3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Het in ontvangst nemen van de bestelling in de winkel duurt erg lang. Er zijn 2 medewerkers aanwezig. 1 medewerker is 2 klanten aan het adviseren, de andere is ergens op de achtergrond aan het telefoneren. Plotseling zijn beide medewerkers wel beschikbaar. Komt bij mij over als een beetje klantonvriendelijk.

Pluspunten

online besteld, zeer snelle levering!

Pluspunten

snelle en accurate service. Mijn zending was beschadigd en de factuur werd na het doorsturen van de foto's met beschadiging gecrediteerd. Inmiddels heb ik het product ook opnieuw.

Dank jullie wel

Pluspunten

snel

Pluspunten

goede voorraad. anders vrij snel in gekocht en nageleverd

nvt

Pluspunten

Contact Klantvriendelijkheid Behulpzaam Kunnen zien/voelen van de diverse producten in de winkel

Zaterdag open: Locatie DH

Pluspunten

Vlotte en snelle afhandeling van bestelling.

Pluspunten

Winkelpersoneel op Schuttevaerweg in Rotterdam was zeer behulpzaam. Heeft voor mij gebeld naar hoofdkantoor.

Deel van de webshop bestelling was niet geleverd in de winkel. Moesten we zelf ophalen in Oud-Beijerland. Hoofdkantoor in Oud-Beijerland was slecht te bereiken door winkelpersoneel in Rotterdam.

Pluspunten

gebeld over fouten levering enveloppen niets meer gehoord

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede snelle service

verkeerde tassen geleverd, onhandig en daardoor moet er een pakket opgehaald worden en nieuwe zakjes verstuurd worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

op jullie website vinden wij het erg moeilijk om de artikelen te vinden. tevens zouden we wat meer afwisseling in de manden,schalen, dozen wel prettig vinden, zodat we onze klanten eens wat nieuws kunnen bieden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service

gevraagd voor levering op maandag. kwam op zaterdag bij de overburen, hier niet zo blij mee

Pluspunten

Producten voldoen aan verwachting, vriendelijke klantenservice en snelle levering. Zeer tevreden

Pluspunten

Kan niets negatiefs verzinnen, kundige medewerkers.

als iemand betaald heeft dan meteen een factuur voor hum administratie versturen of dat ze hem kunnen downloaden

Pluspunten

Goede en snelle service. Je word heel goed op de hoogte gehouden, Dat product is prima

Pluspunten

Pluspunten

Ik heb de afgelopen weken 3 bestellingen gedaan bij jullie , 1 bestelling heb ik verkeerd geplaatst ( ontdanks dat dit mijn fout is kan ik het tog nog retour sturen ) hier ben ik heel blij mee ! In de toekomst zal ik zeker vaker mijn spullen bestellen bij dit bedrijf. Mvg nigel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zowel telefonisch als via chat goed en snel advies. Snelle en correcte levering. Prima verhouding prijs/kwaliteit.

2 sterren: slechter dan verwacht

Op jullie site staat voor 17:00 uur besteld is het de volgende dag binnen, ik heb besteld en betaald voor 17:00 uur maar kreeg helaas mijn bestelling een dag later binnen dan dat jullie beloofd hadden op jullie site. Voor de rest was alles goed Alleen jammer dat het telaat binnen was voor een feest

16 Willem Beukelszstraat

Oud-beijerland 3261 LV