Heel goed!

Alles in een woord, Prima!

mooie producten, snel geleverd

Uitgebreide keus, goede kwaliteit van de producten, snelle levering: Super dus!

De zakken zijn precies zoals ze online waren beschreven. Top!

De zakken zijn precies zoals ze online waren beschreven. Top!

Met Paardekooper is het goed zaken doen! Ze hebben een mooie website en geven gelijk aan wanneer het pakket komt. Heel fijn! Het kwam hier prachtig op tijd aan en het zag er perfect uit! Paardekooper ga zo door!

Fijne service in de winkel, de webshop en communicatie kan beter

Via de webshop besteld en af laten leveren in de winkel, omdat ik daar toch nog zijn moest. Helaas zijn de e-mails vanuit de webshop niet duidelijk genoeg, waardoor ik vrijdagochtend vroeg voor niks in de winkel stond (vrachtwagen bleek pas later die dag te komen en daar lag het blijkbaar ergens op). Ook viel het me op dat de A3 borden die ik besteld had niet allemaal nieuw meer waren, sommige miste de beschermlaag al en hadden al behoorlijk wat krassen. De service van de heren in de winkel in Beverwijk vind ik altijd top, ze denken goed met je mee en zijn altijd bereid om te helpen!

Niets op aan te merken

Snel geleverd, Er was iets vetgeten, maar snel een oplossing voor gevonden door de klantenservice. Netjes gedaan.

Goed.

Snelle levering en redelijk brede assortimenten.

grote keuze, prima service

De keuze bij Paardekooper is erg groot, de website overzichtelijk en de service prima. alles verliep zoals beloofd en zullen daar zeker weer kopen

Bestellen, terugkoppeling en bericht om op te halen gaan snel.

Een minpunt: Helaas ontvangen wij steeds facturen (van andere afdelingen in het UMC) op onze email [email protected]. Dit zou ik graag opgelost willen hebben. Alvast bedankt. Met vriendelijke groeten, Jose Guldenmund Vrienden UMC Utrecht

top

zeer goede service

Gemakkelijk bestellen en snel geleverd!

Gemakkelijk bestellen en snel geleverd!

Goede producten, snelle levering!

Cadeau verpakkingen zijn hier van zeer goede kwaliteit. Snelle levering en goed verpakt. Goede prijsverhouding en zeer ruime keuze. Prima betaalafwikkeling en er wordt goed meegedacht!!

Goed en snel

Goed en snel

Duidelijk en snel geleverd

Wederom een duidelijke website, prijs kwaliteit is goed en levering super snel, ben gewoon tervreden. Peter

Vriendelijk en vlot

Ik heb via de site besteld en er is netjes mijn voicemail ingesproken. Op locatie mijn pakket vlot ontvangen. Je wordt netjes gegroet bij binnenkomst en weggaan.

Goed en vriendelijk geholpen!!

Prettig geholpen, goede service, prima prijzen.

De bestelling is perfect verlopen

Het pakket ziet er super netjes uit zoals het ook al tijdens het bestellen ging en dat was heel prettig.

Geweldige service! Erg behulpzaam

Mooie winkel

Mooie winkel met vriendelijk personeel

goed aangeleverd, makkelijk te bestellen

Alles ik makkelijk online te bestellen en wordt goed aangeleverd.

Vraag voor beoordeling binnen, bestelling niet

17-09 bestelling gedaan voor fruitschalen. Verzoek tot beoordeling ontvangen, factuur ontvangen maar fruitmanden niet. Voor niks naar de winkel in Beverwijk gereden en tot op heden nog geen fruitmanden en/of bericht wat er aan de hand is.

Gewoon goed

Je moet echt heel veel bestellen om het gratis bezorgd te krijgen, is niet echt van de huidige tijd... Maar de kwaliteit is wel gewoon goed.

Snel reageren, fijn contact, snelle levering. Helemaal tevreden!

Niet goed.

Zak met verpakkingsvlokken was lek, en de door ons bestelde transparante verpakkingstapes ontbreken nog. Erg teleurstellend dus.

16 Willem Beukelszstraat

Oud-beijerland 3261 LV