Mooie overzichtelijk site. Genoeg keuze. Netjes geleverd op dag van afspraak
Geheel correct afgehandeld
Het boeket bloemen was prachtig. Dank u wel TOP
Ik heb de bestelling 3 weken van te voren geplaatst en te laat bezorgd. Dit was geen verrassing meer. Ik zou het niet aanraden.
Beste , Bedankt voor je beoordeling. Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Onze excuses daarvoor. Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Het enige wat opvalt nadat verder alles goed geregeld is, is dat er verkeerde volgorde in de mail zit eerst een bericht dat de bestelling bezorgd is en daarna komt nog een mail dat er aan gewerkt wordt en dat het bezorgd gaat worden. Daar klopt dus iets niet t zou dan toch andersom moeten zijn die mails!
Heerlijke gebakjes en zo mooi gelukt!
Helaas was het fruit niet helemaal fris. Dat was wel jammer.
Beste Petra, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topgeschenken.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topgeschenken.nl
Bloemen laten bezorgen in Duitsland. Is allemaal volgens afspraak verlopen en ontvangers vonden boeket erg mooi.
Snel en makkelijk
Leuke verpakking met e verschillende soorten wijn.
Een brievenbuscadeau hoort in een brievenbus. In dit geval een normale brievenbus. Ik heb sowieso geen bericht gehad dat het überhaupt ergens was. Na zelf zoeken omdat ik geen reactie kreeg van de ontvanger blijkt het ergens te liggen om opgehaald te worden binnen zoveel dagen anders gaat het terug naar het bedrijf. Nadat Topgeschenken contact heeft opgenomen vind ik het goed. Al us het nog niet afgehandeld maar ze reageren direct. Dit siert ze.
Beste M.O., Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topgeschenken.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topgeschenken.n
Originele beoordeling
Een brievenbuscadeau hoort in een brievenbus. In dit geval een normale brievenbus. Ik heb sowieso geen bericht gehad dat het überhaupt ergens was. Na zelf zoeken omdat ik geen reactie kreeg van de ontvanger blijkt het ergens te liggen om opgehaald te worden binnen zoveel dagen anders gaat het terug naar het bedrijf. Dit was eens maar nooit meer.....
cadeau was 1 dag te laat geleverd. niet zo leuk als je zelf in het buitenland woont en je vader wordt 81 jaar. Dan verwacht hij ook zeker een cadeau OP zijn verjaardag en geen dag later.
Beste Miranda, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topgeschenken.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topgeschenken.nl
Ik had gelijk na de bestelling aan gegeven dat er een bepaald fruitsoort niet in de fruitmand mocht, maar daar is geen gehoor aan gegeven. De ontvanger is allergisch voor dat fruit en ik baal ervan dat dit nu niet goed is gegaan. Erg teleurstellend.
Beste Adrie Dorst, Vervelend dat dat wij je niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Onze excuses voor het ongemak. Wij nemen contact met je op om een oplossing te zoeken. Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Alles goed verlopen mooi op de dag die ik had doorgegeven bezorgd. Bestellen ging prima.
Bezorging was uiteindelijk vroeger dan door mij gevraagd maar goed verlopen dus geen probleem. Tevreden.
De ontvanger was zeer verrast. Wederom keurig en netjes verzorgd en bezorgd
Voor de eerste keer een bestelling geplaatst. Een leuke ballon voor onze schoonzoon besteld voor 2 April. Helaas, geen ballon. Bezorging gaat 3 april worden. Teleurgesteld, je hoort op je verjaardag verrast te worden. Helaas, voor de tweede keer plaats ik geen bestelling meer. Mvg.Eveline Erkelens Klacht binnen 1 dag opgelost. Super.
Beste Eveline , Bedankt voor jouw beoordeling. Ik vind het vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent over de levering van het door jou bestelde geschenk, waarvoor mijn welgemeende excuses. Ik wil dit graag met je oplossen, daarom neem ik contact met je op voor een oplossing. Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Originele beoordeling
Jammer te laat geleverd
Beste Arnold, Bedankt voor je beoordeling! Vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent. Wij zullen per mail contact met je opnemen hierover. Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Bestellen via website ging soepel. Mooie bos voorjaarsbloemen in een vaas besteld. Na tijdige bezorging hebben we het boeket gezien. Leek niet op een voorjaarsboeket en zeker niet op het plaatje op de website. Somber boeket, geen frisse kleuren en zeker het geld niet waard. Jammer, maar dit gaan we niet meer doen.
Beste Paul, Bedankt voor je beoordeling! Vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent. Graag wil ik jou vragen om contact met ons op te nemen per email op: [email protected]. Wij zullen het nodige doen om jouw klacht het beste mogelijk te gaan oplossen! Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Bestelling en bezorging in een woord heel goed.
mijn vriendin heel blij met het kado
wordt niet op afgesproken dag bezorgd en de klantenservice vertelt allerlei zaken die niet kloppen
Beste Wie, Bedankt voor jouw beoordeling. Ik vind het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Mijn excuses daarvoor. Ik neem contact met je op om samen naar een oplossing te zoeken. Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Nette bezorging, afhandeling vd bestelling!
Na 1 telefoontje werd ik alsnog goed geholpen Ze waren mijn order kwijtgeraakt Maar het is goed opgelost
Jammer genoeg een dag te laat bezorgd. Terwijl duidelijk de datum stond ingevuld
Beste I, Bedankt voor jouw beoordeling. Ik betreur het enorm dat jouw bestelling helaas niet naar wens is geleverd. Mijn welgemeende excuses hiervoor. Ik wil dit graag met je oplossen en stuur jou zo dadelijk een email. Met vriendelijke groet, Team Topgeschenken.nl
Noorderdreef 60
2153 LL Nieuw-Vennep
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.