Enige minpunt is de track en trace, is niet te vinden, bij navraag krijg je een reactie, dat vervoerder is vertrokken maar hoe laat deze komt weten ze niet. De Zaak is niet altijd open. Is wel beetje uit de tijd maar verder keurig

Ik moet al beoordeling gegeven voordat ik order heb ontvangen !

Ik heb mijn 2 rollen inpakpapier nog niet ontvangen maar er wordt gevraagd om beoordeling te geven slechte zaak !!

Chaos met leveren artikelen + extra orders uit de duim zuigen

Na jaren prima zaken te hebben gedaan met Paardekooper met onze diverse bedrijven zijn wij hoogst verbaasd te moeten constateren dat Paardekooper op dit moment een fiasco is op het gebied van: voorraad beheer, levertijden en administratie. Na weken achter 1 order aan te hebben moeten zitten waarvan niet alles aanwezig bleek te zijn terwijl het systeem aangaf dat de artikelen WEL op voorraad waren en binnen één dag geleverd zouden worden wat uiteindelijk ruim 3-4 weken duurde viel mijn mond open van verbazing toen er ineens uit het niets 4 facturen opdoken van orders die ik NOOIT heb geplaatst! En of ik die even wilde betalen???! Sorry?! Ik betaal alles ALTIJD DIRECT via ideal en NOOIT op factuur. Ik ga deze facturen ook NIET voldoen omdat ze waarschijnlijk zijn ingevoerd door het magazijn nadat mijn order ' uit het systeem was verdwenen' aldus de medewerkers. Ik ben inmiddels overgestapt naar Rajapack en die hebben netjes binnen één dag ALLES geleverd. Dit is niet de enige klacht die ik online ga plaatsen ik zal overal waar ik kan deze klacht plaatsen totdat de orders die ik nooit zelf heb geplaatst en de daarbij behorende facturen van mijn naam zijn!

Snelle levering / ontevreden over het product

Onder meer vouwdoosjes besteld. Er zit geen vouwinstructie bij. Na mail, een link van een willekeurige doos op google; niet het zelfde. Hier heb ik niets aan. twee deksels al verprutst. Waardeloos.

bezorging kan beter

Bij het bestellen de aflevering een week vooruit gezet naar 16 april omdat een artikel dat niet op voorraad was op 14 april weer op voorraad zou zijn. Dus 2 dagen extra gerekend om dit product bij de rest van de bestelling te kunnen doen, zodat er niet dubbel bezorgd hoefde te worden. Helaas, ik krijg alvast een factuur waar het betreffende product niet opstaat, en de factuur komt nog voor er geleverd wordt (dat kan inderdaad gebeuren, wordt er alvast aangekondigd in de mail). Op 16 april hele dag aanwezig om bestelling te ontvangen, maar wat denk je, 's avonds zie ik online dat de bezorger ons "gemist" heeft, dus helemaal geen levering. Jammer. Over producten en personeel van Paardekooper echt geen klachten, maar bezorging kan beter.

Kut

Producten verkopen die niet op voorraad zijn is een beetje triest.. Geef dan gewoon aan dat het niet op voorraad is en dat je niet weet hoelang het gaat duren. Anders had ik wel ergens anders gekocht. Snap het wel.. Anders mis je aankopen, maar wel trieste manier.

Voldoet aam verwachting

tevreden, groot aanbod, goede klantenservice

Toen de post zat te rommelen met mijn pakket, werd er aan de telefoon ontzettend goed meegedacht en direct actie ondernomen, zodat ik een dag later alsnog mijn bestelling binnenkreeg.

Ruim assortiment, snel geleverd

bestelgemak en snelle levering

prima snelle levering en makkelijk site om te bestellen

keurg netjes verpakt en afgeleverd

snel en vakkundig

Prima service !

Prima service !

slecht

Ik bestelde maandag 9 maart op tijd rond 13:00. Ik bestelde op tijd zodat mijn pakket dinsdag 10 maart afgeleverd zou worden zoals op de website vermeld stond. Ik hoorde bij de post dat het pakket pas 10 maart bij hun afgeleverd is. Wat een slechte service. Ik kreeg ook geen mail met ander aflever mogelijkheid zoals pakket punt.

hele mooie artikelen

heel goed vlotte bezorging

super snelle levering

Heb drie maart besteld en nog niets ontvangen

Duurt erg lang en dat ben ik van jullie niet gewend

Makkelijk bestellen, snelle levering

Al vele jaren klant en nog altijd zeer tevreden, een aanrader!!

super....

had last van me rug alle dozen naar binnen gebracht. toppers

prima service

Snelle levering maar minder producten op voorraad als in het verleden

Snelle levering maar minder producten op voorraad als in het verleden

meestal snel, niet altijd....

We zijn al jaren klant en krijgen altijd alles netjes en snel geleverd. Maar deze keer niet en toen hadden we het hard nodig. Het was niet veel bijzonders (10 bundels kleine doosjes) en hadden het ruim op tijd besteld (donderdagmiddag 13.00u), maar vrijdag geen levering... Wij zaten er echt om te springen en nu het écht nodig was kwam het later. Het staat nu voor maandag geplant, dus hopen we maar dat ze komen leveren. Ook nog even een opmerking over het scherm dat je krijgt als je je pallet wilt volgen... staat NIETS op over een afleverdatum, nog een indicatie van tijd, nog een status of het is geleverd of niet. Totaal onduidelijk :(. Er zijn een paar dingen in goede zin verandert, maar toch ook wat mindere dingen erbij gekregen.

Goede kwaliteit en snelle levering

Al jaren bestel ik bij Paardekooper. Mooie producten en snelle levering.

Fijne producten, snelle levering!

tevreden

klantvriendelijk, behulpzaam, beantwoorden je mail zo snel mogelijk

16 Willem Beukelszstraat

Oud-beijerland 3261 LV