart zakje verpakt, erg fijn!

Goed.

Mijn tante was heel blij met de fruitbox. Dank jullie wel.

Totaal niet tevreden

Heb u een mail gestuurd. Daar staan fotos bij v t geleverde fruit. Vol butsen kapot en ook de mand kapot.Schandalig zo bij zieke mensen af te leveren en driendagen te laat. Heb enigzins wel begrip met drukte en ooknkrijg ik nu een nieuwe mand aangeboden die ze zaterdag gaan brengen. Hopelijk zit daar wel mooi fruit in en kan ik de beoordeling als goed af ronden maar dat is af wachten tot zaterdag. Voor nu ben ik erg ontevrede .

Appels

De appels waren niet mooi en maar appelmoes van gemaakt. Niet fijn om dit te horen terwijl het een best duur pakket was.

Erg slecht

Duurt erg lang dat de bestelling wordt geleverd. En dan kunnen ze het adres ook nog niet vinden vaak achter aan gebeld. Wij vinden het waardeloos

Goede service, jammer dat het op het verkeerde adres is gelevert

Het pakket is op een verkeerd adres af gegeven! Werd bezorgd door de firma Packs!!

De klanten die de fruitschaal kregen waren er erg blij mee

Mijn zoon heeft alles in goede orde ontvangen. En het extraatje dat ik erbij gedaan heb (repen chocolade) maakte het echt af. Alle fruit was van een zeer goede kwaliteit. En de levering was echt supersnel.

top

ik vond het gemakkelijk en de ontvanger was blij!

Bezorging te laat

De bezorging stond voor zaterdag 27 november gepland. Echter is mijn cadeau pas vandaag 30 november bezorgd. Aangezien het om verse producten het gaat, vind ik het niet fijn dat mijn cadeau zo lang onderweg is geweest.

Snel en makkelijk een fruitmand bestellen.

Mooi assortiment aan fruitmanden in alle prijsklassen.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep