Zoals je mag verwachten, levering conform afspraak en sneller.
De verzendkosten zijn buiten alle perken
Beste Ko, Bedankt voor je reactie. Goede te zien dat je ons aanbeveelt. Daarbij nemen jouw feedback mee over de leverkosten. Hartelijke groet, Martijn Paardekooper Verpakkingen
De levering was prima, super vriendelijke verkoper. Enige minpuntje was dat ik na een week maar zelf contact opgenomen heb en dat ze me niet hadden laten weten dat mijn order er was. Kan gebeuren, maar daarom geen 5 sterren.
Prima snelle levering, email over bezorgmoment, digitale factuur
moet via track en trace erachter komen dat mijn zending niet is goedgekeurd vanwege overmacht?! Bestel deze spullen omdat ik ze nodig heb.
Beste Dennis, Bedankt voor je review. We vinden het erg vervelend om te horen dat de bezorging niet is gegaan zoals gepland. We hebben elkaar ondertussen gesproken en zijn tot een oplossing gekomen. We hopen je de volgende keer beter van dienst te mogen zijn. Hartelijke groet, Martijn Paardekooper Verpakkingen
Bestelling snel geleverd
goed product en goede service
deskundig en servicegericht
Beste Otto, Bedankt voor de 10! Wij zijn er blij mee. Hartelijke groet, Martijn Paardekooper Verpakkingen
Bestelling was niet te vinden, ook niet in de computer. Had wel mail en factuur gehad, alles zou klaar liggen, dus zeer vreemd. Factuur V.5236397 Daarnaast versturen jullie naar de winkel, maar als je dan toch verstuurd stuur het dan gelijk naar ons ?
Beste Jac, Bedankt voor je reactie. Spijtig te lezen dat de order niet terug te vinden was toen je onze winkel bezocht. Mijn excuus daarvoor. Tijdens het afrekenen in de webshop, kan je de keus maken tussen leveren op een adres naar keuze, of in een van onze winkels. Volgende keer kunnen we je levering ook bij jou op locatie doen. Hartelijke groet, Martijn Paardekooper Verpakkingen
Ik bestel iets wat ik nodig heb een dozen sluiter met tape bedrag te laag om te bestellen ik bestel er houtwol bij om aan het bedrag te komen ik betaal en het enigste wat ik binnen krijg is het houtwol Ik heb een groentewinkel anex traiteur Wij gaan nooit meer bestellen bij paardekoper
Beste Kees, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je order niet compleet geleverd is. Soms komt het voor dat door grote drukte een product tijdelijk uitverkocht is. Als dat net datgene is wat je nodig hebt, is dat uitermate vervelend. Hartelijke groet, Martijn Paardekooper Verpakkingen
kers dozen besteld, bericht dat afgeleverd was hele pand doorzocht, niets gevonden, blijkt niet gestuurd, en nu is de kerst voorbij tenminste kerstpakketten uitdeel tijd
Beste mevrouw, mijnheer Dam, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit bericht te schrijven. We vinden het jammer om te horen dat je deze ervaring met ons bedrijf hebt gehad. Dit is natuurlijk niet te bedoeling! We hebben helaas niet kunnen achterhalen waardoor de levering niet bij je aan is gekomen. Het spijt ons dat we je dit keer niet hebben kunnen helpen. Alsnog hele fijne jaarwisseling. Hartelijke groet, Martijn Paardekooper Verpakkingen
Mooi product en prima levertijd
Goede artikelen voor redelijke prijzen en vriendelijk personeel
Prima! We zijn wsl. gewoon steeds te laat met bestellen
Hi Erna, Bedankt voor je reactie. Het zorgen voor de juiste voorraad heeft uiteraard onze aandacht. Spijtig te lezen dat je alsnog misgrijpt. Goed voornemen voor 2022: nog meer artikelen beschikbaar. Hele fijne feestdagen! Martijn Paardekooper Verpakkingen
Snelle levering en uitgebreid assortiment
Precies gekregen waar ik om vroeg. Snel en keurig, goede communicatie.
Op vrijdag een bestelling gedaan voor levering dinsdag erop. Drie uur later wilde ik een aanpassing doen. Maar dit kon niet meer omdat de bestelling al 'te ver door het systeem' was en al gepickt zou worden. Enige oplossing was wederom 12.95 (ex btw) te betalen voor toevoegen van 1 doos tasjes......... Vervolgens blijkt dat de order niet op dinsdag maar pas op vrijdag is afgestuurd. Een WEEK nadat de bestelling al 'te ver door het systeem' was. Ik ken de systemen en ik snap dat het druk is. Maar we leven wel in 2021. Erg teleurstellend en je klanten onnodig op extra kosten jagen, hoe klein ook, kun je niet meer maken.......
Beste Olivier, Bedankt voor je reactie. Ik begrijp je frustratie. Het klopt helaas dat een order vrij snel aan onze partner aangeboden wordt en dan door ons niet meer aangepast kan worden. Het is uitermate vervelend dat de bestelling dan uiteindelijk niet op de gevraagde datum aangeboden wordt. Mijn excuus hiervoor. Alsnog hele fijne dagen. Hartelijke groet, Martijn Paardekooper Verpakkingen
zeer goede service en levering goederen.
Na 3 dagen vertraging gebeld en verzocht het echt vandaag op te sturen. Dat werd toegezegd gezien het voorradig was. Dag later belde ik voor leverplanning en kreeg ik te horen dat het er niet stond. Wilde het dan maar ophalen gezien ik het met spoed nodig had. Dat mocht niet. Waardeloos.
Beste Frans, Bedankt voor het reageren op onze uitnodiging om ons te beoordelen. Uit de orderhistorie maak ik inderdaad op dat de levering geen schoonheidsprijs verdient. Het is zeker niet de bedoeling dat je als klant meerdere malen achter je bestelling aan moet om deze geleverd te krijgen. Mijn excuus hiervoor. Alsnog hele fijne dagen. Martijn Paardekooper Verpakkingen
Makkelijk te bestellen en zonder problemen snel geleverd
Paardekooper communiceert helder en levert snel. Precies wat je nodig hebt om je bedrijf goed te laten functioneren!
Beste Ida, Dank voor deze leuke reactie. Daar doen we het voor! Fijne feestdagen! Martijn Paardekooper Verpakkingen
Tegen de tijd dat je weer je vaste afmeting dozen wilt bestellen is het product niet leverbaar, dat kan. Je verwacht dan een backorder met een levertijd van desnoods 6 weken of zo. Maar om dan de klant met een kluitje in het riet te sturen 'backorder kan niet geplaatst worden' is gewoon heel slecht. Dus tijd voor een andere hoofdleverancier, en Paardekooper voor de kleinere orders.
Beste Willem, Bedankt voor je terugkoppeling. Het klopt dat op dit moment de optie om back-orders te plaatsen tijdelijk is uitgezet. Dit omdat het zo druk is bij onze leveranciers, dat het afgeven van een indicatieve levertijd vaak lastig is. Uiteraard staat ook jouw favoriete doos in bestelling. Door je mailadres achter te laten bij de detailpagina van het artikel in onze webshop, word je op de hoogte gebracht zodra het artikel weer op voorraad is. Daarbij verwachten we dat het binnenkort weer mogelijkheid is om back-orders te plaatsen. Hele fijne feestdagen! Martijn Paardekooper Verpakkingen
Altijd vriendelijk en behulpzaam, ruim assortiment aan spullen!
Optijd geleverd, goed geholpen aan de telefoon.
Beste Sadhia, Dank voor je reactie. Van dit soort reviews worden we blij! We hopen je volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Hartelijke groet, Martijn Paardekooper Verpakkingen
Onderdeel wat ik besteld had kwam elke keer niet binnen, werd ook niet op de hoogte gehouden. Elke keer uitgesteld. Ze hadden het wel in de winkel bleek later maar dit kon niet opgestuurd worden. Erg klantonvriendelijk allemaal.
Beste Rob, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. We vinden het uiteraard jammer te horen dat je deze ervaring met ons bedrijf hebt gehad. Zo zien we het niet graag. We nemen je feedback mee en gaan werken aan een betere communicatie rondom dit soort uitgestelde orders. We hopen je de volgende keer beter van dienst te mogen zijn. Hartelijke groet, Martijn Paardekooper Verpakkingen
16 Willem Beukelszstraat
Oud-beijerland 3261 LV