1 dag te laat bezorgd

1 dag te laat bezorgd als je dan de klantenservice mails krijgt je een nietszeggende mail terug

Slecht. Komen afspraken niet na!

Slecht, niet te vreden.. adverteren met nog leveren voor Pasen (op zaterdag 19 april) en dit is niet gebeurd.. Zal niet snel hier meer bestellen als er geen compensatie komt! Heb ze al gemaild!

Chapeau

Prachtig verjaardagscadeau.

Slecht

De fruit mand van afgelopen dinsdag erg slecht De kiwi kon je uit knijpen zo zacht! Leek nergens naar Zaten geen paas eitjes in Kale bedoeling Ik ga jullie bij niemand aan raden zo slecht Als dit was

Service Topgeschenken is correct. Verzending waardeloos.

Topgeschenken heeft op tijd mijn bestelling verzonden. Echter heeft Packs er een zooitje van gemaakt. Packs stond in eerste instantie op een compleet verkeerd adres (hoe dan?? Zeker met de navigatie van tegenwoordig). Vervolgens kwamen ze de volgende dag helemaal niet meer bezorgen. Ik kon vervolgens het cadeau (ballonnen) niet meer meenemen naar de verjaardag. Uiteindelijk werd het 3 dagen later geleverd dan zou moeten. Die ballonnen kon ik natuurlijk niet meer geven. Dat schoot z’n doel voorbij. Bij Packs kan je geen toestemming geven dat het pakket bij de deur neergezet mag worden. Ook ontvang je geen tijdvak wanneer de bezorger komt (alleen een datum van 8.00 uur tot 18.00 uur). Topgeschenken heeft mij een tegoedbon gegeven als tegemoetkoming. Erg correct, maar met deze ervaring zal ik niet meer wat bestellen bij hen. Ik neem geen risico meer dat het cadeau weer te laat aankomt.

Te laat geleverd

Het pakket werd 2 dagen na de geplande verjaardagsdatum afgeleverd, terwijl het ruim van tevoren was besteld.

Snel geleverd en top pakketje

Woensdag besteld en zoals afgesproken vrijdag geleverd. Heb een brievenbuspakketje met Pathé thuis bon en nog lekkere dingen besteld. Met gepersonaliseerd kaartje erbij. Alles top ingepakt . Ik ben blij met de service en zou hier opnieuw bestellen!

Te laat bezorgd.

Het cadeau (voor een verjaardag) is een dag te laat bezorgd door PostNL. De ontvangers waren wel blij met het cadeau.

Super geregeld

Bruidspaar was super verrast en op tijd bezorgd

Twee cadeaus te laat en verkeerd geleverd

Twee verjaardag cadeaus besteld, 1 twee dagen te laat geleverd, de ander twee dagen te laat en bij een ander, terwijl het brievenbus pakketje s waren . Geen aktieve reactie van topgeschenken waar ik iets mee kan, een kleine voucher die ik nooit ga gebruiken, geld terug was netter geweest

Goed en netjes uitgevoerd.

Wel even puzzelen om ontwerp goed te krijgen op juiste plaats en grootte. Maar restant precies zoals ik het wilde.

Helemaal top!

Super snel en netjes geleverd! Het assortiment is enorm en de service van bestelling tot levering is top. Ik beveel het zeker aan om cadeaus te bestellen via Topgeschenken.nl. Mijn vrienden waren er super blij mee.

Fijn op tijd geleverd!

Bestelling geplaatst voor vrienden die 25 jaar getrouwd waren. Hadden keuze gemaakt voor het borrelpakket. Kreeg berichtje van hun voor het leuke cadeau het was in de smaak gevallen ;)

De ontvanger was blij met het kado

Het was makkelijk om te bestellen

Nog steeds niet geleverd van het bestelde product

Ik weet niet bij wie het ligt, maar na ruim andere half week heeft diegene waar ik het cadeautje voor heb gekocht nog niet binnen.

Prachtig cadeau om te geven

Zomaar gezocht op internet en dan dit tegenkomen! Fijne en snelle afhandeling en binnen op uitgekozen datum!!

Snel verzonden

Had boeket ballonnen besteld voor kleindochter,helaas 2 dagen later al 1 ballon half leeg,jammer.

Keurig

Snel en correct geleverd, relatiegeschenk.

Helemaal perfect

Snelle levering en toen iets niet helemaal OK bleek is dat supersnel en adequaat opgelost. Top service.

Ik sta opeens op de mailinglijst van topbloemen

Toen ik bestelde op topgeschenken.nl, stond het vinkje voor nieuwsbrief al aan. Dat is al erg dubieus, maar ik heb het toch maar uitgezet en nu wordt ik aangemeld op de nieuwsbrief van topbloemen.nl ? Dit bedrijf heeft duidelijk z'n databases niet op orde met al die domeinnamen, het is wachten op een datalek hier.

netjes op tijd geleverd op de verjaardag van mijn broer , dat vind ik belangrijk dat het dan op tijd is

Prima geregeld

Prima in order

niet echt blij

de cadeau 2 dagen te laat geleverd dus zal dit niet nogmaals bestellen bij jullie

Probleem super opgelost

Mijn pakket was volgens de vervoerder afgeleverd, echter was het pakket nergens te bekennen. Brian heeft dit meteen opgepakt en ervoor gezorgd dat er een nieuw pakket verzonden zou worden. Deze is wel goed afgeleverd. Dankjewel Brian voor je snelle en goede oplossing!

goede hulp

Onlangs wilde ik via Topgeschenken.nl een voucher code t.w.v.€ 3.50 korting van Topbloemen verzilveren om bloemen te kunnen bestellen en betalen. Helaas lukte mij dit niet en vriendelijke jongedame van Topgeschenken heeft mij hierbij geholpen waardoor het toch is gelukt. Hartelijk dank voor je geduld!

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep

Over Topgeschenken Nederland B.V.