Ik werd direct en goed geholpen!
Beste klant, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling! Fijn om te lezen dat onze service goed bevallen is! Met vriendelijke groet, Rianne Paardekooper
Heldere communicatie en snelle service
Beste Ida, Bedankt voor je mooie review! We hopen je volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Rianne Paardekooper
Via de chat kreeg ik meteen antwoord van een aardige medewerker. Hij kon me precies vertellen of de artikelen die ik bestelde wilde voldoende op voorraad waren en wanneer ze bezorgd zouden worden. De juiste bestelling was precies op tijd en de producten zijn voor hoge kwaliteit. Hier ga ik vaker bestellen!
Beste Juliette, Bedankt voor je mooie review! Bij Paardekooper staat een zorgeloze ervaring van onze klanten centraal. Het altijd leuk om te lezen dat dit gewaardeerd wordt! Graag tot een volgende keer :) Met vriendelijke groet, Rianne Paardekooper
snel gevonden, makkelijk besteld, snel geleverd
Beste Helma, Bedankt voor je enthousiaste review! Graag tot een volgende keer :) Met vriendelijke groet, Rianne Paardekooper
Breed assortiment
Beste Erwin, Bedankt voor je mooie review! Goed om te lezen dat je bestelling snel geleverd is. Met vriendelijke groet, Rianne Paardekooper
Uw bedrijf werd mij aanbevolen
Beste klant, Bedankt voor je enthousiaste review! We hopen je volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Rianne Paardekooper
…
Beste Marjan, Bedankt voor de 5 sterren, daar zijn we erg blij mee! :) Met vriendelijke groet, Rianne Paardekooper
Goeden volgens aangegeven goed en optijd bezorgen zeer tevreden
Beste klant, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling! Goed om te lezen dat de bestelling naar wens geleverd is. Met vriendelijke groet, Rianne Paardekooper
Zeer snelle levering
Altijd fijn en correct. Zijn altijd bereid om mee te denken.
Beste Erik, Bedankt voor je enthousiaste review! Goed om te lezen dat onze collega's van Duivendrecht je naar tevredenheid geholpen hebben :) Met vriendelijke groet, Rianne Paardekooper
Niets meer dan lof
Beste Bert, Bedankt voor je mooie review! Graag tot een volgende keer :) Met vriendelijke groet, Rianne Paardekooper
Snell levering, keurig verpakt een aanrader
Beste Simone, Bedankt voor je enthousiaste review! Goed om te lezen dat je bestelling snel geleverd was. Met vriendelijke groet, Rianne Paardekooper
Beste klant, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling! Graag tot een volgende keer :) Met vriendelijke groet, Rianne Paardekooper
Een verkeerde maat ontvangen, gebeld werd direct opgepakt. De volgende dag stond de chauffeur al op de stoep om de juiste maat te brengen en de verkeerde mee terug te nemen.
Beste Shanna, Bedankt voor je mooie review! Goed om te lezen dat het snel en naar wens is opgelost! We hopen je volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Rianne Paardekooper
Snelle vriendelijke contact
Beste klant, Bedankt voor je mooie review! We hopen je volgende keer weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Rianne Paardekooper
Ik ben vriendelijk, vlot en deskundig geholpen zowel met de online bestelling als met de producten die ik na een informatiegesprek ter plaatse heb gekocht. De aanwezige medewerkers hebben op deskundige wijze geholpen en ik kreeg een kop koffie aangeboden.
Beste Rini, Bedankt voor je enthousiaste review! Goed om te lezen dat je goed geholpen bent met je bestelling/aankoop in de winkel. We zien je graag terug in onze (web)shop :) Met vriendelijke groet, Rianne Paardekooper
Alles in goede orde ontvangen niets mist en kwam een dag eerder dan dat ik het pakket verwachte
Beste Hieke, Bedankt voor jouw mooie review! Goed om te lezen dat je bestelling snel geleverd was. Met vriendelijke groet, Rianne Paardekooper
correct en op tijd geleverd
Prima assortiment. Snel geleverd. Gewoon prima geregeld
Beste Rianne, Bedankt voor jouw mooie review! Daar worden we blij van :) We hopen je volgende keer weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Rianne Paardekooper
goede kwaliteit-prijsverhouding
Beste Fred, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Rianne Paardekooper
Helemaal prima, voor wat betreft product en bezorging
Beste Astrid, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat het product en de bezorging naar wens waren! We hopen je volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Rianne Paardekooper
Beste Ina, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling! Goed om te lezen dat je bestelling snel geleverd was! Met vriendelijke groet, Rianne Paardekooper
Snel en netjes geleverd
Beste Sonja, Bedankt voor je mooie review! Goed om te lezen dat je bestelling snel geleverd was! Met vriendelijke groet, Rianne Paardekooper
Fijne producten! Alleen de verzendkosten zijn erg hoog.
Beste klant, Bedankt voor je mooie review! Wij proberen de verzendkosten voor iedereen schappelijk te houden door een standaardbedrag van €12,95 aan te houden. Overigens hanteren wij geen verzendkosten voor bestellingen boven de €250. Met vriendelijke groet, Faisha
Altijd snelle levering en indien er iets mis is met het product wordt het direct naar tevredenheid opgelost.
Beste Heemborgh Makelaars, Bedankt voor je enthousiaste review! Wij hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Faisha Paardekooper
16 Willem Beukelszstraat
Oud-beijerland 3261 LV