tegenvaller

Het (brievenbus)pakje zou zaterdag 18 november bezorgd worden. Voor zover ik nu kan zien is het pakje vandaag 20 november nog steeds niet bezorgd.

Geweldig bloemen en goede service

prima producten, maar

Waarom moet ik bijna 10,= euro btw betalen ? en ik wilde er maar 1 kaartje bij, hij bleef er steeds 2 geven

Zeer snelle levering.

Levering was zeer snel, mooi product en chocoladeletter met opdruk goed van smaak. 1 min punt de verpakking vonden wij er wat "goedkoop" uitzien vandaar de 4*.

TOPervaring

Aanvankelijk had ik een vraag, waarop ik heel snel per e-mail antwoord kreeg. De bestelling viel correct op de juiste dag in de bus bij de ontvanger, die er heel blij mee was.

Waardeloos

Kunnen niet eens over de afgesproken tijd leveren Dag later lukt ook niet en de track and tracé code is niet meer terug te vinden

Makkelijk bestellen en bezorging

Fruitmanden besteld en snelle levering

Netjes en goed afgeleverd op de geplande dag, bedankt!

Slechte service

Had een taart met eigen ontwerp besteld. Allereerst is de website van topgeschenken primitief in opbouw. Ik kon geen foto zien van mijn ontwerp, dus wist niet precies hoe de taart eruit zou zien. Toen ik hierover via de chat een vraag stelde kreeg ik geen antwoord. Dus uiteindelijk heb ik het eindresultaat niet gezien. In het kort, ik besteed meer dan 50 euro aan een taart, maar heb geen idee hoe het eindresultaat eruit ziet. Ben heel ontevreden over topgeschenken.nl

Grandioos

Makkelijk te bestellen en wat je besteld word ook geleverd

Top !

Alles keurig geregeld en mooi op tijd !

Super gegaan, volgende dag al bezorgd

Klantenservice reageerd snel en is duidelijk

Makkelijk besteld goed geleverd

Makkelijk te bestellen en af te rekenen word kundig bezorgd

Vvv cadeau kaart

Vvv cadeau kaarten dag later binnen dan verwacht, echter wordt het pas na een week na aanvraag geld op gezet de rede begrijpelijk maar wordt ook niet vermeld ergens op de site. En dat is zwaar irritant als je een verjaardag hebt. Verder snelle service.

Mooie bloemen netjes op tijd geleverd.

Zeer tevreden.

Wordt snel opgelost

Prima service jammer van geen afzender

Het gemak, de service, en het product zelf zijn prima. Het is alleen jammer dat je geen korte tekst kan toevoegen of tenminste een afzender. Je moet dus een kaart toevoegen van drie euro en dat wilde ik juist niet.

De slagroomschnitt zag er heel goed uit. Ik heb het (helaas) met de foto moeten doen. Het was een groot succes.

Slecht

Ik heb een beterschap een brievenbus pakket besteld, zou de afgelopen vrijdag bezorgd worden 27 oktober 2023, is nog niet bezorgd!!! Waar blijft de pakketje???

geweldig

prima geregeld

Makkelijk bestelbaar en goede communicatie.

Heb het artikel, bezorging gezien op foto en zag eruit zoals besteld. Ik vind de communicatie fijn. Zowel na bestellen als tijdens bezorging ontving ik een mail wanneer het verstuurd zou komen en wanneer het geleverd werd.

keurig op tijd geleverd

zie bovenstaand

Snelle levering en reactie.. top

Nog steeds niet aangekomen

Bestellen was super makkelijk, bezorgkosten wat aan de hoge kant. Een week voor de aflever datum besteld en ondertussen zijn we al 3 dagen verder en is het cadeautje nog steeds niet afgeleverd

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep

Over Topgeschenken Nederland B.V.