snelle en goeie levering

ik had een foutje gemaakt in de bestelling en die kon door middel van de chat weer hersteld worden.

gewoon net bedrijf

De spullen die wij nodig hadden, waren voornamelijk op voorraad in de webshop en konden snel geleverd worden. Levering was even een uitdaging door de beperking in onze vestigingsplaats. Maar na telefonisch contact met de chauffeur reden wij hem tegemoet en konden de spullen overgeladen worden. Gelukkig hadden wij geen al te grote spullen besteld.

Goed verpakt, snel geleverd!

Bij Paardekooper hebben ze goede spullen. Het wordt met zorg verpakt en snel geleverd. Waardoor wij ook weer nét dat beetje extra kunnen geven in onze dienstverlening. Top!

Goed verpakt, snel geleverd!

vlotte correcte bezorging van de bestelling

1 aanvulling op de verder perfecte afhandeling van het bestelde volgende keer graag een tijdstip doorgeven over de bezorging zodat de bezorger niet voor een dicht automatisch hek staat

correct en snel

correct en snel

Duidelijk bestel proces, volgens afspraak geleverd

Ik ben altijd erg tevreden over de goede service

Ik ben erg tevreden over de service en de levering van de producten.

Denken mee

Probleem oplossend, snelle service

we vonden bijna alles wat we zochten ..

Goed, duidelijk en snel

Goed, duidelijk en snel.

Goede en snelle levering

Zoals het hoort

Ik bestel niet veel en vaak, maar wat ik bestel wordt altijd netjes en onberispelijk geleverd.

Goede spullen en dito service

Assortiment is ruim, kwaliteit is puik. Rondom bezorging en andere contacten wordt er snel en plezierig gereageerd op vragen.

correct alles geregeld en bezorgd.

correct alles geregeld en bezorgd

16 Willem Beukelszstraat

Oud-beijerland 3261 LV