Altijd goed verzorgd.

Het chocoladehart die was jammer genoeg uitverkocht(wel een beetje jammer dat ik dat pas nadat ik alles had ingevuld en wilde betalen, kreeg te zien). De vervangende chocolade zag er mooi uit, en mijn schoonzus, waar dit voor was, vertelde dat het erg lekker was. Ze was er heel blij mee.

Snel geleverd en zelfs de tekst ik het kaartje werd naar wens aangepast

Ik wilde na de bestelling toch nog iets aanpassingen doen op het bijgevoegde kaartje. Ik kreeg direct reactie en de tekst werd voor me aangepast. Diezelfde dag zelfs ook al verzonden. Top.

Klantverwachting perfect ingevuld

Leuke en kleine cadeaus voor in de brievenbus

Super!!

Bestel, kwam snel binnen en heb iemand hartstikke mij gemaakt. Super service. Raad iedereen aan om het zelf te ondervinden. Voor mij is toegeschenken tien duimen omhoog

Snelle service!

Via de handige website snel geregeld en door Topgeschenken snel geleverd!

Snel & Klantvriendelijk

Mooi aanbod. Snelle afhandeling en vriendelijke klantenservice.

Snelle service goede prijs/kwaliteit

En nog een keer top netjes afgeleverd

Goedemorgen geregeld.

Tijdslot wat ok via de mail ontving klopte ook. Top!!!

goede service

komen de afspraak na

top

ga zo door

prima geregeld

zie boven

Prima en op tijd geleverd!

De bestellingen zijn op de juiste dag en goede tijden geleverd door de lokale banketbakkerijen. Mijn zaken relaties waren erg blij met de gebakjes.

Goede service/kwaliteit

Goede service/kwaliteit

fijn

fijne communicatie vooaf en tijdens verzendproces.

Makkelijk en snel

De site is heel overzichtelijk, bestellen gaat gemakkelijk en het wordt op de afgesproken dag geleverd. Top!

Heel goed en snelle bezorging

Tevreden

Besteld,geleverd,en een bedankje gehad dat het mooi was.dus dan ben ik t evreden,ondanks ik het zelf niet gezien heb

Netjes

Netjes

Top geregeld

Perfect geregeld altijd.

Net niet helemaal goed, t zit m in de details

Ik had de bestel lijst aangevuld met locaties en afgesproken dat er op locatie bezorgd zou worden, taarten waren bij magazijn afgeleverd en na veel telefoontjes en gedreig met niet betalen zijn ze toch bezorgd. Bij de evaluatie kan je kiezen tussen ik ben tevreden en ik heb een vraag, zo krijg je nooit ontevreden klanten:)

Makkelijk en betaalbaar

Heel makkelijk en snel te bestellen en betaalbaar dus super service

Makkelijk en betaalbaar

Heel makkelijk en snel te bestellen en betaalbaar dus super service

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep

Over Topgeschenken Nederland B.V.