Pluspunten

Goede communicatie, punctuele aflevering

Pluspunten

En snelle levering!!

Pluspunten

Overzichtelijke webshop. Snelle levering. Goede communicatie.

Pluspunten

Snel goed verpakt

Een verrassing bij de bestelling

Pluspunten

Ik vind het een prachtig bedrijf, leuke materialen, alleen ik heb deze week een aantal producten besteld, keurig verzorgd. Alleen toen ik de doos openmaakte zat er niet alles in, ik heb de frites zakjes van hout op 2 maten besteld heb ik ook gekregen . Maar daar horen standaards bij en die waren niet meegeleverd . Ik heb de andere dag geprobeerd om ze nog te krijgen, helaas waren ze er niet meer, ik nog gezocht of die apart besteld moesten worden maar ik kon ze niet vinden ik heb een email gestuurd geschat met diegene die de avond dienst had maar ik heb nog geen antwoord ik heb 30 juni voor mijn bedrijf een presentatie ik probeer meer klanten te krijgen zodat we ook meer zaken kunnen doen ik hoop toch nog wat te horen zodat ik het op kan lossen groetjes kees boon

ik zou graag als verbeterpunt zien dat als ik vragen heb dit snel opgelost wordt omdat ik oplossingen moet zoeken

Pluspunten

Snel, overzichtelijke site

Pluspunten

Duidelijke website

Bij papieren tasjes svp aangeven hoeveel kilo ze kunnen dragen

Pluspunten

Groot assortiment, snelle levering

Aardbeienbakjes heten nu op de website saladebakjes, maar hebben voor ons gelukkig toch gaatjes in de bodem. Misschien minder gelukkig voor iemand die er salade in wil doen. Artikel nummer was wel hetzelfde als bij de vorige bestelling, vandaar toch besteld. Geen mail dat 1 artikel op nalevering was. En wanneer we dit artikel dan konden verwachten. Wel de volgende dag bezorgd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Altijd netjes op tijd en compleet

De chauffeur durfde met zijn vrachtwagen het landgoed niet op en kwam derhalve lopend met de spullen aan de deur. Chagrijnig - en dat was nou net niet nodig geweest.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Beoordeling komt te vroeg. Er moet nog afgeleverd worden....dus kan nog geen oordeel geven.

Sterren moeten ingevuld worden anders kun je niet verder. Vandaar halve ster. is dus geen beoordeling!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Communicatie via de E mail en het bereiken van de klantenservice is goed.

Bij een nalevering moest ik zelf bellen om te horen dat de gebaksdozen nog niet geleverd waren bij paardekooper. De nalevering was niet goed verpakt zodat het pakket beschadigd is afgeleverd (met tape opnieuw verpakt).

Pluspunten

Ruime keus en snel in huis.

Pluspunten

snelle en goede levering goede producten

Pluspunten

Goede levering, volgens afspraak Schappelijke prijzen

De webwinkel is een beetje een zoekplaatje. Bij displaymateriaal staan niet overal de maten bij.

Pluspunten

Snel, correct. Niets op aan te merken.

Niet dat ik weet

Pluspunten

Pluspunten

snelle levering met goede prijzen

Pluspunten

Groot assortiment. Mooie producten. Handig om te zien wat de voorraad is van het bedrijf.

Wij missen product: V2 kleur zwart Als een product uit de productie gaat moet dat ook expliciet vermeld worden. Op=op is onduidelijk, is het een tijdelijke actie of is het product als het op is niet meer te koop?!

Pluspunten

Vriendelijk snel overzichtelijk goed bereikbaar

Pluspunten

Snelle communicatie, ik had geen bevestiging binnen gekregen, maar goed contact gekregen en toen alsnog een bevestiging. (het was wel verstuurd,maar bij mij niet binnen gekomen) En de dag na bestelling, kwam het pakje al! Oh en ook het bestelde product is helemaal naar wens!

Geen :-)

16 Willem Beukelszstraat