Mooi cadeau conform website en op de gewenste dag geleverd.

Zeer goede en betrouwbare leverancier van cadeauartikelen.

Duurt lang

Makkelijk om te bestellen maar word pas na 5 dagen geleverd

Ontvangers van de fruitmand waren aangenaam verrast, zag er super verzorgd uit!

snelle en goede service!

Ze doen wat ze beloven te doen

Mijn eerste keer dat ik hier bestelde en vond het spannend of het wel op de juiste dag geleverd ging worden. Nou dat gebeurde dus en alles was super goed verzorgd en ingepakt. Ik ga dit nu vaker doen omdat ik heel te vreden ben!

Alsnog goed opgelost!

Ballon naar kleindochter vanwege 1e verjaardag verstuurd. Na 3 dagen scheurde zijkant open, tranen natuurlijk. Ik hoorde dat pas na 9 dagen, omdat ouders het voor mij niet leuk vonden. 'Te laat' vlg klantenservice, omdat je binnen 7 dagen (is 'zweefgarantie') moet reageren. Wel tegoedbon ontvangen v. €10. Mijn kosten waren € 19,40. Nog 1x gemaild. Ontvanger wist natuurlijk niet van zweefgarantie. Nu ipv tegoedbon toch een nwe ballon opgestuurd. Toch goed opgelost na 2 mailtjes!

Vlotte actie!

De ene dag besteld, de andere geleverd.

Leuke producten

Leuk dat er brievenbus producten bij zitten. Altijd handig! Verder is de levering ook redelijk snel. Alhoewel het was een dag later dan ik had aangegeven. Verder is het lastig dat je niet zeker weet of het product/kado is aangekomen als het een brievenbus product is. Dit is de 2e keer en ik vind het erg handig.

Slecht.

Ik bestel en betaal zaterdags wat met bezorg dag maandag. Ik bel woensdag waar het gebleven is want het is nog niet ontvangen door de geadresseerde, slechte zaak dus. Blijkt er bij hun EN bij post nl wat fout zijn gegaan. Fijn maar niet heus. Nogmaals, slechte zaken.

Onbetrouwbaar en niks is top aan dit bedrijf!

Niks top aan dit bedrijf. Donderdag 26 september een ballon en cadeau besteld voor bezorging op vrijdag 27 september. Geen track & trace ontvangen dus dacht even navragen wat de status is. Krijg ik een mail terug met "ik ga het uitzoeken". 28 september nog steeds geen bericht of track & trace. Wat een onbetrouwbaar bedrijf. Het is belangrijk dat zulke producten optijd geleverd worden. Of geef op z'n minst netjes en op tijd een update. Bestelling mag geannuleerd worden, persoon is al jarig geweest dus heeft totaal geen nut meer. Vandaag 29 september nog steeds geen update.

Prima bouket

Netjes geleverde bloemen met mooie bloemen in een kleurrijk ensamble.

Goed. Maar het invullen op de website was vervelend. De adresgegevens gegevens worden automatisch ingevuld als ik de postcode van de geadresseerde, die ik vaker een bloemetje stuur, invulde. Adres klopt allemaal, maar er werd steeds automatisch een toevoeging door jullie website gedaan. Bijvoor beeld 69s, terwijl het huisnummer 69 was zonder toevoeging. Ik wilde de toevoeging weghalen, maar dat lukte niet. Ik moest steeds opnieuw beginnen en heb later alles handmatig ingevuld en dan moest ik nog oppassen dat de toevoeging er niet kwam staan, want deleten of backspace lukte zelfs niet. De toevoeging bleef staan.

Niet goed

Bezorging niet geleverd ondanks zeggen van wel Maar de persoon heeft nijs ontvangen

Deed wat het beloofde.

Deed wat het beloofde te doen.

Heel slecht!

Op donderdag 12 september zou er een bos bloemen van €50!!! geleverd worden, is niet aangekomen. Ik belde jullie op, er zou een nieuwe bos bloemen komen, vandaag weer niks gezien. Ik verwacht een goede oplossing vanuit jullie

Mijn "geschenk"zou maandag bezorgd worden, dat werd dus al dinsdag. Plus het Chocolade hart was ook nog gebroken! Het is door Top geschenken meteen opgepakt en goed opgelost!

Goed op tijd geleverd. Makkelijk te regelen via de website. Viel in de smaak bij de ontvangers.

Leuk kado en keurige levering

Leuke duurzame opties als kado en keurige levering op afgesproken dag.

Nog bedankt voor het mooie boeket dat mijn kennissen hebben gekregen, hargelijk dank. mevr. Schaepkens.

Bestelling te laat

Op de site geef je aan wanneer je het bezorgd wil hebben . Bezorgen ze het een dag telaat .

Doorzichtige bestelling en prima afhandeling!

Great exsperience

Sending a gift from South Africa to my Daughter in The Netherlands was made very easy by you guys, Thanks a lot!!

Slechte communicatie

Niet echt goede communicatie.. via de track & trace ‘s avonds erachter komen dat je ballon niet is afgeleverd wegens ‘schade’… dan zou je denken dat die de dag daarna geleverd wordt, maar helaas dat was ook niet zo.. Opgebeld en de bestelling geannuleerd, dat ging echter wel vlot en netjes.

Pas je agenda-widget aan

Gisteren hebben we een bestelling geplaatst met levering voor vandaag, bedoeld als cadeau voor een collega. Vandaag is het pakket echter niet geleverd, omdat het blijkbaar te laat was? Op de website is er een handige agenda tijdens het afrekenen, waarin je de gewenste leverdatum kunt invoeren. De geselecteerde datum was beschikbaar, dus we gingen ervan uit dat de levering ook daadwerkelijk op die dag zou plaatsvinden. Het is erg teleurstellend dat we onze collega nu geen cadeau hebben kunnen geven op haar verjaardag.

Prima ervaring, makkelijk te bestellen en op tijd geleverd

Netjes geregeld

Het pakket is keurig afgeleverd nét niet binnen de tijd die werd opgegeven.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep

Over Topgeschenken Nederland B.V.