Netjes verzord en op tijd

Mooie fruitmand netjes verzorg en op tijd bezorgd een dikke 10.

Te grote mand , wijkt af van de foto !

Bestelling en bezorging goed , maar het geheel oogt niet erg .mooi ! Te grote mand en niet zo gevuld als op de foto

top bedrijv

snelle en gemakkelijke levering ongecompliceerde betaling alles is verlopen zoals je van een goede service mag verwachten

Precies zoals je zelf verwacht en hoopt dat het gaat

Mooie fruitmand ,geleverd op het goeie tijdstip, helemaal 100 %

Het was uitstekend verzorgd!

Prima ervaring en snelle levering.

Prima ervaring en snelle levering.

De naam zegt het al Topfruit.nl,heb het fruit natuurlijk niet gezien. Ga er vanuit dat het Top is.

Site was duidelijk, en makkelijk. Misschien wel fijn dat je er nog wat bij kunt voegen,bv seizoen fruit. Verder was het naar wens.

Ontvanger was er enorm blij mee!

Prima ervaring.

Mooie fruitmand, werd op tijd bezorgd en zag er prima uit. Ontvanger was er erg blij mee

Snel en duidelijk

De volgende dag in de ochtend afgeleverd. Top!

Goec te bestellen

Leek op foto wel meer dan in werkelijkheid maar neem aan dat aantallen fruit kloppen. Vibd het beetje gek om het te vragen. Het was goede kwaliteit

Vertraging maar alsnog hartstikke goed opgelost met een nieuwe fruitmand

Na een aantal dagen vertraging met de bezorging vd fruitmand. Heeft Topfruit.nl het heel netjes opgelost om alsnog een verse fruitmand te laten bezorgen. Super service

ruim voldoende.

Het mandje met fruit zag er netjes uit en was keurig verpakt. Ik miste bij de verpakking een stukje cellofaan met een klein strikje. Dit maakt het juist zo feestelijk. Jammer.

Matig

Ik vond de mand beduidend leger dan op de foto. De inhoud zal ongetwijfeld kloppen maar het gaat om het beeld denk ik.

Erg mooi fruit .heel blij mee

Top!!

Prima ,goed geregeld, zoals op de site staat,dank!

Zeer tevreden !!

De door mij uitgekozen fruitschaal was precies zoals omschreven ! Bestelling op tijd bezorgd. Ben super tevreden !!

Fruitmand pas na 1 week geleverd, hier bestellen wij niet weer.

Fruitmand besteld op vrijdag en zou zaterdag geleverd worden. Wel een mail gehad dat het verzonden was met een link, maar de link was er niet. Niets geleverd op zaterdag dus maandag gelijk gebeld. Er zou een nieuwe order aangemaakt worden en z.s.m. geleverd worden. Pas donderdagavond is de fruitmand geleverd. Jammer, heeft wel erg lang geduurd. We hadden inmiddels al wat anders gekocht. Hier bestellen wij niet weer.

Gemak

Het maken van een bestelling is gemakkelijk met overzichtelijke informatie. De fruitmand is goed ontvangen.

Top gedaan

Snelle service en komt overeen met plaatje

fantastisch

ik had een fout gemaakt bij het adresseren van de ontvanger, gebeld met topfruit, en het werd direct aangepast door de super vriendelijk en behulpzame dame aan de telefoon. Top service!

Valt tegen in het echt, ligt misschien ook aan de fruitzaak waar kontakt mee is

Op de website zag de fruitschaal er prachtig uit, maar toen mijn schoonzus ons bedankte en een foto liet zien schrok ik echt. Viel zo tegen, 31,50 betaald voor de schaal die er niet mooi uitzag. Bij navraag bleek er wel alles in te zitten gelukkig, maar de opmaakster kan nog wel een lesje leren.

Netjes op tijd afgeleverd. Mooie reactie gehad

Etjes op tijd afgelevetd. De reactie was goed

de bestelling is goed en zag er prima uit

leuk om te geven

bestellen is prima te doen en aanbod is groot genoeg. enige punt wat ik wel erg vind, is dat de bezorger van het pakket, niet even laat weten aan de ontvanger van het pakket, waar het pakket is afgeleverd. ik weet het wel per mail, maar dan is de verrassing er wel af. de buren hadden het aangenomen en kwamen s avond bij hun aan de deur, waarom ze het pakket niet op kwamen halen. daarna kreeg ik een telefoontje wat een mooi pakket er geleverd was. dit is echt een minpunt. het is niet goedkoop en een kaartje achter laten is dan het minste wat er dan nog wel van af kan, dunkt mij!

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep