valt iets tegen

Op de site staat de fruitmand er groter en mooier uit. Jammer dat het iets mindermooi wordt geleverd. Volgende keer iets meer aandacht aanbesteden.

Gezond & leuk

Heel goed dat het zo kan, je bestelling opsturen naar iemand! Zeker in deze tijd( Corona)

Snelle levering van lekker en versfruit

De bestelling werd snel geleverd, het fruit was lekker , kortom wij gaan hier vaker bestellen.

Ruime keus, vlotte bezorging

Priema

Zach heel mooi en gezond uit

Keurig bezorgd

Met kaartje erbij verzonden aan goede collega/vriend in het ziekenhuis liggend op IC (hart), geen Corona.

Inhoud pakket is mij tegen gevallen.

Het fruit viel tegen, pompoen en advocado is groente en geen fruit. Op het plaatje van de bestelling zag het er anders uit , het viel mij wel tegen.

De naam 'Topfruit' doet zijn eer aan!

Het fruit in de manden was vers en heerlijk van smaak. Snelle bezorging en goed te volgen via een duidelijke track & trace.

helemaal TOP!!!!

Zie bovenstaande opmerking

Oplichters!

Gisteren besteld voor mijn broer die samen met zijn gezin COVID positief is en NIKS bezorgd. Bel je de klantenservice en krijg je 1 of ander vaag antwoord. Komen leverbeloftes niet na! ABSOLUUT NOOIT hier bestellen!! Klantenservice medewerkers volgen een standaard vragenlijstje en doen verder NIETS. Als je je geld terugvraagt geven ze geen gehoor, oplichters.

Niet bezorgd

Vóór 20:00 uur bezorgd, maar de volgende dag niet bezorgd. Weg verassing. Track & trace is sinds 's ochtends vroeg niet veranderd. Klantenservice kan niets voor mij betekenen.

Inhoud top, levering duurde lang

Volgens schema zou het op zaterdag bezorgd worden, dit werd maandag. Jammer maar het deed niks af aan de inhoud.

Onder de maat

Geleverde waarde fruit is onder de betaalde waarde

Ik heb het pakket niet gezien. Maar de buurvrouw was er iig heel blij mee.

Snel geleverd zonder problemen. Over de inhoud van de fruitmand kan ik zelf niet oordelen.

blij

mijn collega was er erg blij mee

goed en afspraak goed nagekomen

gebruiksvriendelijke site, snel en goed te bestellen.

Bestellen ging makkelijk en aflevering op afgeschreven tijdstip. Geadresseerde was erg tevreden over de fruitman.

Goed zeer goed

De ontvanger was er erg blij mee en vond het een mooie goed gevulde box . Dan ben ik ook tevreden.

Het is ook Top!

Het was mijn eerste ervaring, zowel de taart als 2 fruitbakjes. Bestellen was helder op de site, snel geregeld en bezorgd. Ik heb 3 bedankjes ontvangen van de ontvangers en zij waren verrast en de kwaliteit was goed. Dus we zeggen het voort! Met hartelijke groet, Bram Kok

De persoon was erg blij met de fruitmand!

De persoon was erg blij met de fruitmand!

goede en snelle service

makkelijke site om te bestellen, en de kwaliteit is ook erg goed. Ik zou het zeker aanraden

Geen idee.

Geen idee. Ik heb geen informatie over de kwaliteit van het fruit, de presentatie aan de deur, vriendelijkheid dan wel de hoffelijkheid bij de aflevering. Zonder informatie kan ik helaas geen beoordeling geven. Hetzij een oordeel over de ervaring met betrekking tot het online bestellen. En dat was goed.

Het fruit was van goede kwaliteit en gevarieerd: niet standaard met allerlei exotische vruchten.

Begin van de avond de 'fruitbox special' besteld, de volgende dag voor 10 uur al afgeleverd in een keurige doos, met bescherming van het kwetsbare fruit. Een zeer gevarieerde samenstelling en goede kwaliteit. Deel van het fruit is er nog en smaakt nog steeds vers (nu dag 4).

Prima, bestellen was makkelijk en de levering vlot

Prima, bestellen was makkelijk en de levering vlot