Mooi product ( magneet dozen) hele snelle levering. Een aandachtspuntje. Een soort verhuisdoos voor drie platte pakketten…. Dank
Beste Tine, Bedankt voor je enthousiaste review. Fijn dat de producten naar wens zijn geweest! Je feedback over de omverpakking zullen we meenemen. We hopen je volgende keer weer van dienst te mogen zijn :) Met vriendelijke groet, Rianne Paardekooper
Meerdere keren een bestelling geplaatst. Steeds keurig op tijd en uitstekend verpakt. Blijf klant..
Beste Gerard, Bedankt voor je mooie review. Bij Paardekooper staat een zorgeloze ervaring van onze klanten centraal. Het is altijd leuk om te lezen dat dit gewaardeerd wordt! :) Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Rianne Paardekooper
voor dinsdagavond besteld vrijdag geleverd. Niet dus.
Beste Eugène, Bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat je order niet op tijd is geleverd. Onze excuses hiervoor! We hopen je volgende keer beter van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Rianne Paardekooper
Bijna alles op voorraad en snel geleverd! Bij onze inkoop organisatie is er altijd veel manco.
Beste Roland, Bedankt voor je enthousiaste review. Fijn om te lezen dat je order snel geleverd was! We hopen je volgende keer weer van dienst te mogen zijn :) Met vriendelijke groet, Rianne Paardekooper
Beste Monique, Bedankt voor jouw 5-sterren review! Daar worden we erg blij van bij Paardekooper :) Met vriendelijke groet, Sanne Paardekooper
Snelle levering en vooral snel herstel van 1 artikel dat foutief geleverd was! De volgende dag al geregeld. Helemaal top
Beste Studio Berkhout, Hartelijk dank voor jullie review. Wat fijn om te lezen dat het probleem snel opgelost is, dat is de service die je kunt verwachten bij ons :) Tot je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Sanne Paardekooper
Beste Sabine, Bedankt voor jouw leuke review! Wat goed dat je bestelling snel geleverd is, zo heb je er eerder plezier van :) Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Sanne Paardekooper
Prima geholpen,online vriendelijk personeel ook in Duivendrecht waar ik normaal kom.
Beste Easy Live Shop, Bedankt voor jullie review! Goed om te zien dat je naar wens bent geholpen door onze collega's uit Duivendrecht. We zullen hen de groeten doen :) Met vriendelijke groet, Sanne Paardekooper
Erg tevreden
Beste Geri-Anne, Bedankt voor jouw fantastische review! Fijn dat je erg tevreden over ons bent, dat zien we graag bij onze klanten :) Met vriendelijke groet, Sanne Paardekooper
Altijd behulpzaam, goed contact. Tevreden over artikelen.
Beste Lia, Bedankt voor je mooie review. Leuk om te lezen dat je onze service prettig hebt ervaren! We staan altijd voor je klaar :) Met vriendelijke groet, Sanne Paardekooper
Beste Jeske, Bedankt voor jouw leuke review! Fijn dat je makkelijk kon bestellen en je bestelling op keurige wijze is geleverd. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Sanne Paardekooper
Mijn bestelling werd snel geleverd. Zowel de verpakkingen als nopfolie zijn van goede kwaliteit.
Beste Yasmina, Bedankt voor je enthousiaste review. Fijn dat je order snel geleverd is en de producten naar wens waren! Graag tot een volgende keer :) Met vriendelijke groet, Rianne Paardekooper
Goede site, snelle levering
Beste Wilma, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat onze webshop en de levering van je order goed zijn bevallen! :) We hopen je volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Rianne Paardekooper
Wij zijn heel erg blij omdat van af nu als we geen tijd hebben gewoon via online kunnen bestellen {hadden we nooit aan gedacht eigenlijk ] maar ja beter laat dan nooit. Plus de service was heel snel en de factuur ook wat wil koe nog meer.
Beste IJssalon Venezia, Bedankt voor jullie super leuke review. Wat fijn dat jullie nu ook via onze webshop bestellen, zeer gemakkelijk inderdaad :) Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Sanne Paardekooper
Snelle levering van bestelling en goede bereikbaarheid.
Beste Ingrid, Bedankt voor de 5 sterren, daar zijn we erg blij mee! Goed om te lezen dat je bestelling snel geleverd was. Graag tot een volgende keer :) Met vriendelijke groet, Rianne Paardekooper
Heerlijk meedenken
Beste Ron, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je goed geholpen bent. We hopen je volgende keer weer van dienst te mogen zijn :) Met vriendelijke groet, Rianne Paardekooper
Fijne partner die in staat om mee te denken en bij grotere afnames een nog scherpere prijs aan kan bieden. Wij zijn vast nog geen grote klant voor Paardekooper maar ondanks dat hebben wij sinds het eerste contact een fijne ervaring met dit bedrijf en dan met name met de vestiging Breda.
Beste Fred, Bedankt voor je enthousiaste review, daar worden we blij van! We zullen de complimenten ook doorgeven aan onze collega's in Breda :) Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Rianne Paardekooper
Beste Linda, Hartelijk dank voor jouw review! Fijn om te zien dat je bestelling snel is geleverd. Tot je volgende bestelling :) Met vriendelijke groet, Sanne Paardekooper
Vlot besteld en eerder dan verwacht geleverd. Dan kun je alleen maar blij zijn als klant. Ook werd de btw keurig verlegd (dat is soms een heel gedoe) dus geen negatieve punten op te noemen. Goed = goed en dus een 10.
Beste Jolande, Bedankt voor je super leuke review! Wat fijn om te lezen dat je erg tevreden bent over onze diensten bij Paardekooper. Graag tot de volgende keer :) Met vriendelijke groet, Sanne Paardekooper
Geen problemen snelle levering ga zo door
Beste Pieta, Bedankt voor jouw mooie review. Dat vinden we erg leuk om te lezen! Graag tot ziens :) Met vriendelijke groet, Sanne Paardekooper
Stevige tassen, duidelijke communicatie en zeer snelle verzending. Een tevreden klant die zeker weer terugkomt!
Beste Ingrid, Bedankt voor jouw super review. Wat fijn om te horen dat je ervaring bij ons zo naar wens is geweest :) Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Sanne Paardekooper
Een kleine vergissing van kopers zijde (verkeerde SKU-nr) werd terstond na overleg heel flexibel en perfect opgelost. Prettig om zaken mee te doen. TheGiftFactory.nl
Beste Iwahn, Bedankt voor je enthousiaste review, daar worden we blij van! Fijn om te lezen dat je goed geholpen bent. Graag tot een volgende keer :) Met vriendelijke groet, Rianne Paardekooper
Goed geleverd, goede prijs en kwalitatief goede artikelen.
Beste Dave, Bedankt voor jouw super review. Wat fijn om te horen dat onze artikelen naar wens zijn :) Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Sanne Paardekooper
Een dag eerder geleverd dan wij aangegeven hadden zonder overleg, waarom laat je de klant dan een afleverdatum kiezen? Nu is er bijna niemand om de bestelling aan te nemen en te controleren.
Beste klant, Bedankt voor je review. We streven er naar orders zo snel mogelijk uit te leveren en hierbij de gevraagde datum aan te houden, maar het kan weleens voorkomen dat het toch iets eerder verzonden wordt. We snappen dat dit vervelend kan zijn. Onze excuses dat je niet geïnformeerd was over de leverdatum! We zullen je feedback meenemen en hopen je de volgende keer beter van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Rianne Paardekooper
Snel levering
Beste Dina, Heel erg bedankt voor je 5-sterren review! Goed om te lezen dat je bestelling snel geleverd is. Tot de volgende keer :) Met vriendelijke groet, Sanne Paardekooper
16 Willem Beukelszstraat
Oud-beijerland 3261 LV