Deze keer geen positieve ervaring!

Bestelling boeket klein met geschenk in de ochtend besteld met de keuze op dezelfde dag laten bezorgen 24-01-2025. Helaas de bestelling die dag niet ontvangen maar op het einde van de middag een dag later. Hierdoor geheel het verrassing effect verdwenen! De kosten zijn relatief hoog maar bewust gekozen daar in het verleden dit levering altijd voortreffelijk verliep. Na deze ervaring en tevens de hogere verzendkosten te hebben betaald voor levering "zelfde dag" misschien toch maar de afweging om gewoon de plaatselijke bloemist weer te bezoeken.

Niet op afgesproken dag bezorgd, wel keurig verzorgdr

's maandags online besteld voor levering daags erna. Keurig bevestigd maar afhankelijk van derde (in dit geval Post.nl) werd het pakketje vandaag geleverd. Ontvanger blij, ikzelf tevreden. Mooi resultaat

Snel bezorgd super

Super snel

De bestelling plaatsen ging prima.

Een bestelling plaatsen ging prima. De website is overzichtelijk en duidelijk. Wel jammer dat diverse (kerst)producten waren uitverkocht.

Geweldige taarten en mooi tijdibezorgdg

2 taarten die erg mooi en lekker waren. De bezorging ook helemaal top.

Slecht

De taart kwamen ze brengen en aan de enekant van de taart was er alles afgevallen de ene zijkant was dus helemaal kapot . We namen de taart mee om kado te doen maar stonden daar wel voor schut . Was ook echt boos.

Kleinzoon had ballon op tijd en super blij

Kleinzoon dik tevreden en blij.had ballonnop tijd

Leuk cadeau maar niet bezorgd op afgesproken dstum

Ik heb een brievenbus cadeautje besteld die 21 december bezorgd zou worden voor een verjaardag. Maar het inmiddels 23 december en op de post.nl app zie ik dat het pas vrijdag 27 december wordt bezorgd, als dat echt zo is. Dus voor mij geen brievenbus pakketje meer.

Slecht

Nog steeds niet binnen, en is kerstcadeau.

Bij Topgeschenken ontvang je alleen topgeschenken.

Onlangs een ballon besteld voor mijn schoondochter. Alles klopte. Van A tot Z. Top!!!

supersnel

Na bestelling zelfde dag verzonden en ontvanger heel erg blij. Leuke geschenken te vinden op de site.

De klantenservice reageerde zeer adequaat

Vlak voor kerst lopen leveringen niet allemaal soepel. De keuze voor een vers fruitkistje als traktatie was niet slim doordat de levering 1 dag later was, maar ik dit niet zelf in ontvangst kon nemen, had een klein deel van het fruit wat “schade”, na contact met de klantenservice is dit zeer goed opgelost! Ik zal nu zeker weer als klant terugkomen.

Zeer tevreden!

borrelpakket laten versturen naar Oostenrijk. Heldere communicatie en precies volgens tijdschema, zoals aangegeven door Topgeschenken, is het pakket in Oostenrijk ontvangen. Al met al zeer tevreden!

Very very nice

I wanted to make a present and I bought also for myself. This box with brownies is so delicious fresh and unique. Congratz

Waardeloos

Ten eerste moet ik (verzend) kosten betalen om mijn bon over te zetten naar een andere bon. In dit geval een bol.com bon. Vervolgens moet ik daar dagen op wachten. En dan krijg ik notabene een code toegestuurd. Dit had prima via de mail verstuurd kunnen worden. Geen milieuvervuiling, geen onnodige reclame bij mijn bon, geen extra kosten. Ik vind het echt schandalig. Verder wordt deze bin ook nog automatisch geactiveerd en is er een verloopdatum. Laat de activatie dan aan de klant!

Heel betrouwbaar

Bestelling geplaatst, datum voor levering doorgegeven en alles was volgens afspraak.

van bestelling tot levering ok

Wordt niet bezorgd en vervolgens ook niet geholpen.

Ik heb hier voor een relatie van mij (zakelijk) een kadobon besteld. Op brievenbus paketten zit bij hun geen track and trace waardoor je niet weet wanneer het bezorgd wordt. Pakket niet bezorgd, ik weet het niet vanwege de track and trace en nu heb ik pech zoals de klantenservice zelf aangeeft. Kijk dat er iets fout gaat, dat kan. Maar dat je vervolgens tegen jouw klanten zegt dat je pech hebt. Dat is niet de manier waarop ik zaken zou doen.

Niet helemaal een juiste bezorging

Helaas was het kaartje met de gelukwensen en de afzenders niet bijgeleverd. Na contact met Topgeschenken zullen zij de kosten terugstorten. Dat is nog niet ontvangen maar hebben t vertrouwen dat dit gaat gebeuren.

Snelle nette levering

Een super snelle en nette levering , goed op de hoogte gehouden en makkelijk te bestellen.

Tevrede

Zeer goed verzorgd, goede kwaliteit, en optijd bezorgd.

leveren de spullen volgens afspraak en kwaliteit is heel goed

Heb rozen besteld en zijn op de afgesproken tijd geleverd. De rozen hebben dik 2 weken gestaan en waren prachtig.

Niet goed verpakt.

De ontvangen plant was slecht verpakt. De kartonnen doos was gescheurd. Bij het binnen zetten viel er overal zand op de vloer. De plant zat scheef in de pot.

Boeket bloemen Jette, middel, besteld. Ontvanger was er helemaal blij mee. Echt een mooi boeket! Ontvanger heeft mij een foto gestuurd.Is op afgesproken dag bezorgd. Alles uitstekend verlopen. Aanrader.

Zeer netjes bezorgd

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep

Over Topgeschenken Nederland B.V.