Verliep naar wens. Vooraf tel. contact dit verlies goed en fijn advies ontvangen.

bestelling geleverd zoals verwacht, snelle levering

bestelling geleverd zoals verwacht, snelle levering

Easy

Easy to order and they update you via call when you order online. .

Door een fout van mijn kant, konden ze niet de bestelling uitvoeren. Ik had het snel nodig. Ze hebben ervoor gezorgd dat het de volgende dag kon worden geleverd. Het pakket was er inderdaad. Heel fijn.

Goedkoop, makkelijk te bestellen, snel levering

Gebruiksvriendelijke site, vlotte levering, onberispelijke kwaliteit.

Gebruiksvriendelijke site, vlotte levering, onberispelijke kwaliteit.

goede ervaring

Werd meegedacht op het moment dat wij als nieuwe klant door omstandigheden de eerste bestelling niet via ideal konden betalen.

prima service ook over ander afleveradres

snel geleverd

makkelijk besteld en snel geleverd

Goede kwaliteit en service verhouding

Goede ervaring. Zeker de moeite waard nu er een samenwerking is met de wijnkring, waardoor er mooie korting aan vast zitten. Een tip: als je online besteld, moet je langer wachten op de factuur. Normaal als je via ideal betaald, krijg je meteen de factuur toegestuurd, zodat je dit meteen in je administratie kunt verwerken, maar nu moet je wachten voordat de factuur binnen is. En in mijn account kan ik mijn facturen niet terug zien, dat mis ik wel, vergeleken met andere online platforms waar wij bestellen.

nog niets ontvangen

Wacht al een week op mijn bestelling. Krijg ook helemaal geen bericht dat het verstuurd is. Jammer volgende keer naar een andere leverancier die wel na 2 dagen kan leveren.

Snelle levering mooie tasjes

Snel maar wel dure verzendkosten

Prima bedrijf, erg vlot. Ze zijn alleen niet op zaterdag open, dus als eenmanszaak die doordeweeks niet weg kan, erg vervelend. Erg jammer ook dat je als klein bedrijf met zoveel kosten voor verzenden dan komt te zitten. Dus hebben we nu vreselijk veel op voorraad om die kosten te drukken.

Prima zaak, alles netjes af kunnen halen

Alles besteld en netjes af kunnen halen! Prima zaak!

Eenvoudig om te bestellen, en er wordt snel geleverd.

Levering niet op gewenste datum

De artikelen zijn prima, een beetje overdone om het op een zware pallet te monteren maar oke. De gewenste leverdatum op maandag 6 maart gezet omdat ik dan thuis zou zijn om het in ontvangts te nemen maar de goederen werden al op vrijdag 3 maart geleverd (toen ik dus niet thuis was).

Het product dat ik zocht was gemakkelijk te vinden op de website. Bij de bezorging was de zorgvuldigheid zeer goed en heb ik het telefoontje met daaropvolgende actie zeer gewaardeerd. Mijn gekozen bezorgdatum werd gerespecteerd en bezorging is prima op tijd geschied. Dank jullie wel!

Na de bestelling was er helaas een verkeerde papierrol opgestuurd, maar per direct hersteld en de verkeerd geleverde rol onder service opgehaald. Kwaliteit van het cadeaupapier is goed ,dik en mooi van kleur.

Prettige mensen, zowel telefonisch als in de winkel

Via webwinkel besteld en afgehaald in Breda. Werd netjes op de hoogte gehouden via email omtrent het orderverloop. Prettige mensen in de winkel die altijd bereid zijn om hulp te geven

snel en volledig geleverd

Er was niet alles op voorraad maar dat was geen probleem. Wat wel op voorraad was is snel afgeleverd.

Makkelijk besteld. Snelle service.

Na een aanbeveling kartonnen dozen gekocht bij Paardekooper. Makkelijk besteld en een paar dagen later zelf opgehaald in Rotterdam. Ik was binnen 2 minuten klaar. Top service.

meestal goed gerelgeld

altyd op tijd

Netjes geregeld

Duidelijk en netjes snel geregeld.

Fijne snelle levering!

Ze hebben een grote voorraad en leveren altijd heel snel. Blij mee!

Correcte afhandeling en snelle levering.

Orders worden snel opgepikt , en de levering volgt ook vrij snel. Al met al een goede en correcte service die ze leveren.

16 Willem Beukelszstraat

Oud-beijerland 3261 LV