Prima webshop en snel geleverd
Beste Wil, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling! We hopen je volgende keer weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Rianne Paardekooper
Alles prima met duidelijke website met check out.
Beste Tjitske, Bedankt voor de 5 sterren, daar zijn we erg blij mee :) Fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Met vriendelijke groet, Rianne Paardekooper
De site is duidelijk en makkelijk in gebruik, (zakelijk) bestellen verloopt soepel. Snelle levering en duidelijke communicatie over de levering.
Beste G., Bedankt voor jouw mooie review! We vinden het erg fijn om te horen dat je ervaring bij ons zo goed is verlopen. Hier worden we erg blij van. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Sanne Paardekooper
Als nieuwe klant ging de eerste bestelling fout in het betaal menu kreeg bij ABN AMRO te zien dat het gelukt was maar was niet gelukt. Telefonisch contact opgenomen goed geholpen nieuwe order geplaats kon al zien dat niet alles er was maar ,order werd niet afgestuurd naar aflever adres maar naar prive adres ( waar we overdag niet zijn DHL had het voor de deur gezet.) Maar omdat de rest van de order ook nog moet binnen komen heb ik gechat met Aimee zoals u kunt zien maar het was niet mogelijk om de rest van de order te verzenden naar het afleveradres, metals gevolg dat het dadelijk weer onbeheerd voor de voordeur staat. Hopelijk toch nog te veranderen Vriendelijke groet Gerard en Margriet Verhagen Mirror Ackershof 66 2641 BL Pijnacker telefoon 06-54696889
Beste Gerard, Bedankt voor jouw review. Vervelend om te horen dat het niet helemaal is goed gegaan met bestellen! Ook dat de de deellevering van je bestelling zomaar is neergezet is natuurlijk niet netjes! Onze excuses hiervoor. Mocht de order al volledig verwerkt zijn, kunnen wij dit helaas niet meer aanpassen. Gelukkig hebben we inmiddels telefonisch contact met je gehad. We hebben de overige artikelen in een nieuwe order gezet om te zorgen dat je nalevering wel op het juiste adres wordt geleverd! Ook hebben we voor toekomstige orders de levertijden voor je aangepast naar de openingstijden. Mochten we nog iets voor je kunnen doen, horen we het graag! Met vriendelijke groet, Sanne Paardekooper
levering vlot en keurig verzorgd
Beste Adriana, Bedankt voor jouw mooie review! We vinden het erg fijn om te horen dat je bestelling zo snel bij je is bezorgd. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Sanne Paardekooper
Aangezien wij op een locatie zitten, die DHL meestal niet kan vinden en ik zag dat DHL de bestelling zou bezorgen, heb ik gebeld naar Paardekooper. De mevrouw die ik aan de lijn had, stelde voor om de levering via DHL te proberen, aangezien deze al aangemeld was, maar mocht het niet aankomen zouden ze het gelijk via PostNL gaan bezorgen. Daar werd niet moeilijk over gedaan. Gelukkig kon DHL deze keer wel ons adres vinden, dus hoefde we niet op plant B over te gaan.
Beste Rose, Bedankt voor jouw fantastische review! We vinden het erg fijn om te horen dat jouw zending goed is aangekomen. Bij Paardekooper staat een zorgeloze ervaring van onze klanten centraal, mocht het daarom niet lukken met een van onze transporteurs bieden we graag nog de andere mogelijkheden aan zodat je je zending alsnog geleverd krijgt! We hopen je de volgende keer weer zo goed van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Sanne Paardekooper
Jammer dat losse artikelen niet in een doos zitten ofzo maar gewoon op de pallet los worden ingepakt.
Beste Danny, Bedankt voor jouw review. We begrijpen dat het vervelend is dat sommige losse artikelen niet verpakt worden! Echter worden deze artikelen los bij ons geleverd waardoor we dit ook los versturen, ter bescherming zullen wij het artikel inpakken in een folie of eventueel in een doos met opvulmateriaal (het ligt natuurlijk aan de grootte van het artikel). Om de pallet zal altijd een folie gewikkeld zitten voor veiligheid van het versturen en zodat de artikelen niet beschadigen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, horen we het graag! Met vriendelijke groet, Sanne Paardekooper
netjes geholpen snelle service en zelfs meegeholpen om de dozen in de auto te zetten
Beste Tom, Bedankt voor jouw mooie review! Wat leuk om te horen dat je zo goed geholpen bent door onze collega's in Breda. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Sanne Paardekooper
Had, omdat ik een andere bedrijfsvorm kreeg, de prijzen niet goed in het systeem. Ze hebben hun uiterste best en met regelmatig contact, het probleem goed opgelost!
Beste Jacqueline, Bedankt voor jouw fantastische review! Wat fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent door onze collega's. Gelukkig staan de prijzen nu juist weergegeven. We hopen je de volgende weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Sanne Paardekooper
Zéér tevreden
Beste Sander, Bedankt voor jouw fantastische review! We zijn heel blij om te horen dat de verzending snel is gegaan en de kwaliteit van je bestelling goed bevallen is! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Sanne Paardekooper
Beste Willem, Bedankt voor jouw mooie review! Fijn om te lezen dat je bestelling snel geleverd is. We hopen je volgende keer weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Sanne Paardekooper
Op 27 juli gekocht. Op 1 augustus nog niet ontvangen Wel wordt gevraagd of ik een beoordeling wil geven. Zie onderstaand de onbegrijpelijk pakket info. Afleverstatus 27-07-2023 21:08 Gereed voor verzending 27-07-2023 21:09 Aangeboden voor transport 27-07-2023 21:13 Zending overgedragen aan transporteur 28-07-2023 18:16 Gepland aflevermoment tussen 16:00 en 17:00 31-07-2023 08:04 Gepland aflevermoment tussen 14:45 en 15:45 31-07-2023 10:11 Gepland aflevermoment tussen 16:00 en 17:00 31-07-2023 13:44 Gepland aflevermoment tussen 15:30 en 16:30 31-07-2023 16:03 Aankomst losadres 31-07-2023 16:48 Aankomst losadres
Beste René, Bedankt voor jouw review. We vinden het vervelend om te horen dat de bestelling niet ontvangen is op de gewenste leverdatum. De oorzaak van de vertraging had te maken met een systematische storing die invloed had op vele orders van onze klanten. Gelukkig is het opgelost, inmiddels hebben we contact telefonisch gehad en is je order bij je bezorgd! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, horen we het graag! Met vriendelijke groet, Sanne Paardekooper
Prima geholpen bij mijn bestelling.
Beste C, Bedankt voor jouw 5 sterren beoordeling! We vinden het erg leuk om te horen dat je zo goed geholpen bent met je bestelling. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Sanne Paardekooper
Beste Eduard, Hartelijk dank voor jouw positieve review! We worden hier heel erg blij van. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Sanne Paardekooper
Fijn bedrijf om bij te bestellen, maar sinds een poosje zijn de verzendkosten dusdanig hoog (en de drempel van orders onder de 50 euro) dat het voor een eenmanszaak als ik niet meer ideaal is.
Veel niet op voorraad, dus je moet wel even op je bestelling wachten. Maar als het er is, wordt het ook netjes bezorgd
Beste Ans, Hartelijk dank voor jouw mooie review! Het kan helaas voorkomen dat een artikel wat je wilt hebben niet op voorraad is, we proberen dit op onze webshop zo up to date mogelijk te houden zodat je kunt zien wanneer een artikel weer leverbaar is. Het voordeel is dat je een artikel altijd vooruit kunt bestellen en het automatisch na geleverd wordt zodra het bij ons binnen is. We zijn blij om te horen dat je het artikel al hebt ontvangen! Met vriendelijke groet, Sanne Paardekooper
Mijn bestelling was op tijd geleverd en ook in goede staat
Beste Catarien, Bedankt voor jouw geweldige review! We vinden het heel fijn om te lezen dat je bestelling op tijd geleverd is en alles naar wens is geweest. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Sanne Paardekooper
Dit is de eerste keer dat ik een order plaats. Nog weinig van kunnen zeggen. Bestellen ging prima maar is ook al weer 1 week geleden. Nog niets ontvangen.
Beste Ron, Bedankt voor je mooie review! We zien dat we je eerder hebben geprobeerd te bereiken voor het verwerken van jouw order. Onze collega's hebben hiervoor contact met je gezocht per mail. Helaas hebben we hierop niks vernomen en is de order later verwerkt dan de besteldatum. Hierdoor heb je de order later gekregen dan onze standaard levertijd. Gelukkig heb je inmiddels je bestelling in ontvangst kunnen nemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, horen we het graag! Met vriendelijke groet, Sanne Paardekooper
Goede artikelen, sneller levering en goede service
Beste Iris, Bedankt voor jouw geweldige review! Fijn om te horen dat je ervaring bij ons zo goed is geweest. We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Sanne Paardekooper
Fijn dat alles overzichtelijk op de site staat. Het is een beetje zoeken naar wat in welke categorie te vinden is maar als je het hebt dan is de rest makkelijk
Beste Denise, Bedankt voor jouw positieve review. We begrijpen dat het af en toe lastig kan zijn om bepaalde artikelen te vinden op onze webshop. Wij als Paardekooper gebruiken vaak andere benamingen voor artikelen dan andere retailers. Onze webshop is natuurlijk constant bezig met innoveren en veranderingen, zodat we het onze klanten gemakkelijk maken om zelf te bestellen. We zullen jouw feedback zeker meenemen in ons proces. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, horen we het graag! Met vriendelijke groet, Sanne Paardekooper
Prettige site, goed product, snelle levering!
Beste M., Bedankt voor jouw 5 sterren review! We zijn erg blij om te lezen dat je ervaring bij ons naar wens is geweest. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Sanne Paardekooper
Mijn vraag voor de hulpdienst is snel en duidelijk beantwoord. Snelle levering.
Beste Gabriela, Bedankt voor je geweldige review! Fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen door onze collega's. We hopen je volgende keer weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Sanne Paardekooper
Ervaring is goed en voldoet ruim aan de verwachting
Beste Sander, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je ervaring bij ons naar wens is geweest. Van dit soort reviews worden we enthousiast. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Sanne Paardekooper
alles prima, alleen was er gevraagd om levering in de middag, maar stond de vervoerder voor 9 uur voor een gesloten deur, wij zijn in de ochtend niet aanwezig
Beste Cees, Bedankt voor je review! Vervelend om te lezen dat je bestelling op een onverwachts moment geleverd is. We kunnen helaas niet zien waar er is doorgegeven dat de levering s' middags geleverd zou moeten worden. In het leverschema staat dat dit vanaf 09:00 mogelijk is. Voor in de toekomst kunnen we dit voor je aanpassen naar de gewenste openingstijden. Graag ontvangen we hier een reactie op via onze mail [email protected]. Mochten we nog iets anders voor je kunnen betekenen, horen we het graag! Met vriendelijke groet, Sanne Paardekooper
Top bedrijf leveren alles snel en compleet
Beste Marcel, Bedankt voor jouw geweldige review! We vinden het erg fijn om te horen dat je bestelling naar wens is geweest. We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Sanne Paardekooper
16 Willem Beukelszstraat
Oud-beijerland 3261 LV