Bestelling oke, levering niet

De bestelling van Rituals is gelukkig gevonden voor de deur. De ontvanger zat in de keuken de hele middag en de bel is niet gegaan. Bij het uitlaten van het bezoek vind ze het pakketje voor haar voordeur. Dit is volgens mij niet de normale gang van zaken. Een ander had het kunnen meenemen en dan had ze gewoon niks ontvangen. Tis gelukkig goed gegaan, maar ik wilde dit toch even melden dat ik hier niet blij mee was toen ik dit hoorde. Mvgr Angele Scheijen Directie Zwemschool Spetters

Makkelijk snel en veel keus

Ik was aangenaam verrast dat ik voor duurzaam kon kiezen.

super snel en verzorgd aangekomen !

Is heel goed ontvangen en zeer snel geleverd , dank je wel !

Teleurgesteld

Ik bestel al een paar jaren bij Topbloemen. Mijn laatste bestelling was niet voor bloemen maar voor petit four bij de bakker. Ik had alle noodzakelijke informatie correct ingevoerd. Ik vermoed, dat ik een telefoontje kreeg. Taal was engels waarom ik niet aan mijn bestelling bij Topbloemen dacht, maar aan bedriegers waarmee ik momenteel te doen heb. In eMails, die volgde, werd geschreven, dat ik geen goede informatie gegeven had, want de bakker kom het adres niet vinden en de telefoon nummers aangegeven waren niet van het verpleeghuis. Ik schreef terug, dat de vorige bloemen leveringen altijd op dat adres lukten en dat het adres zelfs door de OV gebruikt wordt en ik zelf met het verpleeghuis onder de aangegeven tel nummers bereikt heb. Ik kreeg geen mededeling, dat de bestelling was geleverd (blijkbaar is dat de gewoonte bij bakkers bestellingen!). Heb het verpleeghuis opgebeld om een bevestiging te krijgen. Inderdaad. Begrijpelijk ben ik dus met deze afloop helemaal niet tevreden

op tijd bezorgd, in een woord top

altijd goed, aanbeveling top.

bestelling nog steeds niet aangekomen

week geleden bestelling gedaan en nog niet ontvangen

Zoals verwacht en keurig geleverd

De bestelling is zoals afgesproken op tijd geleverd en alles was naar wens. Erg makkelijk als je iemand even in het zonnetje wil zetten, feliciteren of gewoon zomaar! Volgende gelegenheid maak ik hier weer gebruik van.

Keurig de leverdatum aangehouden

Had een bestelling voor bepaalde dag en bepaalde tijd. Is keurig geleverd.

Ik was erg tevreden

Ik had een boompje besteld. Keurig, stevig en veilig ingepakt.

Service prima

Vlotte verzending

Netjes

Wat betreft de grote zou er wat meer exotisch fruit in mogen . Verder netjes

De hoofdprijs betaald voor een teleurstellende service

Na het overstappen naar een nieuwe werkgever, wilde ik graag mijn voormalige collega's nog van een kleine traktatie voorzien. Na dat ik verschillende leveranciers met elkaar had vergeleken, viel mijn keus op de website van TopGeschenken. Met name omdat ik hier per pakketje netjes T&T gegevens zou krijgen en de pakketjes snel bezorgd zouden worden. Dat ik per reepje chocolade €5,95 aan verzendkosten zou betalen, besloot ik voor lief te nemen. Dit met de gedachte ''dan is het tenminste goed geregeld''. Nou, dat was het dus niet. Van 2 van de 7 pakketjes heb ik nooit Track en Trace gegevens ontvangen. Daarnaast had ik aangegeven 4-7-23 aangegeven als bezorgdatum, welke niet gehaald werd. Klantenservice wijst hierin naar ''PostNL die de laatste tijd wel vaker traag is met leveringen'', terwijl PostNL het pakket pas op 5-7 ontvangen heeft en de levering dus aantoonbaar al eerder vertraagd was. Al met al heb ik de absolute hoofdprijs betaald om een paar reepjes chocola te leveren, zijn die veel te laat geleverd en wijst de klantenservice enkel naar externe bedrijven terwijl het aantoonbaar al bij jullie mis gaat. Als ik wist dat dit zo enorm traag zou verlopen zou ik uiteraard niet voor een service kiezen die €5,95 per pakketje aan verzendkosten vraagt. Als ik de repen in een supermarkt had gekocht en per briefpost zelf had verstuurd waren ze eerder geleverd geweest en had ik hooguit 1/5e betaald van het bedrag dat jullie ervoor vragen. Al met al zwaar teleurstellend.

Fantaschies, netjes en snel

top

netjes correct levering op tijd

Duur en te laat

Je besteld iets voor een bepaalde datum maar vervolgens komt het een dag te laat! Zo jammer en ook nog eens erg duur.

Goede ervaring

We hebben een fles wijn met eigen gemaakt etiket naar Frankrijk gestuurd. Hij is goed aangekomen. Wat alleen jammer was dat we het alleen konden volgen in het frans.

Op tijd bezorgd, jammer dat de kortingsbon van top bloemen niet werkte

Op tijd bezorgd, jammer dat de kortingsbon van top bloemen niet werkte. Zou ook fijn zijn als je kunt kiezen om voor 2 euro meer met postnl ipv dpd te laten verzenden.

Alles top gegaan!

Super blij

Al 2x iets besteld bij topgeschenken.nl en beide keren is er duidelijk via mail aangegeven waar geschenk is en hoe laat het geleverd is! Echt top kan niet anders zeggen! Volgende keer weer, dank je wel voor de top service!

Bezorging veel later dan was aangekondigd

Bezorging veel later dan was aangekondigd, was best irritant, zitten wachten vanaf 11.00 tot 16.00 uur maar kwam pas tegen 18.00

Super service

Geweldig!!

Taart besteld voor de verjaardag van mijn vader, werd de volgende ochtend bezorgd en zag er geweldig uit!! Heel tevreden mee!

Snelle levering, de cadeaus waren goed verpakt

Teleurstelling

Beterschapscadeau voor een kind van 5 besteld….niet geleverd.

als cadeau en prima geweest

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep

Over Topgeschenken Nederland B.V.