Juiste levering, niets kapot

Keurig en vlot afgeleverd

Alles naar wens en vlot

fantastisch

duidelijke site, goed en snel te bestellen en geleverd, goede service

keurig geleverd

kom terug

Altijd snelle levering van de juiste artikelen, top kwaliteit!

professionele service

Prima service en als er iets niet goed gaat wordt dit netjes opgelost,

De website is niet altijd even duidelijk maar als je belt of je vraagt stelt in de chat wordt je keurig geholpen. Deze keer had ik gevraagd te leveren op woensdag maar het werd geleverd op dinsdag. Toevallig was ik thuis, maar anders had de transporteur voor niks hier gestaan. Voortaan zal ik niet meer de leverdatum invullen maar gewoon later bestellen want heb het idee dat hier niet naar gekeken wordt,

Makkelijk bestellen, snelle levering!

Makkelijk bestellen, snelle levering!

ruime keuze

Service is prima, ruim assortiment, alleen als je kiest voor bezorgdatum maandag, (bewust niet op vrijdag) is het wel raar dat er op vrijdag toch een gedeelte al bezorgd wordt, na contact gehad hebbende met de klantenservice waarin verteld werd dat het geregeld was en niet op vrijdag bezorgd zou worden.

snel contact, snel geregeld

Één mailtje, en het was geregeld, bij aankomst lag het ook klaar. Goede en heldere communicatie. Super. Mooie 'winkel' trouwens in Nieuwegein ;-)

producten prima, levertijd niet oke . . .

mag je zelf een datum kiezen, dan maar net na ons weekendje weg, staat het in de regen al zaterdag op de stoep. Gelukkig goede buren, materiaal is gered. Maar waarom mag je dan kiezen als het toch 3 dagen eerder bezorgd word?? Niet blij mee!!!

goede service en altijd netjes en op tijd geleverd

Nu niet heel tevreden, anders wel

Had 3 dozen met verschillende draagtassen besteld. Had bij de bestellen aangegeven dat ik ze op een dinsdag wilde ontvangen omdat ik op maandag pas om 1 uur open ga. Kom op maandag aan bij mijn winkel ligt er een briefje op de mat pakket afgegeven op 101(de winkel is op 111). Liep naar 101 stonden daar me dozen met tassen. Gelukkig had de eigenaar van 101 een steekwagen anders ik ik doos voor doos kunnen sjouwen. Ik vind als ik op dinsdag afspreek moeten ze ook op dinsdag komen.

top

top

Om 15.00 besteld . De vorige dag geleverd.Keurig verzorgd.

vlot en correct

goede ervaring

makkelijke bestel site, goede prijzen en snelle levering

prima service

Behulpzaam en een fantastisch assortiment

Ik had online een bestelling gedaan en haalde die op in de winkel. Eenmaal daar zag ik in persoon dat er een paar andere artikelen waren die ik toch had gewild, en ik kon direct in de winkel retourneren en een nieuwe aankoop doen. Het personeel was erg vriendelijk en dacht fijn mee. Daarnaast zijn de producten van goede kwaliteit en is de keuze enorm.

heb geen klachten

bestellingen worden snel bezorgd geen klachten ga zo door..

Deze keer supersnel.

Al mijn ervaringen zijn prima.

Klantvriendelijk, uiterst behulpzaam en meedenkend.

Klantvriendelijk, uiterst behulpzaam en meedenkend.

Paardekooper is prima, alleen de transporteur is niet geweldig.

Producten zijn goed en de levering normaal gesproken best snel. Wij hebben echter aangegeven dat wij geleverd willen krijgen tussen 12.00 en 16.00 uur. Vervolgens komen ze om 09.30 uur en zetten het gewoon voor de deur. Blijft er ook weer meteen zo'n loei van een pallet staan. Heb er nu drie en die wil ik kwijt.

zoals altijd prima producten en snelle levering

zoals altijd prima producten en snelle levering