Teleurgesteld

De fruitmand is niet geleverd. Het ziekenhuis zegt dat er geen bezorger is geweest. Ik vind dit een kwalijke zaak Mijn beoordeling blijft nog zolang ik nog geen reactie hebt ontvangen va de patiënt. Zodra de mand geleverd is zal ik mijn mening opnieuw door geven

heel jammer dat het kaartje wat ik geschreven en betaald heb er niet bij zat. Fantastisch dat dit meteen werd opgelost door het kaartje alsnog te sturen met een presentje erbij. Ook kreeg ik telefonisch excuses. Ik bestel volgende keer weer via topfruit en raad dat andere ook aan.

Mooie doos fruit

Voldoende fruit en vers. Zeker aan te raden.

Ondanks efforts klantenservice niet happy

Op de website van Topfruit staat vandaag besteld, morgen geleverd. helaas werkte de leverancier niet mee en was het een enorm gedoe om de levering van een dag later dan beloofd op de juiste plek te krijgen. Dewi van de klantenservice heeft er alles aan gedaan, maar helaas lukte de levering niet op tijd.

waardeloos

woensdag 5 april jl een fruitbak besteld, tot op heden nog niet geleverd. mocht de fruitbak vandaag nog geleverd worden kan dit meteen de fruitafvalbak in want de versheid met de levering zoals jullie op de site vermelden is ver te zoeken.

Verrassend

De mand is goed verpakt bezorgd en onze collega/vrindin was compleet verrast. Dus missie geslaagd

Fruitmand besteld en niet aangekomen

Helaas is de bestelling niet gedaan , wel nadat ik opgebeld had zou hij opnieuw verzonden worden en excuses, helaas dit ging ook mis ze waren vergeten het kaartje erbij te doen . De geadresseerde wist dus niet van wie dit afkwam . Jammer dat zo gelopen is fouten kunnen gemaakt worden allen 2 x is 2 teveel

Was niet wat ik verwacht heb

Niet wat ik verwacht heb voor dat bedrag dat ik betaald heb heb ik meer verwacht

KLasse

een heerlijke verrassing

Vandaag tweede keer gebeld en hierop de oplossing

Fruitmand voor tweede keer niet afgeleverd en bezorger zegt dat persoon hem heeft aangenomen. Klantenservice is goed terwille morgen nieuwe poging. Drie keer scheepsrecht?? Ik kan u vertellen dat het door topfruit.nl heel netjes is opgelost. De geadresseerde kreeg vandaag nml 3 fruitmanden. de een gedateerd op afgelopen zaterdag (afgetekend door geadresseerde niet dit nooit heeft getekend) de tweede gedateerd op de tweede datum en ook weer afgetekend door de geadresseerde die dit nooit heeft gedaan) en Gisteren uiteindelijk drie fruitmanden en afgetekend door de receptie waar het is afgeleverd. Topfruit kan hier dus niks aan doen maar wel de vervoerder die voor hen rijdt. Schandalig hoe die mensen dus een topfruit in een soort van kwaad daglicht zetten . De dames aan de telefoon waren heel behulpzaam en we hebben korte lijntjes gehouden . Alles netjes geregeld door hen.

Top verzorgd.

Goed ingepakt, alles vers, heerlijke sap en lievling chocolaatjes.

Adres gewijzigd

Patiënt ging met ontslag fruitmand naar ziekenhuis gestuurd en vervolgens adres gewijzigd telefonisch. Fruitmand is goed aangekomen en de service was snel en soepel.

Topfruit

Topfruit top geregeld.

zeer te vreden

zeer te vreden

Zag er prima uit, kwaliteit was goed, chocola zeer goed

Zie boven

Zag er mooi uit.aHelaas moest de patiënt de avond ervoor met spoed naar ic.

Chapeau

Makkelijk, betrouwbaar,

Voor ons de 1e bestelling. Prima terugkoppeling wb de levering. Gaan hier zeker nog eens wat bestellen.

Top producten

Voor eerste keer besteld en ben heel tevreden, top producten en leuke verpakking Je wordt heel goed op de hoogte gehouden wanneer het product verzonden wordt en tot levering Prima tevreden

Super ervaring, zelfs nadat mijn begunstigde de aflevering geweigerd had!

Meer dan uitstekend!

Super geregeld, houden zo !!

Perfect geregeld, de andere morgen mooi op tijd afgeleverd.

Snelle service.

Altijd prima!

Snel en goed geregeld.

Snel en goed geregeld.

ontvanger is tevreden

zoals alles tegenwoordig vond ik het wel een beetje prijzig, maar ja

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep