Bestelling was niet compleet geleverd en ik heb tot op heden de aanvulling niet ontvangen.

Erg klantvriendelijk

Ik heb een eerste bestelling geplaatst bij jullie. En had daar nog wel wat vragen bij. En ben beide keren dat ik telefonisch contact had, bijzonder vriendelijk te woord gestaan.

Perfect !

Gemakkelijke site Eenvoudig te bestellen Snelle levering

Goed geregeld

Eerste keer besteld snelle ,correcte levering

Ben zeer tevreden

Had iets verkeerd besteld en dat kon netjes geruild worden alsnog. Top!

mooi bedrijf met kennis van zaken en mooie spullen

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

Vriendelijke medewerker.

De medewerker hielp mij goed met het vinden van het artikel dat online niet te vinden was. Maar het was slecht verpakt en een van de dozen beschadigd.

prima service

Met bestellen dacht ik de bestelde producten gelijk op te kunnen halen. Nu weet ik dat jullie eerst bestellen en dat er een paar dagen overeen gaan.

Snel en goed

De producten die ik had besteld werden snel en prima verpakt geleverd.

Ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen.

De internetsite is duidelijk. De geschatte leveringstermijn klopt. De prijs is gunstig.

Veel keuze

Bij afhalen van bestelling werd er gezegd dat dit niet kon terwijl we er over gebeld hadden en duidelijk hadden aangegeven het zelf op te halen. Na aandringen is medewerker toch gaan kijken en bleek het wel degelijk klaar te liggen voor ons.

Denken niet mee

Spullen waren er niet op tijd, ondanks belofte op website. Toen opgehaald, bleek niet alles binnen .....was nodig voor kerstdiner. Alternatieve spullen gekocht en andere spullen gelaten. Deze zijn nooit gecrediteerd. Nooit een belletje van er staan nog spullen wat zullen we doen .... Dit jaar doe ik mijn inkopen ergens anders.

Positief met kleine vertraging

Alles duidelijk. Transport was ingegeven tussen 9 en 10. na 10 uur nog niet geleverd Tussendoor chat contact die heel goed reageerde, uit heeft gezocht en teruggebeld. Nieuwe tijd gekregen en toen ware ze er ineens een stuk eerder. :-) Als wederverkoper weinig kans om verschil te maken naar eindklanten die ook bij PK rechtstreeks kunnen bestellen. Een korting voor tussenhandel zou welkom zijn. Gr, Robin

Mooi bedrijf

Vriendelijke service in winkel

Altijd goed, jammer van de incorrectie info

Online bestelling voor aflevering op locatie. Omdat er een product bij zat met een langere levertijd (ivm bedrukking). Contact gehad met de helpdesk voor overleg of de andere artikelen dan wel op de gewenste afleverdatum beschikbaar zouden zijn voor afhaal. Dat was mogelijk volgens de info. In de praktijk bleek dit niet. Gelukkig heeft de locatie Breda mij uiteindelijk geholpen de de artikelen uit eigen voorraad te leveren.

Gewoon goed!

Ik wou bij het ophalen betalen, maar in Nieuwegein was ce factuur nog niet binnen. Ik heb daarna thuis gewoon betaald met overmaken. Ik miste nog een betaallink in de rekening, maar het is handmatig ook gelukt.

Snel geleverde online bestelling en geruild in de winkel

Goed geleverd maar lastig om de goede maat in te schatten. Glaasjes warentoch te klein en te basic. Erg fijn dat de vestiging in Amsterdam Spaklerweg snel mooiere kon regelen!

Top bedrijf

Mijn ouders hebben 21 jaar lang een delicatessenwinkel gehad en zij waren vaste klant bij Paardekooper. Altijd was alles netjes verzorgd geleverd en de chauffeur hielp altijd met het leegmaken van de pallet en de spullen in de winkel zetten. Nu heb ik mijn eigen bedrijf en bestel ik mijn verpakking makkelijk online bij Paardekooper en net als vroeger bij mijn ouders, wordt alles netjes afgeleverd en er wordt geholpen met lossen door een vriendelijke chauffeur. Dit bedrijf bestaat niet voor niks al zo lang! Ik ben zeer tevreden en raad iedereen aan om bij Paardekooper in te kopen.

In één woord geweldig

zie boven

Prima bedrijf en prima producten . Ik ben blij met mijn bestelling en de snelle afhandeling ervan!

maar bestelling kwam over 2 dagen verdeeld in 2 doosjes ????

Ze leveren snel en helpen je snel met problemen!

Eenvoudig en makkelijk te bestellen in de webshop

Vragen worden adequaat en deskundig beantwoord.

Superrr

In 20 jaar dat ik nu klant ben kom ik altijd met plezier, en vol lof over over de servicce

16 Willem Beukelszstraat

Oud-beijerland 3261 LV