Bezorging niet geleverd ondanks zeggen van wel Maar de persoon heeft nijs ontvangen
Beste Mark, Bedankt voor je review! Wat vervelend dat het niet goed is gegaan met de bezorging van je bestelling. Graag zouden we met je in contact komen om na te gaan wat er is gebeurt en het op te lossen, we zijn echter helaas niet bekend om welke bestelling het gaat. Zou je contact met ons willen opnemen per mail/chat of telefoon? Dan kunnen we je bestelling erbij pakken. We zijn bereikbaar via [email protected] of via 0881108050. We horen graag van je! Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Deed wat het beloofde te doen.
Beste Eva, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het mooie cijfer 9 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team TopGeschenken.nl
Op donderdag 12 september zou er een bos bloemen van €50!!! geleverd worden, is niet aangekomen. Ik belde jullie op, er zou een nieuwe bos bloemen komen, vandaag weer niks gezien. Ik verwacht een goede oplossing vanuit jullie
Beste Kelly, Bedankt voor je review! Wat vervelend dat het mis is gegaan met je bestelling en deze tot op heden nog niet is aangekomen! Wij aan contact met je opnemen om dit te bespreken! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mijn "geschenk"zou maandag bezorgd worden, dat werd dus al dinsdag. Plus het Chocolade hart was ook nog gebroken! Het is door Top geschenken meteen opgepakt en goed opgelost!
Originele beoordeling
Goed op tijd geleverd. Makkelijk te regelen via de website. Viel in de smaak bij de ontvangers.
Leuke duurzame opties als kado en keurige levering op afgesproken dag.
Nog bedankt voor het mooie boeket dat mijn kennissen hebben gekregen, hargelijk dank. mevr. Schaepkens.
Op de site geef je aan wanneer je het bezorgd wil hebben . Bezorgen ze het een dag telaat .
Beste Leonie, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend om te vernemen dat je bestelling te laat is geleverd, mijn excuses hiervoor! Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Sending a gift from South Africa to my Daughter in The Netherlands was made very easy by you guys, Thanks a lot!!
Niet echt goede communicatie.. via de track & trace ‘s avonds erachter komen dat je ballon niet is afgeleverd wegens ‘schade’… dan zou je denken dat die de dag daarna geleverd wordt, maar helaas dat was ook niet zo.. Opgebeld en de bestelling geannuleerd, dat ging echter wel vlot en netjes.
Beste Denise, Wat vervelend dat de communicatie rondom je bestelling niet goed is verlopen en de ballon niet werd afgeleverd zoals verwacht. Dat is natuurlijk niet hoe het hoort te gaan. Fijn om te horen dat het annuleren wel soepel verliep. We zullen je feedback gebruiken om onze service te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Gisteren hebben we een bestelling geplaatst met levering voor vandaag, bedoeld als cadeau voor een collega. Vandaag is het pakket echter niet geleverd, omdat het blijkbaar te laat was? Op de website is er een handige agenda tijdens het afrekenen, waarin je de gewenste leverdatum kunt invoeren. De geselecteerde datum was beschikbaar, dus we gingen ervan uit dat de levering ook daadwerkelijk op die dag zou plaatsvinden. Het is erg teleurstellend dat we onze collega nu geen cadeau hebben kunnen geven op haar verjaardag.
Beste Fabian, Wat ontzettend vervelend dat de levering niet is gegaan zoals gepland, zeker omdat het om een verjaardagscadeau voor je collega ging. Onze excuses voor het ongemak. We gaan dit intern onderzoeken om herhaling te voorkomen. We hopen dat we je in de toekomst weer beter van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Prima ervaring, makkelijk te bestellen en op tijd geleverd
Het pakket is keurig afgeleverd nét niet binnen de tijd die werd opgegeven.
Diverse kadogifts in diverse prijsklassen. Stappenplan makkelijk te volgen. Bezorging conform melding.
Vanaf bestelling tot afleveren van cadeaubloemen is alles volgens het boekje gegaan. Cadeau zag precies uit als op foto. Is voor herhaling vatbaar.
Woensdag koek besteld en dit zou de volgende dag bezorgd worden per brievenbuspost echter op zaterdag nog steeds niets ontvangen. Ik heb geen vertrouwen meer in topgeschenken.nl dus ik zal hier niets meer bestellen, maar het is gelukkig wel opgelost doordat ik het geld retour heb ontvangen na meerdere keren contact met de klantenservice.
Beste Linda, Wat vervelend om te horen dat je bestelling nog steeds niet is aangekomen en dat je verder geen reactie hebt ontvangen over de status van jouw zending. Dit is absoluut niet de service die wij willen bieden en we begrijpen volledig je frustratie. We gaan dit zo snel mogelijk voor je uitzoeken en zorgen ervoor dat je een oplossing krijgt. Onze oprechte excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groeten, Team Topgeschenken.nl
Originele beoordeling
Woensdag koek besteld en dit zou de volgende dag bezorgd worden per brievenbuspost echter nu op zaterdag nog steeds niets ontvangen. Heb meerdere malen gemaild met klantenservice en er gebeurt niets. Nooit meer ga ik hier nog bestellen, wees gewaarschuwd!!!
Voldoende keuze. We konden het makkelijk aanpassen aan persoonlijke wensen en een kaart toevoegen. Het werd snel en goed bezorgd, dus voor herhaling vatbaar.
De bloemen ware fris en vers en volgens de afgesproken dag bezorgd.
Het pakket zou - zoals was aangegeven op de website - op vrijdag 9 augustus worden bezorgd. Volgens “de reis van het pakket” was het nog pakketje op 9 augustus nog niet bij de PostNL aangeleverd voor verzending. Degene voor wie geschenk bestemd was, is zaterdag 10 augustus voor 8 weken naar het buitenland is vertrokken. Naar aanleiding naar het vorenstaande heb ik contact opgenomen met Topgeschenken BV. Mijn klacht werd gelukkig serieus genomen en waardoor mijn teleurstelling gedeeltelijk is afgenomen. Ik denk dat ik bij thuiskomst van onze vriend, het opnieuw ga proberen. Dus wordt vervolgd……
Beste Anne-Marie, Bedankt voor het delen van je ervaring. Wat vervelend om te vernemen dat jouw pakketje vertraging heeft opgelopen. Onze klantenservice neemt zo snel mogelijk contact met je op hierover. Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Originele beoordeling
Het pakket zou - zoals was aangegeven op uw website - op vrijdag 9 augustus worden bezorgd. Volgens “de reis van het pakket” was het nog pakketje op 9 augustus nog niet bij de PostNL aangeleverd voor verzending. Helaas heb ik een taxatiefout gemaakt door bij Topgeschenken het kado te bestellen. Degene voor wie geschenk bestemd was, is zaterdag 10 augustus voor 8 weken naar het buitenland is vertrokken en mijn bestelling is inmiddels mosterd na de maaltijd geworden.
Doen wat ze brloven
Ballon is goed ontvangen , en blijft goed
Beste R, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de ballon goed ontvangen is en goed blijft. Tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl.
Website is overzichtelijk, duidelijk en netjes. Snelle levering! Helemaal top
Beste Cindy, Dank je wel voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je de site overzichtelijk en de levering snel vond. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Ga hier zeker nog eens wat bestellen
Beste Bea, Bedankt voor je positieve reactie! Fijn om te horen dat alles makkelijk en op tijd bezorgd werd. We zien je graag terug voor een volgende bestelling. Tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Geweldige levering, netjes verpakt. Maak guer zeker weer gebruik van
Beste Yol, Dank je wel voor je fijne feedback! Wat goed om te horen dat de levering naar wens was en netjes verpakt. We kijken ernaar uit je weer van dienst te zijn. Tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Noorderdreef 60
2153 LL Nieuw-Vennep
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.