Aangevraagd en snel binnen

Simpel aanvragen, bestellen en de producten snel ontvangen

Paardekooper, dar kan je op reekenen.

Dat was natuurlijk een lettergrapje. Maar toch, ik ben al jaren tevreden over de vlotte levering en afhandeling als er een keer iets is.

Prima zaak, geweldige service in Amsterdam

Prima zaak, geweldige service in Amsterdam

makkelijk bestellen , snelle levering

Makkelijk bestellen omdat je een sjabloon aan kunt maken, verder goed geïnformeerd omtrent de voorraad en levering die wat vertraagd raakte... prima!

toppie

gaat zo voort

Altijd goede service

Altijd goede service, betrouwbaar, snel geleverd en goede kwaliteit

Redelijk

Mijn bestelling komt in 2 delen wat ik niet van te voren wist. 1e kwam heel snel maar het pakket was open gescheurd, inhoud was nog wel goed gelukkig. Het 2e pakket moet ik nog steeds krijgen, duurt erg lang en ik hoor ook niet wanneer het komt.

Heb nog niks ontvangen

Levering is erg traag, en slechte communicatie hierover

uitstekend

Gemakkelijke bestelsite. De levering was snel en compleet.

uitstekend

uitermate correct. Bij afhalen in Rotterdam ook weer zeer vriendelijk geholpen door enthousiaste medewerkers.

Altijd snel en zorgvuldig verzonden

De bestelde artikelen worden altijd snel verzonden en zorgvuldig ingepakt!

correcte en snelle levering

Snelle levering. Er bleek een onderdeel niet geleverd te zijn werd direct nagezonden. Goede en vriendelijke klantenservice

slecht

Mijn levering zou afgelopen donderdag binnen komen. Zonder bericht nog niets ontvangen. De levering staat nog op verwerken terwijl ik wel al betaald heb en de artikelen ruim op voorraad zouden zijn. Maandag maar weer bellen. :-( Op locatie kopen ben ik wel tevreden over, maar webshop erg slechte ervaringen.

Sommige producten zijn leuk en de levering is snel. Wel hoge verzendkosten, en te veel kleine pakketjes van distributiecentra

Altijd een prima service van Paardekooper! Online als in de winkel op de Centrale Markt!

Bestel voortaan in de winkel

Als ik in de winkel bestel krijg ik gelijk een factuur en bij online bestellingen nooit. Er staan ook 2 telefoonnummers in de mail maar krijg bij allebij te horen dit nummer is niet in gebruik

Goede en snelle service

De website is duidelijk en beschikt over een groot assortiment. Het is gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. De leverperiode wordt gewaarborgd.

prima service en levering.

Duidelijke website. Prima service en levering

'kom er al jaren

Ik koop, als particulier, al jaren zakken met vulmateriaal. Ik bestel mijn materiaal op internet en een paar dagen later wordt het afgeleverd. Ik zie wel dat ik tijdens het bestellen een kortingscode in kan vullen. Die heb ik in al die jaren als trouwe klant nooit ontvangen.

slechte klantenservice

Ik vond de klantenservice niet aardig en al helemaal niet behulpzaam, ik stelde een aantal vragen en kreeg alleen een brutaal antwoord op 1 ervan terug zonder excuses dat mijn order niet geannuleerd kon worden terwijl het nog niet verzonden was. Verder moest ik mijn order aanvullen met allemaal prullaria omdat het minimum order bedrag nu 50 euro is.

Goede service en mooie producten

Online besteld en afhalen bij desbetreffend filiaal binnen 2 dagen geregeld. Topservice.

goed assortiment en snel geleverd.

Makkelijk on-line te bestellen en snelle levering

Levering is niet binnen gekomen, heb evenmin bericht gehad.

Het bestelproces verliep prima maar op de geplande leveringsdag heb ik niets ontvangen, ook geen bericht dat er vertraging zou zijn.

snel ,professioneel

prettige overzichtelijke webshop

Slecht, trage levering

297390....7 oktober besteld nog niets ontvangen, je zult er afhankelijk van zijn , dan duurt het erg lang voordat de bestelling geleverd wórdt

16 Willem Beukelszstraat

Oud-beijerland 3261 LV