zending niet geleverd , en geen reactie van de klanten service

zending niet geleverd , en geen reactie van de klanten service

altijd snelle levering

In november kon niet alles geleverd worden en dat hebben we nu nog steeds niet binnen. Een melding daarover zou wel prettig zijn. Overigens dik tevreden.

makkelijke site, snelle levering

matig

Bestelling geplaatst op 30 november en pakket zou meerdere malen niet afgeleverd kunnen worden. Via de chat contact gehad en ik zou een mail krijgen met details omtrent de levering. Die kwam helaas niet , maar na tweede chatsessie uiteindelijk later de mail dat het op 6 december afgeleverd is.

Super!! Snelle levering alleen jammer dat 50 het minimale bedrag is.

Heel goed.

waardeloos

mijn bestelling wordt gewoon niet gepland , in de mail staat 1 december levering , nu blijkt dat de order niet eens in behandeling is , belachelijk gewoon

Duidelijke site

Mooi product

Makkelijk bestellen en snelle levering!

De website is makkelijk en duidelijk. Levering was ook snel en alles conform afspraak.

Prima service!

Het contact met Paardekooper is altijd zeer prettig. Deskundige medewerkers en prima service!

Top bezorger !

Helaas waren wij op het moment van aflevering onvoorzien niet aanwezig bij het pand. Bezorger heeft ons gebeld, bestelli g veilig afgedekt voor de deur geplaatst en aangeboden een foto te sturen (was voor ons niet nodig) - topservice !

Benodigde producten waren op voorraad en snel geleverd. Ik had nog een vraag voordat ik kon bestellen, ook die werd heel snel beantwoord via de chatfunctie op de website.

Duidelijke site, goede en snelle levering

Prima bedrijf

Snel geleverd.

Helemaal goed!

De bestelling kwam volledig en op tijd binnen, ik werd gebeld en kon het direct afhalen. De medewerkers in de winkel zijn altijd zeer vriendelijk en behulpzaam!

redelijk

Had een bestelling gedaan en vervolgens wordt 1 artikel niet geleverd terwijl dat niet zichtbaar was tijdens het bestellen. Over het algemeen wil ik daarom de opmerking maken dat er vaak deel leveringen zijn wat voor degene die het besteld heeft irritatie oplevert.

Momenteel veel artikelen niet voorradig

Momenteel veel artikelen niet voorradig

allemaal prima

allemaaal prima

Perfecte snelle service. Gaat altijd goed

Dag later dan gepland, maar nog steeds erg snelle levering.

Vrijdag besteld en maandag al geleverd, althans zo dachten we... Helaas dacht de bezorger hier anders over i.v.m. moeilijk aanrijden en kwam het uiteindelijk een dag later. Volgens de T&T was de bestelling al geleverd en dit bleef ook zo staan ondanks dat dit niet zo was. Vervolgens wel echt super goed geholpen door de Klantenservice. Zij konden mij vertellen waarom er niet geleverd was en op welke dag de levering dan wel gedaan zou worden. En eerlijk is eerlijk, levering in 2 werkdagen is nog steeds super snel!

Jullie zijn super snel, ik bestel vandaag en heb het morgen in huis. Wat in backorder staat komt ook heel snel deze kant op. In 1 woord "geweldig" Ga zo door :)

Spullen met 2 dagen bezorg en kwaliteit was goed.

voorafgaand aan de eerste bezorging had ik dag voor aflevering contact met Sami om door te geven dat ik het afleveradres wilde veranderen. Ik heb dat adres doorgegeven en zij zou kijken of dat zou lukken maar deed dat niet. De volgende dag en die erop kwam de bestelling alsnog niet, op geen van beide adressen. Vervolgens had ik contact met Naomi hoe het zat. Dat duurde lang en ik stuurde een mail. Zij reageerde toen onmiddellijk en op mij verzoek het adres te wijzigen kreeg ik ook snel de bevestiging dat het nieuwe afleveradres was doorgevoerd. Prima dus, want communicatief en niet laten "hangen".

snelle en correcte afhandeling

De bestelling is snel en correct afgehandeld. Alleen jammer dat er wel 6 x 6 krimp geleverd kunnen worden in een doos die nog nicht is maar dat er geen doos besteld kon worden. Verder vreemd dat er met twee pakket diensten werd geleverd. Dit snap ik niet.

Ervaring met verkoop prima, leverings afspraken worden niet nagekomen

Verkoop medewerkers vriendelijk en behulpzaam. Leverings afspraken worden niet nagekomen. Echt vervelend want we kunnen er geen peil op trekken wanneer bestellingen bezorgd worden. De afgesproken aflever adres wordt vaak genegeerd, idem voor afleverdatum.

Perfecte service

Snelle levering en foutieve levering snel opgelost.

16 Willem Beukelszstraat

Oud-beijerland 3261 LV